برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه کانلونی خوشمزه.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این غذای خوشمزه ابتدا گوشت را شسته و تمیز می می کنیم.سپس انرا به صورت قطعات مربعی می بریم.سپس پیاز را شسته و انرا کاملا خرد می کنیم.بعد از اینکار ان را در روغن تفت می دهیم.سپس گوشت و پیاز داغ را در قابلمه ای جداگانه همراه 3 پیمانه اب می گذاریم که بپزد.سپس بعد از اینکار ارد را همراه کرده در روغن گرم کرده و انرا با فلفل سبز دلمه ای به محلول اب و گوشت و پیاز می ریزیم.بعد به قابلمه رب و نمک را............

دستور پخت کانلونی



کانلونی

مواد لازم برای پخت :

گوشت یک کیلو

پیاز یک دانه

رب 3 ق.س

خمیر کانلونی یک کیلو

ارد یک ق.3

فلفل سبز دلمه ای دو عدد

کره 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت:

گوشت را به صورت مربع می بریم.پیاز را خرد کرده سرخ می کنیم.گوشت را با پیاز سرخ کرده با حرارت ملایم همراه 3 لیوان اب می گذاریم بپزد. ارد را با کره تفت می دهیم و با فلفل خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.سپس رب گوجه و نمک را هم به ان می افزاییم و ان هارا می گذاریم بجوشد تا اب گوشت غلیظ شود.بعد در یک ظرف اب می ریزیم و می گذاریم بجوشد.وقتی جوش آمد ورقه های کانلونی را درون آن قرار میدهیم تا بپزند. بعد انرا در ابکش میریزیم و به ان اب سرد اضافه کی کنیم.سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشت ریخته و به صورت لوله در می اوریم. و در دیس می چینیم. بعد از اینکار سس گوشت و پنیر رنده شده را روی ان می ریزیم.



مواد لازم برای پختن کانلونی



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید. تا اموزش بعدی همه ی شما عزیزان را به ایزد تعالی می سپارم.التماس دعا
منبع
 
بالا