farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 21
برای پختن این غذای خوشمزه ابتدا گوشت را شسته و تمیز می می کنیم.سپس انرا به صورت قطعات مربعی می بریم.سپس پیاز را شسته و انرا کاملا خرد می کنیم.بعد از اینکار ان را در روغن تفت می دهیم.سپس گوشت و پیاز داغ را در قابلمه ای جداگانه همراه 3 پیمانه اب می گذاریم که بپزد.سپس بعد از اینکار ارد را همراه کرده در روغن گرم کرده و انرا با فلفل سبز دلمه ای به محلول اب و گوشت و پیاز می ریزیم.بعد به قابلمه رب و نمک را............
دستور پخت کانلونی
کانلونی
مواد لازم برای پخت :
گوشت یک کیلو
پیاز یک دانه
رب 3 ق.س
خمیر کانلونی یک کیلو
ارد یک ق.3
فلفل سبز دلمه ای دو عدد
کره 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
گوشت را به صورت مربع می بریم.پیاز را خرد کرده سرخ می کنیم.گوشت را با پیاز سرخ کرده با حرارت ملایم همراه 3 لیوان اب می گذاریم بپزد. ارد را با کره تفت می دهیم و با فلفل خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.سپس رب گوجه و نمک را هم به ان می افزاییم و ان هارا می گذاریم بجوشد تا اب گوشت غلیظ شود.بعد در یک ظرف اب می ریزیم و می گذاریم بجوشد.وقتی جوش آمد ورقه های کانلونی را درون آن قرار میدهیم تا بپزند. بعد انرا در ابکش میریزیم و به ان اب سرد اضافه کی کنیم.سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشت ریخته و به صورت لوله در می اوریم. و در دیس می چینیم. بعد از اینکار سس گوشت و پنیر رنده شده را روی ان می ریزیم.
مواد لازم برای پختن کانلونی
امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید. تا اموزش بعدی همه ی شما عزیزان را به ایزد تعالی می سپارم.التماس دعا
منبع
دستور پخت کانلونی
کانلونی
مواد لازم برای پخت :
گوشت یک کیلو
پیاز یک دانه
رب 3 ق.س
خمیر کانلونی یک کیلو
ارد یک ق.3
فلفل سبز دلمه ای دو عدد
کره 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
گوشت را به صورت مربع می بریم.پیاز را خرد کرده سرخ می کنیم.گوشت را با پیاز سرخ کرده با حرارت ملایم همراه 3 لیوان اب می گذاریم بپزد. ارد را با کره تفت می دهیم و با فلفل خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.سپس رب گوجه و نمک را هم به ان می افزاییم و ان هارا می گذاریم بجوشد تا اب گوشت غلیظ شود.بعد در یک ظرف اب می ریزیم و می گذاریم بجوشد.وقتی جوش آمد ورقه های کانلونی را درون آن قرار میدهیم تا بپزند. بعد انرا در ابکش میریزیم و به ان اب سرد اضافه کی کنیم.سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشت ریخته و به صورت لوله در می اوریم. و در دیس می چینیم. بعد از اینکار سس گوشت و پنیر رنده شده را روی ان می ریزیم.
مواد لازم برای پختن کانلونی
امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید. تا اموزش بعدی همه ی شما عزیزان را به ایزد تعالی می سپارم.التماس دعا
منبع