• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه کلوچه گوشت

roozane

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 فوریه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
9
1364199747-simmered-meat-patties-in-teriyaki-like-sauce-jangsanjeok1.jpg


مواد لازم :

سیردو حبه
مغز نان باگت2/1 1 پیمانه
شیر2/1 پیمانه
پیاز1 عدد
روغن برای سرخ كردنمقداری
گوشت چرخ كرده500 گرم
جعفری ساطوری3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه كاریبه میزان لازم
تخم مرغ
1 عدد
پنیر گودا80 گرم


طرز تهیه :

مغز نان باگت را در شیر خیس كرده پیاز را با رنده درشت رنده می كنیم و در كمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می كنیم . گوشت چرخ كرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا كند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمك , فلفل , ادویه كاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم .

از مایه مقداری برداشته وبه صورت كلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می كنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر كلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.
 
بالا