طرز تهیه کوکو تره تبریزی خوشمزه و مجلسی با گردو و زرشک

شروع موضوع توسط samanamanati ‏12 فوریه 2019 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. samanamanati

    samanamanati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 نوامبر 2018
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    Tehran
    طرز تهیه کوکو تره
    [​IMG]

    کوکو تره

    کوکو تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. کوکوی تره در برخی شهرهای کشور به عنوان یک غذای مجلسی پرطرفدار به همراه گردو و زرشک طبخ می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو تره تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوکو تره تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم کوکو تره
    • سیر ۲ حبه
    • تره ۸۰۰ گرم
    • گردو ۵۰ گرم
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • زرشک به اندازه کافی
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
    دستور پخت

    طرز تهیه کوکو تره
    ابتدا تره ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن خارج شود و سپس روی تخته آشپزخانه تره ها را ریز خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سیر ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و رنده ریز می کنیم و به تره می افزاییم.

    تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و روی آن ها نمک،فلفل سیاه می پاشیم و خوب هم می زنیم و به تره اضافه می کنیم.و نصف گردو ها را با چاقو خرد می کنیم

    و یا اگر تمایل ندارید در لای دندان گردو را حس کنید آن را پودر می کنید و به مواد می افزایید و مواد را مخلوط می کنیم. تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل روغن داغ می ریزیم

    تا کمی خودش را گرفت باقیمانده گردو و زرشک را روی سطح کوکو می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا سرخ شود و سپس از وسط کوکو را نصف می کنیم و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو تره را در بشقابی می کشیم و با نان و گوجه فرنگی نوش جان کنید.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون