eng.allaei1994
کاربر تازه وارد
یکی از محبوب ترین نوع کیک ها کیک هایی با بافت خیلی نرم یا اصطلاحا کیک های خیس هستند، این کیک ها بافت خیلی نرمی دارند و هنگامی که در دهان گذاشته شوند زود آب می شوند. آنچه که خوشمزگی کیک شکلاتی را دو چندان میکند روکش شکلات آب شده مایعی است که روی کیک میریزیم( البته می توانیم هنگامی که کیک خنک شد با خلال سوراخ های ریزی روی سطح کیک ایجاد کنیم تا علاوه بر روی کیک سطح داخل کیک نیز نرم و لذیذ شود).با ما در ادامه آموزش پخت کیک خیس شکلاتی همراه باشید.
تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه
مواد لازم:
شکر 1 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/6 لیوان
قهوه دم کرده 1/3 لیوان
خامه 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
گردو خورد شده مقداری
اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه :
ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.
گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.
آموزش پخت کیک شکلاتی خیس
تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه
مواد لازم:
شکر 1 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/6 لیوان
قهوه دم کرده 1/3 لیوان
خامه 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
گردو خورد شده مقداری
اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه :
ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.
گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.
آموزش پخت کیک شکلاتی خیس