shifte shab
Registered User
اين يك سوال بود:blush:
اين يك سوال بود:blush:
برنج ... یک کیلو
نمک ... دو قاشق غذا خوری
روغن ... یک پیمانه
1- یرنج را شسته و به همراه مخلوط نمک و آب به مدت دو ساعت خیسانده و کنار میگذاریم .
2- پس از دوساعت در یک قابلمه متوسط آب را تا نیمه پر کرده روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید.
3- آب برنج را خالی کرده و همراه روغن آن را در آب جوش میریزیم و شعله را کم میکنیم.
4- در قابلمه را گذاشته پس از 15 دقیقه (زمانی که مغز برنج نرم شد ) برنج را آبکش میکنیم . برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.
5- قابلمه را خشک روی حرارت قرار داده برنج را در آن میریزیم . آب و روغنی که برداشته بودیم را روی آن میریزیم
6- در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم . وقتی که بخار کرد یک پارچه تمیز روی در قابلمه گذاشته و در قابلمه را میگذاریم. بعد از 30 دقیقه برنج حاضر است.
کدوم اب؟:دی
بعدش 30 دقیقه دستمونو باید خیس کنیم به کناره دیگ بزنیم یا خشک هم میتونیم؟:دی
ببخشید چون ننوشته بودین گفتممنطور این هست که:
(زمانی که مغز برنج نرم شد ) یک استکان از آب و روغن روی برنج را برداشته و برنج را آبکش میکنیم و بعد برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.
:blush:
ببخشید چون ننوشته بودین گفتم
بازم ممنون
بعدش 30 دقیقه دستمونو باید خیس کنیم به کناره دیگ بزنیم یا خشک هم میتونیم؟:دی
درود
شما آپشن های انتخاب برنج مد نظرتون هست ؟؟ یا نحوه پختش؟
دوغغغغغغغغغ؟من آب سردو شنیده بودم برای قد کشیدنوقتی برنج در اب در حال جوشه یکم دوغ اضافه کن برنج قد میکشه
درود
نه همون آپشنهای انتخاب و خرید رو پرسیدم ، پختشو خوب بلدم