برگزیده های پرشین تولز

طرز پخت برنج ايراني

Aida 1975

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2010
نوشته‌ها
220
لایک‌ها
224
سن
48
محل سکونت
?!
اين يك سوال بود:blush:


برنج ... یک کیلو
نمک ... دو قاشق غذا خوری
روغن ... یک پیمانه

1- یرنج را شسته و به همراه مخلوط نمک و آب به مدت دو ساعت خیسانده و کنار میگذاریم .
2- پس از دوساعت در یک قابلمه متوسط آب را تا نیمه پر کرده روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید.
3- آب برنج را خالی کرده و همراه روغن آن را در آب جوش میریزیم و شعله را کم میکنیم.
4- در قابلمه را گذاشته پس از 15 دقیقه (زمانی که مغز برنج نرم شد ) برنج را آبکش میکنیم . برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.
5- قابلمه را خشک روی حرارت قرار داده برنج را در آن میریزیم . آب و روغنی که برداشته بودیم را روی آن میریزیم
6- در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم . وقتی که بخار کرد یک پارچه تمیز روی در قابلمه گذاشته و در قابلمه را میگذاریم. بعد از 30 دقیقه برنج حاضر است.
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,006
لایک‌ها
4,633
سن
33
محل سکونت
یه جای خوب:دی
برنج ... یک کیلو
نمک ... دو قاشق غذا خوری
روغن ... یک پیمانه

1- یرنج را شسته و به همراه مخلوط نمک و آب به مدت دو ساعت خیسانده و کنار میگذاریم .
2- پس از دوساعت در یک قابلمه متوسط آب را تا نیمه پر کرده روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید.
3- آب برنج را خالی کرده و همراه روغن آن را در آب جوش میریزیم و شعله را کم میکنیم.
4- در قابلمه را گذاشته پس از 15 دقیقه (زمانی که مغز برنج نرم شد ) برنج را آبکش میکنیم . برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.
5- قابلمه را خشک روی حرارت قرار داده برنج را در آن میریزیم . آب و روغنی که برداشته بودیم را روی آن میریزیم
6- در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم . وقتی که بخار کرد یک پارچه تمیز روی در قابلمه گذاشته و در قابلمه را میگذاریم. بعد از 30 دقیقه برنج حاضر است.

کدوم اب؟:دی
بعدش 30 دقیقه دستمونو باید خیس کنیم به کناره دیگ بزنیم یا خشک هم میتونیم؟:دی
 

Aida 1975

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2010
نوشته‌ها
220
لایک‌ها
224
سن
48
محل سکونت
?!
کدوم اب؟:دی
بعدش 30 دقیقه دستمونو باید خیس کنیم به کناره دیگ بزنیم یا خشک هم میتونیم؟:دی



منطور این هست که:

(زمانی که مغز برنج نرم شد ) یک استکان از آب و روغن روی برنج را برداشته و برنج را آبکش میکنیم و بعد برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.

:blush:
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,006
لایک‌ها
4,633
سن
33
محل سکونت
یه جای خوب:دی
منطور این هست که:

(زمانی که مغز برنج نرم شد ) یک استکان از آب و روغن روی برنج را برداشته و برنج را آبکش میکنیم و بعد برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.

:blush:
ببخشید چون ننوشته بودین گفتم
بازم ممنون
 

biasloch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 آپریل 2012
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
1
وقتی برنج در اب در حال جوشه یکم دوغ اضافه کن برنج قد میکشه
 

jawad22

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2011
نوشته‌ها
820
لایک‌ها
12
محل سکونت
♠♠ زاهدان ♠♠
به نظر من به جای یک قابلمه که ایشون گفتن میتونستن بهتر توضیح بدن ..مثلآ به اندازه خود برنجها باشه آبش یا مثلآ 1.5 برابر برنج .یه همچین چیزی..آخه ممکنه بعضی ها قابلمه هاشون بزرگتر و یا کوچیکتر باشه..
 

nethanzo

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2011
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
123
سن
41
محل سکونت
اروميه
به نظر من برنج ایرانی (خوب) رو اصلاً نباید دم کنی. از بین میره. حیفه. برنج ایرانی فقط کته. من برای کته برنج رو نمیشورم چون لعاب و قسمتی از عطرش از بین میره. قبل از پخت برنج رو تمیز میکنم (توش سبوس یا کاه یا خرده ریز دیگه ای نباشه که معمولاً نیست). بعد آب به مقدار لازم (من پیمانه برای کارم ندارم). فقط دقت کنید که حتماً آب سرد بریزید. آب گرم اگه بریزید به خیال اینکه زودتر بچوشه، برنج خوب پخته نمیشه. نمک رو هم اضافه میکنیم و با شعله متوسط میزاریم تا بجوشه. در قابلمه رو هم نمیزاریم. وقتی کمی از آبشو کشید، کف روشو جمع کنید. روغن (روغن زرد کرمانشاهی - که البته من خودم تو خونه تولید میکنم) بزنید و در قابلمه رو ترجیحاً با دم کنی بزارید. بعد از حدود نیم ساعت، یه کم تف به سر انگشت مبارک بزنید و انگشتتون رو بزنید کنار قابلمه. اگه تف رو انگشت با جلز و ولز بخار شد که برنج آماده است. اگه نه، کمی بیشتر صبر کنید.
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
37
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
من هم با آبکش کردن برنج ایرانی مخالفم چون همه خاصیت و عطرش همراه با آب دورریز از بین میره ! ( برای تقویت ناخن میگن ناخن رو توی آب برنج آبکش شده برای همینه دیگه !پس یعنی آبه این قدر خاصیت داره ) در کل من کته رو خیلی دوست دارم و طعمش و عطرش 180 درجه فرق می کنه با ابکش !

معیار آب ریختن برای کته هم بند انگشته ! و همیشه عالی میشه ! اولین بند انگشت , انگشت اشاره همیشه ! برای هر مقدار این بنده انگشته ثابته !!

برای آبکش هم من غیر از دوغ یه غلق دیگه هم داره :

به جای دوغ می تونید مقدار خیلی کمی آبلیمو بزنید ( دوغ و آبلیمو برای سفیدتر شدن رنگ برنجه نه قد کشیدن )
وقتی برنج در آب به جوش اومد یه لیوان آب سرد اضافه کنید (برنج شوکه میشه به اصطلاح . قد میکشه
برای پلوهای رنگی (قرمز ) مثل لوبیا پلو و کلم پلو و ... می تونید در حین جوشیدن آب بهش مقداری زرد چوبه بزنید که برنج یک دست رنگی بشه
برای ته دیگ هم اگه نون توی خونه نداشتین مقداری آرد رو همراه آب و نمک قاطی کنید مثل ماست غلظت داشته باشه ته قابلمه بریزید و کمی صبر کنید خودشو بگیره
از نون سنگگ و بربری و باگت هم می تونید استفاده کنید (تجربه شخصیه خودمه که خیلی خوش خوراک شده بودن )
 

gheysar.

همکار بخش خودرو و رانندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
5 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,968
لایک‌ها
4,473
محل سکونت
Ambushed area
هیچی میریزی تو قابلمه اب میریزی روش میپزه دیگه:D
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
اینجایی که من هستم برنج ایرانی همه جا نیست ، باید بکوبم برم اونور دنیا مغازه ایرانی ها ، اون هم که سخته ، اگه یکی از دوستان که همه برنج ها رو می شناسه به من بگه که آپشن بعدی م چی میتونه باشه ممنون میشم ، اینجا همه ش برنج هندی پاکستانی هست ...
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
وقتی برنج در اب در حال جوشه یکم دوغ اضافه کن برنج قد میکشه
دوغغغغغغغغغ؟من آب سردو شنیده بودم برای قد کشیدن
درود
نه همون آپشنهای انتخاب و خرید رو پرسیدم ، پختشو خوب بلدم :)

2 ساعته همرو گذاشتی سر کار




حالا من 1 پیشنهاد شما برنج که میخری برنج دودی بخر با برنجت قاطی کن به به یه عطرو طعمی پیدا میکنه بوش ادمو مست میکنه
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
37
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
درود
نه همون آپشنهای انتخاب و خرید رو پرسیدم ، پختشو خوب بلدم :)

اول که باید فروشنده منصف و آگاه باشه که بگه کدوم خوبه کدوم بده
برنج 2-3 ساله باشه
یه کم بریزید توی مشتتون و ها کنید ببینید عطر داره یا نه
برنج دودی قاطی کنی به نسبت 1/3
از مشخصات روی گونی برنج = فریدونکنار - هاشمی اعلا هستند
دیگـــــــــــــه .... یادم نمیاد فعلا !
اما اینا بارزترین ها هستند
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
دوست عزیز پست منو خوب نخوندین
گفتم اینجا که من هستم برنج ایرانی نیست ، غیر از برنج ایرانی ، چه برنجی مقبولیت بیشتری داره؟؟؟
 
بالا