• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خیلی خوشحالم
62izy85.gif

فقط باید بگیم بالاخره حق به حقدار رسید ...

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اگه اجازه بدن کارش رو انجام بده از گزینه های دیگه بهتر هست . امیدوارم خودش هم فیلم بازی نکنه . !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خیلی خوشحال شدم . این حماقت و اشتباه فوتبال ما است که خیلی دیر همه چیز را می فهمیم ( از زمان علی دایی تا کنون )

اما من شدیدا امیدوارم که قطبی موفق شود . با محبوبیت و دانش قطبی بعید هم نیست ....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خیلی خوشحالم
62izy85.gif

فقط باید بگیم بالاخره حق به حقدار رسید ...
همین طور هست..:rolleyes:

اگه اجازه بدن کارش رو انجام بده از گزینه های دیگه بهتر هست . امیدوارم خودش هم فیلم بازی نکنه . !

اگه بزارن...که کمی ضعیف هست...چون هدف فقط تخریب هست...چرا میگن بیاید این هم کسی که می گفتید رو آوردیم دیدید چی شد..

خیلی خوشحالم
joytears.gif

3تا بازی خیلی کمه
باید بهش وقت داده بشه
امیدوارم موفق بشه

باید فقط امیدوار بود

خیلی خوشحال شدم . این حماقت و اشتباه فوتبال ما است که خیلی دیر همه چیز را می فهمیم ( از زمان علی دایی تا کنون )

اما من شدیدا امیدوارم که قطبی موفق شود . با محبوبیت و دانش قطبی بعید هم نیست ....

همه امیدوارن که بشه...چون خیلی طرفدار داره:rolleyes:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
منم تبريك ميگم. اين بهترين انتخاب بود

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
اگه هیچیم بارش نباشه
همین شخصیت و منش و رفتار و طرز صحبت و ادبیاتش میرزه به صدتا از این مربیای ایرانی.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تبریک میگم
ایشون فوق العاده انسان با شخصیتی هستن . توی این برهه زمانی قطبی واقعا بهترین گزینه بود هم از لحاظ روحی و هم از نظر شناخت دوتا کره ....
با همه این تفاسیر احساس میکنم قدرت جمع کردن حواشی فوتبال ایران رو نداشته باشه مگر اینکه یه کمک ایرانی تو تیم باشه
فقط خدا کنه مثل زمان حضورشون توی پرسپولیس رو به بازیکن نده وگرنه نابودش میکنن ...( من که هنوز اون حرکت زشت نیکبخت در اعترض به تعویضش یادم نرفته )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه فکر کنم قطبی هم اشنا شده باشه با شرایط

در ضمن الان دیگه قضیه باشگاهی نیست. دستش خیلی بازتر هست برای انتخاب بازیکن. لیگ ایران رو هم که دیده و بازیکن های خوب رو میشناسه. با مربیان هم میتونه تعامل خوبی داشته باشه.

در کل امیدوارم که خدا هم کمک کنه چون هر چقدر هم که بخوایم فکر کنیم که قطبی زرنگی کرده و در این شرایط تیم رو قبول کرده (که البته از نظر من کار بدی نکرده و خواسته از یه شانس استفاده کنه ) باز هم چون به نظرم نیت قطبی خوب هست امیدوارم تیم بره جام جهانی.

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
درود بر امپراطور سرخ که واقعا شایسته ترین فرد از همه لحاظ مربیگری ، اخلاق ، دانش فنی از بقیه مربیهای ایران سر تره .
امیدوارم تو کارش موفق بشه !

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
ببینیم حالا بازم مایلی از خودش بیانیه در فوکوله یا نه :دی

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
آقای قطبی ما را به جام جهانی ببر ولی آگاه باش که:

من نرفتن به جام جهانی با تو را ترجیح میدم به صعود بدست امثال حاج مایلی کهن چون :
_ در بین گزینه های مد نظر تو شایسته ترین بودی و این فرصت حق تو بود .هر چند یکسال و نیم دیرتر به حقت رسیدی .
_چون انتخاب تو بر اساس مسائل فنی و دانشت از علم فوتبال بود و نه لابیگری با خدا یا بندگان خدا!
_چون میدانم با بودن تو انتخاب بازیکنان تیم کشورم بر اساس شایستگی های فنی خواهد بود و نه زیر ابروی برداشته یا ریش نتراشیده!
_چون میدانم با وجود تو بازیکنان تیم کشورم با قلب شیر به میدان خواهند رفت و نه با روح و روان فرسوده و خراب!
_چون میدانم وقتی روی نیمکت تیم کشورم نشسته ای بجای اینکه فکر و ذهنت فقط درگیر خواندن ورد و دعا باشه درگیر مسائل فنی و تاکتیکی و فوتبالی خواهد بود!
_ چون میدانم در صورت شکست با تو پای تقدیر و قضا و قدر به میان کشیده نخواهد شد.
_چون خسته شدم از این همه دو روئی و ریا برای رسیدن به پست و مقام!
_ چون اعصابم خراب شده از این جو وحشتناک و پر از فحاشی و توهین و تهمت فوتبال ایران !
_چون در صورت حذف شدن مجاب میشوم رفتن به جام جهانی حق ما نبوده و نه بدلیل انتصاب و انتخابهای سیاسی و اعتقادی!
_چون صعود به جام جهانی با امثال مایلی کهن باعث قوت گرفتن سیطره افکار و اعمال و گفتمان پر از ریا و دوروئی و فحاشی میشد.

و در آخر از همه صادقانه بگم چون دوست دارم تو نماینده کشورم و مردمش باشی نه مایلی کهن ها.

منبع :http://boochi.wordpress.com/2009/04/22/ghotbi/

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
اینکه مردم از دایی بدشون میاد برام قابل درکه ولی راستش هنوز دلیل تنفر مردم رو از مایلی کهن نمیدونم. چیز ناجوری توی سابقش داره؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
افشیر

.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
افشین قطبی وارد ایران شد

افشین قطبی سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان امشب با استقبال قابل توجه علاقه مندان تیم ملی فوتبال کشورمان وارد تهران شد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی که پس از جدایی از تیم فوتبال پرسپولیس در امارات اقامت داشت، پس از توافق با فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان عصر پنج شنبه این کشور را به مقصد تهران ترک کرد و ساعت 21:30 وارد فرودگاه امام ***** (ره) شد.

قطبی تیم ملی فوتبال کشورمان را در سه دیدار پیش رو مقابل کره شمالی، امارات و کره جنوبی همراهی خواهد کرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ابراز تمايل "قطبي" براي همكاري با مدرس فيفا
"مرتضي محصص" آناليزور تيم ملي فوتبال

افشين قطبي به حضور مرتضي محصص در كادر فني تيم ملي فوتبال ايران ابراز تمايل كرده است.

به گزارش ايسنا، علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال در رابطه با دستياران افشين قطبي سرمربي تيم ملي اظهار كرد: قطبي در مذاكره با فدراسيون فوتبال براي انتخاب دستيارانش نسبت به حضور مرتضي محصص به عنوان آناليزور در كادر فني تيم ملي ابراز تمايل كرده است.

بر طبق توافق انجام شده با قطبي، او يك بدنساز و كمك مربي از هلند خواهد آورد و يك دستيار ايراني نيز به وي كمك خواهد كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در حاشیه...

تهران - ورود افشين قطبي به ايران به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال با حاشيه‌هاي جالب و ديدني به ويژه استقبال گرم مردم از وي همراه بود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، قطبي ساعت ‪ ۲۱‬و ‪ ۲۵‬دقيقه پنجشنبه شب از مسير دوبي وارد فرودگاه بين‌المللي امام خميني (ره) شد.

او هنگام پايين آمدن از پله‌هاي هواپيما با استقبال ‪ ۵۰‬تن از خبرنگاران روبرو شد كه براي ثبت لحظه‌هاي بازگشت او پس از جدايي از تيم پرسپوليس و كناره‌گيري زودهنگام محمد مايلي كهن از سرمربي گري تيم ملي فوتبال در فرودگاه حاضر شده بودند.

قطبي هنگام ورود به سالن فرودگاه با استقبال پرشور هزاران تن از مردم و فوتبالدوستان ايراني روبرو شد كه با شاخه‌هاي گل و لبخند از ساعتها پيش براي ورود او لحظه شماري مي‌كردند.

قطبي نيز با پرتاب گل به سوي هواداران، به ابراز محبت آنان پاسخ داد.

بلافاصله پس از اينكه قطبي از سالن خارج شد، فوتبالدوستان او را روي شانه هاي خود بلند كرده و با سر دادن شعار و صلوات، بدست گرفتن سكان هدايت تيم ملي را به او تبريك گفتند.

قطبي در ميان جمعيت پرشور استقبال‌كنندگان ، به مردم ايران وعده داد كه محبت آنان را با صعود تيم ملي فوتبال به جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي جبران خواهد كرد.

او در اين زمينه از همه ايران دوستان و عاشقان فوتبال خواست به ياري تيم ملي بشتابند.

قطبي عصر چهارشنبه پس از استعفاي محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد .

او براي سه بازي هدايت تيم ملي را به عهده گرفته است اما به گفته علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال، در صورت صعود ايران به جام جهاني، اين قرارداد تمديد خواهد شد.

بازگشت قطبي به تهران پس از ‪ ۱۵۴‬روز از جدايي او از پرسپوليس رخ داد كه آن را در فصل پيش به مقام قهرماني باشگاههاي ايران رسانده بود.

بالا