• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
برای جلوگیری از حاشیه / حضور افشين قطبي در مجلس منتفي شد

حضور سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و مسئولان فدراسيون در مجلس شوراي اسلامي منتفي شد. اعضاي فراكسيون ورزش مجلس در نظر داشتند با دعوت از افشين قطبي به مجلس درباره مسائل مختلف تيم ملي تبادل نظر كنند اما براي جلوگيري از به وجود آمدن حاشيه‌هاي احتمالي اين موضوع منتفي شد.
سيد‌جلال يحيي‌زاده، رئيس كميته تربيت‌بدني مجلس شوراي اسلامي در اين باره گفت: وظيفه مجلس حمايت از تيم ملي است كه تاكنون چنين وضعيتي حاكم‌ بوده و تمام اقدامات مجلس جهت رشد و توسعه ورزش در تمامي ابعاد بوده است. وي ادامه داد: براي اينكه از حاشيه سازي اطراف تيم ملي فوتبال جلوگيري شود، برگزاري اين نشست به تاريخ ديگري موكول شد.

پيش از اين، قرار بود نشست اعضاي كميته تربيت‌بدني هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي با سرمربي تيم ملي فوتبال و كادر مديريتي فدراسيون، امروز در محل مجلس واقع در ميدان بهارستان برگزار شود.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
کاملترین بیوگرافی افشین قطبی

افشین قطبی را بشناسیم:
افشین قطبی در پنجم بهمن ماه سال 1343 در شهر شیراز به دنیا آمد ، در سال 1356 به همراه پدر و زن پدرش در حالیکه 13 سال داشت به آمریکا رفت و در یک شهر کوچک در حوالی لس آنجلس ساکن شد.

hol209pc7onjnxrezhaj.jpg

فوتبال خودش را از سه سالگی در شیراز آغاز کرد و در آمریکا هم پس از یادگیری زبان انگلیسی به بازی فوتبال میپرداخت ، وی در مدرسه "جونیور هایس هود" که در آن درس میخواند به عضویت تیم فوتبال آن مدرسه در آمد و توسط شخصی که پدرش ایرانی و مادرش مصری بود و صاحب یک مدرسه فوتبال هم بود ، به عضویت مدرسه فوتبال در آمد و پس از مدتی به جای بازی در این تیم ، مربی این تیم شد و توانست تیم تحت هدایتش را به مقام اول در کالیفرنیا برساند.

وی هنگامی که به آمریکا رفت به همراه درس خواندن و آموزش فوتبال به کار روزنامه فروشی و باغبانی پرداخت تا بتواند خرج خود را در بیاورد.

وی در 17 سالگی به داشنگاه معروف " یو سی ال " رفت و در این دانشگاه مهم نیز به عضویت تیم فوتبال این دانشگاه در آمد و تنها ایرانی تیم فوتبال این دانشگاه بود . وی تحت نظر مربی آلمانی این دانشگاه " زیک ایشلید " الفبای حرفه ای فوتبال را فرا گرفت .

وی همزمان با دوران دانشجویی در یک مدرسه ورزش استخدام شد و مربی تیم فوتبال شاگردان 7 تا 14 ساله را بر عهده داشت.

755_gs0jz9oh3m64guvmarx.jpg

وی در سال 1986 موفق شد در رشته مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه معتبر "یو سی ال" فارغ التحصیل شود. وی برای مدت سه سال سرمربی تیم زنان این دانشگاه را نیز بر عهده داشت.

وی در سن 24 سالگی یعنی در سال 1988 تصمیم میگیرد که مدسه فوتبالی را برای خودش تأسیس کند ، وی در این دو سالی که از فارغ التحصیلی اش در دانشگاه میگذشت موفق شده بود مدرک مربیگری A را از فدراسیون فوتبال آمریکا دریافت کند.

کم کم کار افشین قطبی رونق گرفت به طوری که در روز حداقل 120 شاگرد از سن 6 تا 19 ساله داشت و مجبور شد چند مربی فوتبال را برای مدرسه فوتبالش به خدمت بگیرد و به جز مربیگری در مدیریت مدرسه فوتبالش هم موفق ظاهر شد بطوری که در سال حدود 1000 نفر شاگرد داشت و محبوبیتش در لس آنجلس بیشتر میشد و همین امر باعث شد که قطبی مربیان بزرگی را برای مدرسه فوتبالش بیاورد از جمله " کودیانز " از باشگاه آژاکس امستردام هلند و همچنین "بورا میلوتینوویچ" مربی معروف و شناخته شده یوگسلاوی که سابقه پنج حضور در جام جهانی (با تیم های مکزیک در سال 1986 ، کاستاریکا در سال 1990 ، آمریکا سال 1994 ، نیجریه سال 1998 و چین سال 2002) را داشت.

مهمترین شاگر مدرسه افشین قطبی "جان اوبراین " بود که از 14 سالگی تا 16 سالگی در مدرسه قطبی به یادگیری فوتبال میپرداخت و در سن 16 سالگی به آژاکس رفت و در دو جام جهانی هم برای تیم ملی آمریکا بازی کرد.

افشین قطبی مدرسه فوتبالش را در سال 2002 تعطیل کرد ، چرا که دیگر در آمریکا نبود و نمیتوانست باشگاهش را اداره کند.

افشین قطبی در سال 1997 به عنوان مربی تیم ملی آمریکا در آمد وی با دعوت سرمربی تیم ملی آمریکا "استیو سمپسون" که مربی وی در دانشگاه بود به این تیم پیوست و در جام جهانی 1998 پس از شکست آمریکا از ایران ، به همراه سرمربی تیم آمریکا از این تیم استعفاء داد.

رفت و آمدهای افشین قطبی به اروپا به خصوص هلند ، باعث آشنایی او با مربیان طراز اول هلندی شد بطوریکه در سال 2001 هنگامی که گاس هیدینک سرمربی تیم ملی کره جنوبی شد این مربی معروف از قطبی دعوت نمود تا آنالیزور وی در تیم ملی کره شود که قطبی نیز از این پیشنهاد استقبال کرد . قطبی به همره گاس هیدینک موفق شدند بهترین نتیجه یک تیم ملی آسیایی را در تاریخ فوتبال جام جهانی به ثبت برسانند چرا که موفق شدند تیم کره جنوبی را در جام جهانی 2002 به مقام چهارمی جهان برسانند.

erlto8l08e7jn6aned.jpg

وی پس از جام جهانی 2002 تا سال 2004 به عنوان دستیار مربی تیم سامسونگ بلووینگز انتخاب شد .

وی در سال بعد مجدد دستیار "استیو سمپسون" در تیم فوتبال گالکسی لس آنجلس شد .

در سال 2006-2005 قطبی به عنوان دستیار "دیک ادوکات" و همچنین "پیم وربیک " در تیم ملی کره جنوبی انتخاب شد و در سال 2007 موفق شدند پس از شکست تیم ملی ایران در جام ملت های آسیا به مقام سومی برسند.

655q74nlb3xplt86uvb4.jpg

bmiy201y5c5u331opyz5.jpg

قطبی در سه جام جهانی حضور داشته و از این لحاظ هیچ مربی ایرانی نتوانسته به چنین جایگاهی دست یابد.

مسئولان تیم پرسپولیس تهران برای آشنایی کامل با او از ۸ نفر از برترین مربیان و روسای فدراسیون ها به مشورت پرداختند که اسامی آنها به شرح ذیل است:

۱. گاس هیدینک(سرمربی سابق تیم ملی کره)

۲. بوره میلو تینوویچ(سرمربی سابق تیم ملی چین)

۳. پیم وربیک

۴. کو آدریانس( سر مربی پارما)

۵. استیو سمپسون

۶. دکتر چونگ(رئیس KFA و نایب رئیس فیفا)

۷. دکتر لی( رئیس کمیته فنی KFA )

۸. دیک آدوکات

لینک مطلب

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آره موافقم ... كلا نميتونه بنده خدا درست حرف بزنه :D حالا دم عروسيش نميخوام ناراحتش كنم

ايشالا با كاظم جونش 100 سال زندگي كنه :cool:
خوب مبارکه ! :دی
چه عروسی بشه این خاله خانوم ما :دی

حیف که قطبی زن داره وگرنه به نظرم خود افشین جون گزینه خیلی بهتری بود نسبت به این کاظم جون ! :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب مبارکه ! :دی
چه عروسی بشه این خاله خانوم ما :دی

حیف که قطبی زن داره وگرنه به نظرم خود افشین جون گزینه خیلی بهتری بود نسبت به این کاظم جون ! :دی

البته ميدوني معمولا وقتي يكي عاشقه يه نفره و ميدونه دستش بهش نميرسه ( گربه و پيف پيف و از اين حرفا )

كلي بدش رو ميگه :D حالا اين افشين جون رفته يانگوم رو گرفته اين سي پي يو ما هم داغ كرده

( سي پي يو چون قديميه زود داغ ميكنه مخصوصا اينكه AMD هم نيستش ) :D خلاصه ما كه ارزوي موفقيت داريم براي

اين سي پي يو و همينطور شوهر گوگوليش آق كاظم :D

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
آمدن قطبی رو آوردن تا ملت از تیم حمایت کنن.
ولی با این رو دستی که به پرسپولیس زدن قید اون تماشاگرا رو هم باید بخونن.

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
آمدن قطبی رو آوردن تا ملت از تیم حمایت کنن.
ولی با این رو دستی که به پرسپولیس زدن قید اون تماشاگرا رو هم باید بخونن.
تو هم که همش فک میکنی همه چی مافیاست ! :دی

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
مايلي كهن پس از آنكه دعوايش با علي دايي باعث به دادگاه كشانده شدن هر دو و ايضا ممنوع المصاحبه شدن وي گرديد، و بيانيه هايش بر عليه قلعه نويي منجر به استعفا (شما بخوانيد اخراجش) از سرمربي گري تيم ملي شد، در هفته انتهايي ليگ برتر نيز به فيروز كريمي گفت دلقك(!)، در انتهاي اين بازي براي آنكه قطبي ابراز گلايه نكند كه چرا مايلي كهن او را از بيانات خود مستفيض ننموده است ، به قطبي هم گير داد.

بر اساس شنيده ها مايلي كهن در حين بازي به داور معترض شده است كه چرا فيروز كريمي به جاي استفاده از كلماتي همچون "گنده باقالي"، "گروهبان قندلي" و "كوتوله" بازيكنان خودش را با الفاظ ديگري صدا مي كرده است، كه در نتيجه داور مسابقه هر دو مربي را از زمين بازي اخراج كرده است!

مايلي كهن پس از بازي تيمش در برابر صبا باطري گفت: "كريمي دلقك است ... من نام همه را افشا مي‌كنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد."

البته آقاي مايلي كهن تا قبل از اين نام گروهبان قندلي و گنده باقالي و ايضا شعبان بي مخ و كوتوله را افشا نموده است، يك دلقك در فوتبال كم داشتيم كه آن را هم كشف كردند، با توجه به نوع ادبيات مايلي احتمال مي رود چند نفر ديگري كه مي خواهند افشا كنند بدين شرح باشد:

خداداد.ع: اراذل و اوباش ، اكبر.م: ماموت، غلامحسين.پ: مفلس، عادل.ف: ژانگولر ، علي.ك: مترسك و ...
مايلي كهن همچنان گفت: "پارتي قطبي، اوباما است و طرفدارانش تام‌كروز ، رفيق من احمدي‌نژاد است وهر روز هم ارادتم بيشتر مي‌شود دلتان بسوزد."

شنيده مي شود پس از گفته شدن اين جملات توسط مايلي كهن، محل كنفرانس خبري دچار آتش سوزي شد كه كارشناسان آتش نشاني گفتند اين آتش سوزي در اثر سوختن دل خبرنگاران و عكاسان و در نتيجه سرايت آتش از دل اين افراد به اتاق كنفرانس خبري بوده است!
گفته مي شود در همين راستا اخيرا نامه اي از طرف اوباما خطاب به فدراسيون فوتبال كشف شده است كه پارتي بازي در انتخاب سرمربي جديد تيم ملي را تاييد مي كند، نامه ي مذكور به شرح زير است:

Hello MR Kafashian
I am obama, ghotbi is a nice boy because he is pesar khaleye man!, ghotbi sazmandarish good hast and he have dele shir!
He love dare sarmorabi Iran beshe, if ghotbi ro sar morabi kunin, I ejaze midam oraniyom ghani konin!!!
Dar zemn you are very happy, and I love “her her” khandidan e you!
Gole zard and write and arghavani, remember me ta mitavani!

گفتني است كفاشيان نيز جواب نامه ي مذكور را بدين گونه داده است:

هلو اوباما
هاو آر يو؟ گود هست حالت؟!
آي ام نُ تصميم گيرنده، آي ام جاست امضا آندر حكم هاي سرمربي ها!
پليز سند ايميل فور منيجر علي آبادي!
تنكيو وري ماچ! آي تالك ماچ! رممبر وي ن ُ عيد ديدني!
قوري ز پنسيل، پنسيل زقوري، آي لاو يو، گوگولي مگولي!
توضيح ضروري: البته هنوز فدراسيون فوتبال در مورد افشاي نامه هاي فوق اظهار نظري نكرده و آنها تاييد و يا تكذيب ننموده است!

يكي از كارشناسان كه خيلي دوست داشت نامش را فاش كنيم اما ما براي گرفتن حالش اين كار را نمي كنيم دليل صحبت هاي اخير مايلي كهن را اينگونه شرح داد: از آنجا كه صندوق بين المللي پول گفته است ايران بالاترين نرخ تورم را در خاورميانه دارد و در نتيجه هزينه هاي زندگي بالا رفته است، مايلي كهن چون مي خواهد به نوعي به اقتصاد اقشار متوسط جامعه كمك كند و شنيده است كه شريفي (رئيس كميته انضباطي) حقوقش كم است، قصد دارد با اينگونه صحبت هايش باعث اضافه كاري شريفي و در نتيجه بالا رفتن حقوق ايشان بشود.
اين كارشناس در حالي كه اشك در چشمهايش حلقه زده بود ادامه داد: مايلي كهن خودش را فدا مي كند تا اقشار كم درآمد جامعه زير بار تورم له نشوند!

جناب مايلي كهن همچنين در انتهاي اين ديدار گفتند: "تنها هدف من سالم سازي فوتبال است."، يكي از آگاهان گفت: همين سالم سازي فوتبال از نوع مايلي كهني منجر به سقوط تيم پيام شد، زيرا ايشان به گفته ي خودش در بازي با استقلال اهواز از دروازبان چهارم و ايضا بسياري از نيمكت نشينانش استفاده كرد و به طور سالم به استقلال اهواز باخت!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حضورش در 90 باز هم من رو امیدوارتر کرد.

بمب روحیه و انرژی هست این آدم. برنامه ریزی دقیقی کرده. واقعا امیدوارم به نتیجه برسه که مطئنم میرسه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فکر کنم انرژی مثبتش جواب بده
دعوت مبعلی به شدت شادم کرد....
با اینکه حروم شد این بازیکن ولی باز هم کور سوی امیدی هست و می تونه باز انگیزه پیدا کنه..خدا کنه مبعلی بیاد پرسپولیس

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
با اینکه افشینو خیلی دوسش دارم و همه جوره قبولش دارم ولی خیلی از دستش ناراحت شدم که نیکبختو دعوت نکرد.دلمو شکوند...:(:(یعنی تو این لیست 41 نفره جایی برای علیرضا نبود؟؟......

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
با اینکه افشینو خیلی دوسش دارم و همه جوره قبولش دارم ولی خیلی از دستش ناراحت شدم که نیکبختو دعوت نکرد.دلمو شکوند...:(:(یعنی تو این لیست 41 نفره جایی برای علیرضا نبود؟؟......

واقعا فکر می کنی این نیکبخت بدرد تیم ملی می خوره :blink:
به نظر من خلیلی رو هم نباید دعوت می کرد چون خلیلی دو تا بازی درست حسابی هم هنوز بازی نکرده بعد از مصدومیت و فکر نکنم که بدرد تیم ملی الان بخوره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

:blink:

با توجه به آواتورم باید بدونی که من هم نیکی رو دوست دارم ولی خداییش الان حقش نیست. اون موقعی که باید میومد جناب دایی لطف کردند گند زدن در زندگیش ! تا قبل از اون 2تا 2تا گل میزد تو هر بازی ولی بعدش ...

الان حقش نیست.

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
:blink:

با توجه به آواتورم باید بدونی که من هم نیکی رو دوست دارم ولی خداییش الان حقش نیست. اون موقعی که باید میومد جناب دایی لطف کردند گند زدن در زندگیش ! تا قبل از اون 2تا 2تا گل میزد تو هر بازی ولی بعدش ...

الان حقش نیست.
البته قبل اینکه اقای دایی گند بزنه ایشون یه گند گنده تر زدن به خود جناب دایی !!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
دیشب تو برنامه نود ولی یکم خندیدم
تیکه کلام قطبی همش ادم باشخصیت است
هی میگفت فلانی ادم با شخصیت
شخصیت داره و...

هنوز مانده تا فارسی روان حرف بزنه
ولی کار درستی داره میکنه روحیه میده
همانطور که گفت ایرانی ها جو گیر بشوند کارهای شاخی انجام میدهند

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
البته قبل اینکه اقای دایی گند بزنه ایشون یه گند گنده تر زدن به خود جناب دایی !!!

قبول دارم ... فعلا نيكي رو فرم نوك تيم ملي نيستش ... اما داره كم كم ميرسه مخصوصا كه لاغر هم شده

بالا