exchanging

طرفدار هاي Counter Strike بيان توووو ....

شروع موضوع توسط Gt_Max ‏16 آگوست 2004 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    با سلام به تمامی بروبکس خوبه پرشین تولز مخصوصا به طرف دارانه Counter Strike ...

    راستش چند وقت بیش بازی کانتر رو از یکی از فروشگاه های پایتخت خریدم به این اسم

    Counter Strike v 1.5 / v 1.6

    چند وقت بیش که برای اولین بار تو یه Game Net رفتم اونجا بازی کانتر رو بازی کردم خوشم اومد ولی وقتی بازی رو گرفتم دیدم گرافیکش با ماله من فرق میکنه تو اون چهره ها طبیعی تر طراحی شده بودند...
    فکر نمی کنم از کارت گرافیکم باشه چون 256 هستش و تو بازی هایی مثل Mafia / IGI 2 و این مدل بازی ها جواب داده ...

    نمیدونم...

    یکی از دوستام می گفت شاید اشکال از نشخه بازیت باشه ... میگفت هر چند وقت یه بار برای کانتر یه سری فایل جدید میاد که باید دانلود کنی به روز باشی...!

    بگذریم...

    بازی رو گرفتم و نصب کردم ...

    ولی وقتی بازی رو نصب کردم چیزی از بازی سر در نیاوردم...

    این جا به تریتب چند تا عکس از منو بازی گذاشتم ببینم کسی بیدا میشه یه توضیحی راهنمایی بهم بده...

    مثلا فرق بین گذینه های

    Quick Start

    Play Online

    View Game

    Play On Lan

    چیه ؟!

    راستش من درست متوجه نشدم که این بازی رو به چه ترتیبی باید انجام داد...!

    باید رفت تویه اینترنت ! ؟ باید حتما Lan باشی تا با چند تا کامپیوتر دیگه بشه این بازی رو انجام داد یا این که کلا چطوریه ؟!

    مثلا من که این بازی رو برای خودم گرفتم که تو خونه بازی کنم رویه کدوم گزینه باید کلیک کنم و وارد کدوم بخش بشم...؟!

    وارد یه قسمتی شدم ( عکس سوم ) که دیگه اصلا هیچی ازش نفهمیدم !!

    مثلا گزینه های Create / Add Ip / Filter / Update و این گزینه هایی که تو عکس میبینید به چه دردی می خوره و کی به کار میره...؟!

    ممنون میشم یکی از بچه هایی که اطلاعاتی در این ضمینه داره یه کمکی بهم بکنه...

    با تشکر...


    مکس


    اين هم چند تا عكس از منو بازي كه من هيچي ازش نفهميدم...!!!

    كمك...! :(

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Bones

    Bones Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من سریع برات میگم تا بتونی بازی کنی بعدا برات توضیح میدم
    1.playe online
    2.cancel
    3.create
    4.اینجا باید یه Map انتخاب کنی مثلا de_dust2 رو تو ايران زياد حال ميكنن
    5.ok
    :rolleyes:
    حالا كسي ميدونه چه جوري ميشه mapجديد اضافه كرد منmapايران رو دارم :blink:
    كسي طلبه PlayeOnline هست??؟؟ :D
     
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    تا حالا من يه نفره بازي نكردم اين رو.
    چه جوري بايد آنلاين بازي كرد؟ آقا مياي بازي كنيم؟ من پايم :rolleyes: . حريف ميطلبيم. ;)
     
  4. mh_summer

    mh_summer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد وسط حرف ميپرم مديران دوست دارند پاك كنند.
    اولا اينكه يك دوست دارم
    ميگه آخر كانترم.
    شايد بياد اينجا پست بده.
    گفته هيچ كي به پام نمي رسه و هيچ كي نمي تونه منو ببره.
    فاير بوي به درد تو مي خوره البته مياد گيم نت نوا
    يك چيز ديگه
    دوستت معتاد نبود؟
     
  5. SnaKe

    SnaKe کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Ati Saz Tehran
    doost aziz in counteri ke to kharidi counter v1.5e va counteri ke chand vaght pish to gamenet bazi kardi be ehtemal ziad v1.6 boode ke az nazar graphici v1.6 kheili balatare va bayad begam moshkel az card graphic va ya systemet nist agaram mikhay tak nafare bazi koni bayad Bot dashte bashi bot counter v1.5 ro mitooni az site www.nuclearbox.com dl koni bot ver1.6 ham mitooni az www.irangamers.com dl koni dar zemn age mikhahi graphicet to ver1.5 behtar she boro options video bad gozine software o Opengl kon :D
     
  6. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,219
    تشکر شده:
    1,174
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    ايا اين بازي كانترو مي شه تو كامپيو تر با چه سيستمي مي خواد حتما بايد شبكه اي باشد ....
     
  7. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    والا من تو خونمون بازي كردم . من فقط يه بار گيم نت رو از دور ديدم , توش نرفتم ببينم چه جوريه!


    بدون شبكه فكر نميكنم زياد جالب باشه , نميدونم :eek:
     
  8. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نه لازم نيست كه حتما شبكه باشي .بعد از اينكه creat كردي.اگه مپي رو كه انتخاب كردي way point داشته باشه .خود بازي برات بازي كن مياره .تو نسخه 1.5 اكثر مپ ها اين ويژگي رو دارن .(البته نه همشون).
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نسخه counter strik conditon zero تمامي مپ ها داراي اين ويژگي هستن(way point ) و حتا قابليت
    درست كردن way point براي مپ هاي جديد و اضافه شده را دارن.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نسخه 1.6 اكثرا داراي way point نمباشند.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سخت افزار مورد نياز:
    cpu :500 MHz
    ram: 256 MB
    vga: 32 mb
    direct x 7 supported
    من با يه كار ت گرافيك radeon 7000 اجراش كردم .عالي اجرا شد.حتي با resulotion 1280. 1024 .
    [​IMG]
     
  9. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,219
    تشکر شده:
    1,174
    محل سکونت:
    رشت
    ممنون
    دستت درد نكنه پس بدرد من نمي خوره چون رم من 128 است ديگه كند اجرا مي شه
    كدوم نسخه كانتر خوبه
     
  10. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    شما ها رمزي براي بازي Counter Strike سراغ داريد...؟! :blink: :blink:
     
  11. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    مگه رمزم داره ! :eek:
    فكرنميكنم.
     
  12. Bones

    Bones Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    اقایان من یهIP دارم که همیشه آانلاین هست کس حال بازی داره؟؟؟
    :cool:
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Sassan

    Sassan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    639
    تشکر شده:
    34
    محل سکونت:
    Atlantic Canada
    Hi I wanted to let you guys know I'm a fan too, I also have the new Cs 1.6 and CZ and also Cs source beta v2

    Take a look at these screenshots that I got from cs source.

    Do u see waht it says there!! It's in Persian I didn't make that it was in the map cs_dust

    it says Cs:Source is cool lol! Cs source bahale. If you guys want more screenshots let me kow​
    .
     

    فایل های ضمیمه:

    • screen.JPG
      screen.JPG
      اندازه فایل:
      34.1 KB
      نمایش ها:
      36
    • map.JPG
      map.JPG
      اندازه فایل:
      29.8 KB
      نمایش ها:
      43
    • de_dust0041.jpg
      de_dust0041.jpg
      اندازه فایل:
      54.9 KB
      نمایش ها:
      88
  15. Sassan

    Sassan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    639
    تشکر شده:
    34
    محل سکونت:
    Atlantic Canada
    I just got the new screenshots for it and look at this ne it says Freman was here!
     

    فایل های ضمیمه:

  16. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    آره عزيز من هستم!
     
  17. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    اقا كسي رمز هاي Counter Strike رو داره به ما هم بده...

    در ضمن بزاريد من بر گردم دبي من هم پا هستم براي بازي انلاين... :cool:
     
  18. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    اره بيشتر از صد تا رمز داره .اگه بازي شو داشته باشي بيشتر رمزها رو مي توني پيدا كني.
    الان بازيش رو دستگام نصب نيست وگرنه مي نوشتم. البته تعداد كمي از اين رزمها cheat هستن .بقيش مربوط به
    كنترل بازي.
     
  19. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    اره. اره. شديدا .
    [​IMG]
     
  20. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    سلام آقا چطوري....

    ممنون مشم اين رمز ها رو هم بنويسي ما هم يه استفاده اي بكنيم..

    منتر جوابت هستم..


    فعلا



    مكس
     
  21. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    اقا ميشه يه لطفي بكني..

    لنك اين نقشه ها و هر چي داري رو به ما هم بدي ما هم بريم يه صفايي بكنيم..؟!