• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طریقه آنروت کردن گوشی اس2و نصب رام رسمی

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
باسلام خدمت دوستان من گوشی اس 2 روت کردم و رام کاستوم 4.2.2سیانولوزن ریختم بخاطر باگهایی که داره میخا گوشیمو آنروت کتم و ازطریق آدین رام رسمی 4.1.2بریزم خواستم دوستان متخصص کمک کنن چجوری میتونم آنروت کنم و میشه آنروت کردت همین رام 4.2.2روش باشه و هروقت خواستم 4.1.2روش بریزم مرسی از دوستان منتطرم

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
يه رام رسمي دانلود كن.
ترجيحا سه فايله باشه.
اگه نبود هم موردي نداره.
گوشي رو ببر به ريكاوري,فكتوري ريست كن,گوشي رو ببر به دانلودينگ و با ادين يه رام فلش كن هم انروت ميشه و هم رام ميشه رام رسمي سامسونگ.
براي اطلاعات بيشتر به and-roid.ir مراجعه كن.
موفق باشي.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
يه رام رسمي دانلود كن.
ترجيحا سه فايله باشه.
اگه نبود هم موردي نداره.
گوشي رو ببر به ريكاوري,فكتوري ريست كن,گوشي رو ببر به دانلودينگ و با ادين يه رام فلش كن هم انروت ميشه و هم رام ميشه رام رسمي سامسونگ.
براي اطلاعات بيشتر به and-roid.ir مراجعه كن.
موفق باشي.

چراسه فایله؟ الان که4.2.2هست4.1.2بریزم مشکلی پیش نمیاد ؟بانصب رام دیگه آنروت میشه؟

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
مرسی از راهنماییتون پس دیگه باادین بزنیم حله؟

اره,بزن خلاص كن :دي
اونجا كه گفتم سه فايله,چون سه فايله خودش ريست فكتوري و اين كارارو ميكنه.
تك فايل اگه زدي,حتما قبل از نصب يه ريست فكتوري بزن,بعد رام نصب كن.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
باتشکر ازهمه دوستان و راهنماییاتون زدم اوکی شد مرسی واقعا دروغ نگفتن همه چیزهمگان دانند میخاستم بیرون ببرم گفتندحدود20تومن اما باراهنمایی دوستان هم هزینه نکردم هم خودم چیزی یاد گرفتم رام 4.2.2که ریختم روش خیلی خوب بود اماباگ زیاد داشت مخصوصالاک اسکرتش رو اعصاب بود نمیدونم رسمیش کی میاداما از دوستان اگه کسی کاملترشو نوتست پیداکنه ممنونمیشم معرفی کنه تااستفاده کنیم بازم مرسی

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
باتشکر ازهمه دوستان و راهنماییاتون زدم اوکی شد مرسی واقعا دروغ نگفتن همه چیزهمگان دانند میخاستم بیرون ببرم گفتندحدود20تومن اما باراهنمایی دوستان هم هزینه نکردم هم خودم چیزی یاد گرفتم رام 4.2.2که ریختم روش خیلی خوب بود اماباگ زیاد داشت مخصوصالاک اسکرتش رو اعصاب بود نمیدونم رسمیش کی میاداما از دوستان اگه کسی کاملترشو نوتست پیداکنه ممنونمیشم معرفی کنه تااستفاده کنیم بازم مرسی

خب خدارو شکر.
فقط دوسته من یه چیز دیگه هم من اضاف کنم.
رام سه فایل زمانی استفاده میشه که مثلا شما بخوای از رام مثلا 2.3.6به .4.1.2یا کلا ورژن 4 آپدیت کنی.در واقع یعنی بیس رامت فرق کنه.
فقط موقع رام عوض کردن حواست باشه که یه وقت فایلارو جابه جا نذاری چون اونجوری گوشی بریک میشه و اگه گوشیتون هم سری Gباشه دیگه بدبختی شروع میشه.
امیدوارم تا حد کمی بتونم کمکتون کرده باشم.
یا علی

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
خب خدارو شکر.
فقط دوسته من یه چیز دیگه هم من اضاف کنم.
رام سه فایل زمانی استفاده میشه که مثلا شما بخوای از رام مثلا 2.3.6به .4.1.2یا کلا ورژن 4 آپدیت کنی.در واقع یعنی بیس رامت فرق کنه.
فقط موقع رام عوض کردن حواست باشه که یه وقت فایلارو جابه جا نذاری چون اونجوری گوشی بریک میشه و اگه گوشیتون هم سری Gباشه دیگه بدبختی شروع میشه.
امیدوارم تا حد کمی بتونم کمکتون کرده باشم.
یا علی

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

چشم مرسی از راهنماییتون فقط در مورد رام 4.2.2اطلاعاتی ندارید کی رسمی میشه ؟ نیشه مامل شو گیراورد یا همه با باگ هستن ؟

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
چشم مرسی از راهنماییتون فقط در مورد رام 4.2.2اطلاعاتی ندارید کی رسمی میشه ؟ نیشه مامل شو گیراورد یا همه با باگ هستن ؟
هنوز واسه اس۳ رسمیش نیومده
یه ماه بعد معرفی اس۴ حتما شایدم زودتر معرفی میشه !

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
ویه سوال دیگه ببخشید چطورمیشه فونت گوشی عوض کرد چه برا اس نوشتن چه منوی گوشی؟

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
ویه سوال دیگه ببخشید چطورمیشه فونت گوشی عوض کرد چه برا اس نوشتن چه منوی گوشی؟
فونت گوشی که =تو settings/display/font سه تا فونت داره که رو همه چی تاثیر میذاره اما اگه بخوای فونتهای بیشتر داشته باشی باید نرم افزارای مرتبط رو نصب کنی(یه سرچ بزنی نرم افزار زیاد داره) ولی باید گوشیت رووت باشه

بالا