خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

طریقه ذخیره و فراخوانی فایل در ++C

شروع موضوع توسط Creative1 ‏3 سپتامبر 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. Creative1

    Creative1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    سلام.
    من دارم یه برنامه دفترچه تلفن می نویسم.
    این برنامه می تونه تعداد زیادی اسم رو بخونه و در یک آرایه ذخیره کنه. اما وقتی از برنامه خارج میشیم همه اسم ها پاک میشه. حالا من می خوام با یه روش ساده یه کاری کنم که بشه اسم ها رو در یک فایل ذخیره کرد و دوباره پس از اجرای مجدد برنامه فایل ذخیره شده را فراخوانی کرد.
    در ضمن من این برنامه رو بدون استفاده از کلاس نوشتم. لطفا از روشی غیر از استفاده از کلاس ها منو راهنمایی کنید. ممنون ...
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    یه فایل باز کنید و تمام آرایه رو توش بنویسید
    اینطوری
    کد:
    ofstream fout("data.dat");
    for(int i=0 ; i <  SIZE ; ++i)
    	fout.write((char*)(array+i),sizeof(STRUCT));
    fout.close();
    
    
    بعد می تونید اینطوری هم فراخوانی کنید
    کد:
    ifstream fin("data.dat");
    for(int i=0 ; !fin.eof() ; ++i)
    	fin.read((char*)(array+i),sizeof(STRUCT));
    fin.close();
    
    
     
  4. Creative1

    Creative1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    ممنون از راهنمایی تون.
    موفق شدم درستش کنم.
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش