exchanging

ظاهرا هيچ مشكلي نيست!!!

شروع موضوع توسط ehsan ‏20 دسامبر 2002 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    خدا رو شكر كه همه جا امن و امانه و هيچ كسي تو اين وبلاگ شهر هيچ مشكلي نداره!! 8)
     
    A.EMIN3M از این نوشته تشکر کرده است.
  2. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    باز هم سلام
    آقا تا بخواي اشكال
    مثلا من تمپلت بلاگمو بيشتر از يه ماهه تغيير دادم ولي هر چي ميرم تو آرشيو و ريپبليش ميكنم بازهم همون ظاهر قبلي باقي مونده (بجز يه ماه اول وماه آخر)
    علتش چيه؟
    <a href='http://hes.blogspot.com' target='_blank'>http://hes.blogspot.com[/url]</a>
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    سلام.
    اگه Republish All رو ميزني و هيچ اتفاقي نميوفته ، اشكال از بلاگر است. من خودم هم بعضي وقتها به اين مشكل ميخورم. يكي دو بار حتي نشستم تك تك Republish كردم. يه جورايي بايد بگم كه بگير نگير داره! مگرنه راه حلش فقط همون Republish All است
     
    dreamypixy و mohammadi_4u از این نوشته تشکر کرده اند.
  4. marjan

    marjan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    2
     
    termes و Imuser از این نوشته تشکر کرده اند.
  5. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    باز هم سلام
    اقا مثل اينكه دست شما خير داشت الحمدلله مشكل حل شد
    اين بار ميخواستم اگر ممكنه بفرمايد چطور ميتونم نماي اسكرول بار رو تغيير بدم تا حالا چند بار سعي كردم ولي نشد ه .عين همون دستوري كه تو تمپلت بقيه هست رو وارد ميكنم (تو استيل شيت)ولي فرمون نميبره .
    <a href='http://hes.blogspot.com' target='_blank'>http://hes.blogspot.com[/url]</a>
     
    sadeghbb و saeed74 از این نوشته تشکر کرده اند.
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    سلام. من يه نمونه از تگهايي كه واسه تغييرات اين اسكرول بار ها هستش رو مينويسم. ديگه عوض كردن رنگهاش با خودت. مثلا اين مال همينجاست:
    [code:1]

    &#60;style&#62;

    body&#123;

    scrollbar-3dlight-color&#58;#d1d7dc;

    scrollbar-arrow-color&#58;#006699;

    scrollbar-darkshadow-color&#58;#98aab1;

    scrollbar-face-color&#58;#dee3e7;

    scrollbar-highlight-color&#58;#ffffff;

    scrollbar-shadow-color&#58;#dee3e7;

    scrollbar-track-color&#58;#efefef

    &#125;

    &#60;/style&#62;

    [/code:1]

    ميشه اينو تو يه CSS گذاشت و بعدش تو Header تعريفش كرد. ميشه هم هميني كه من نوشتم رو توي خود تمپليت و قبل از <head/> بنويسي.

    يه چيزي يادت نره كه اين جينگولكها توي ويندوز 2000 ديده نميشه. البته شايد يه كم با تنظيمات ور بري ديده بشه ولي من بلد نيستم.
     
    faridcboy و parham7 از این نوشته تشکر کرده اند.
  7. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    آقا سلام
    اتفاقا جینگولک همه تو همین 2000 دیده میشه ولی وقتی من مینویسم انجام نمیشه
    این رنگها رو هم تغییردادم هر جا وارد کردم نشد که نشد
    [code:1] &#60;style&#62;

    body&#123;

    scrollbar-3dlight-color&#58;#000000;

    scrollbar-arrow-color&#58;#00FF33;

    scrollbar-darkshadow-color&#58;#000000;

    scrollbar-face-color&#58;#330066;

    scrollbar-highlight-color&#58;#330066;

    scrollbar-shadow-color&#58;#000000;

    scrollbar-track-color&#58;#000000

    &#125;

    &#60;/style&#62;

    [/code:1]
     
    ARMF, ebazar, hamedesf و 1 کاربر دیگر از این نوشته تشکر کرده اند.
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    نميدونم اينو چرا توي هد نوشتي!!!... بالاي تمپليت... جاش اونجا نبايد باشه...
    اينو ور دار بيار تو body شايد درست شد...
    [code:1]

    &#60;DIV style=&#34;width&#58;750; text-align&#58; center; border&#58;10px solid Midnightblue; background-color&#58;black;&#34;&#62;

    &#60;TABLE width=&#34;90%&#34; height=&#34;100px&#34;&#62;

    &#60;TR width=&#34;100%&#34;&#62;

    &#60;TD width=&#34;90%&#34; align=&#34;center&#34; valign=&#34;middle&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//roja.netfirms.com/weblog/autumn81/3/photos/picofweek.jpg&#34; width=&#34;650&#34; height=&#34;80&#34;&#62;

    &#60;/TD&#62; &nbsp;

    &#60;/TR&#62;

    &#60;/TABLE&#62;

    &#60;/div&#62;

    [/code:1]
     
    hadi1258, javadyazdani, mahdian57 و 2 کاربر دیگر از این نوشته تشکر کرده اند.
  9. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    راستش يه جور پوشوندن -ونه حذف- بنر تبليغاتي بود بصورت آماتوري ولي حالا كه كد حذف شما رو وارد كردم حتما حتما اونوميبرم تو بادي
    ضمنا باز هم اسكرول تغييري نكرد
    يه سوال ديگه هم داشتم : چرا عكسهايي كه تو ياهو ذخيره كرديم _ تو جئوسيتيس- توي بلاگر لود نميشن مثل همين لوگوي بلاگ خود من سايت sharemation كه خرابه اين هم كه لود نميشه
    [​IMG]' target='_blank'>http://www.geocities.com/hesz31/hes.gif[/img]</a>
     
  10. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    دست نگهداريد سوال مربوط به ياهو حل شد جوابش اينه
    If you've already created an index page, and you're still receiving the "Page Not Available" page, your page may have been suspended for violation of our Terms of Service, if any of the following statements are true

    Pulling files from your GeoCities account to a location outside of Yahoo! GeoCities, such as auction sites, message boards, and other web sites.
    Using GeoCities for the sole purpose of storing files.

    يعني ياهو اجازه نميده كه به محل ذخيره عكس برا سايتهاي غريبه تبديل بشه!!!!
     
    bahram_warrior از این نوشته تشکر کرده است.
  11. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    می‌خواستم بدونم چطوری میشه کدهای اچتمل رو تو بلاگ نمایش داد
    ضمنابلاگر جدیدا پروفیلها رو نمیتونه تغییر بده چاره چیه ؟شاید هم من اشتباه میکنم !
    جواب بلاگر موقع تغيير پروفيل اينه
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'

    Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

    /profile_edit-action.pyra, line 20
     
    bahram_warrior و ArashMiniStar از این نوشته تشکر کرده اند.
  12. Milad.Cc

    Milad.Cc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2008
    نوشته ها:
    1,521
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    طهرانــــ
    نبش قبر مي كنيم ....;)
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اشتباه میکنید. بار آینده اخطار میگیرید.
     
  15. Hemmati

    Hemmati کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    چه خشن برخورد می کنید با کاربرا! شایان من (مافیا) یه زمانی ششصد تا تاپیک رو نبش قبر کردم تشویقی هم گرفتم!
     
  16. my7xN

    my7xN همکار انجمن ادبیات همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    3,287
    تشکر شده:
    1,337
    تشویقیه منا کِی میدید؟[​IMG]
     
  17. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    296
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    الا با چه لهجه ای حرف زدی؟
     
  18. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
  19. gigawarn

    gigawarn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2009
    نوشته ها:
    780
    تشکر شده:
    24
    محل سکونت:
    █▄█ TEHR00N █▄█
    اسپمر ها بریزید اینجا تاپیک داغ شده!!!!!!
     
  20. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    فكر كنم الان ركورد تاريخ تاپيك براي بالا اومدن شكست
    بابا اين ماله 2002 هستش
    طرف خيلي باحال بوده
     
  21. inc0mparable

    inc0mparable Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    در غربت...
    اووووووووووووووه
    ماله ساله 2002
    8 سال پیش
    از کجا اوردیش؟