ظاهرا هيچ مشكلي نيست!!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
باز هم سلام
آقا تا بخواي اشكال
مثلا من تمپلت بلاگمو بيشتر از يه ماهه تغيير دادم ولي هر چي ميرم تو آرشيو و ريپبليش ميكنم بازهم همون ظاهر قبلي باقي مونده (بجز يه ماه اول وماه آخر)
علتش چيه؟
<a href='http://hes.blogspot.com' target='_blank'>http://hes.blogspot.com[/url]</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
سلام.
اگه Republish All رو ميزني و هيچ اتفاقي نميوفته ، اشكال از بلاگر است. من خودم هم بعضي وقتها به اين مشكل ميخورم. يكي دو بار حتي نشستم تك تك Republish كردم. يه جورايي بايد بگم كه بگير نگير داره! مگرنه راه حلش فقط همون Republish All است
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
باز هم سلام
اقا مثل اينكه دست شما خير داشت الحمدلله مشكل حل شد
اين بار ميخواستم اگر ممكنه بفرمايد چطور ميتونم نماي اسكرول بار رو تغيير بدم تا حالا چند بار سعي كردم ولي نشد ه .عين همون دستوري كه تو تمپلت بقيه هست رو وارد ميكنم (تو استيل شيت)ولي فرمون نميبره .
<a href='http://hes.blogspot.com' target='_blank'>http://hes.blogspot.com[/url]</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
سلام. من يه نمونه از تگهايي كه واسه تغييرات اين اسكرول بار ها هستش رو مينويسم. ديگه عوض كردن رنگهاش با خودت. مثلا اين مال همينجاست:
[code:1]

&#60;style&#62;

body&#123;

scrollbar-3dlight-color&#58;#d1d7dc;

scrollbar-arrow-color&#58;#006699;

scrollbar-darkshadow-color&#58;#98aab1;

scrollbar-face-color&#58;#dee3e7;

scrollbar-highlight-color&#58;#ffffff;

scrollbar-shadow-color&#58;#dee3e7;

scrollbar-track-color&#58;#efefef

&#125;

&#60;/style&#62;

[/code:1]

ميشه اينو تو يه CSS گذاشت و بعدش تو Header تعريفش كرد. ميشه هم هميني كه من نوشتم رو توي خود تمپليت و قبل از <head/> بنويسي.

يه چيزي يادت نره كه اين جينگولكها توي ويندوز 2000 ديده نميشه. البته شايد يه كم با تنظيمات ور بري ديده بشه ولي من بلد نيستم.
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
آقا سلام
اتفاقا جینگولک همه تو همین 2000 دیده میشه ولی وقتی من مینویسم انجام نمیشه
این رنگها رو هم تغییردادم هر جا وارد کردم نشد که نشد
[code:1] &#60;style&#62;

body&#123;

scrollbar-3dlight-color&#58;#000000;

scrollbar-arrow-color&#58;#00FF33;

scrollbar-darkshadow-color&#58;#000000;

scrollbar-face-color&#58;#330066;

scrollbar-highlight-color&#58;#330066;

scrollbar-shadow-color&#58;#000000;

scrollbar-track-color&#58;#000000

&#125;

&#60;/style&#62;

[/code:1]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
نميدونم اينو چرا توي هد نوشتي!!!... بالاي تمپليت... جاش اونجا نبايد باشه...
اينو ور دار بيار تو body شايد درست شد...
[code:1]

&#60;DIV style=&#34;width&#58;750; text-align&#58; center; border&#58;10px solid Midnightblue; background-color&#58;black;&#34;&#62;

&#60;TABLE width=&#34;90%&#34; height=&#34;100px&#34;&#62;

&#60;TR width=&#34;100%&#34;&#62;

&#60;TD width=&#34;90%&#34; align=&#34;center&#34; valign=&#34;middle&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//roja.netfirms.com/weblog/autumn81/3/photos/picofweek.jpg&#34; width=&#34;650&#34; height=&#34;80&#34;&#62;

&#60;/TD&#62; &nbsp;

&#60;/TR&#62;

&#60;/TABLE&#62;

&#60;/div&#62;

[/code:1]
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
راستش يه جور پوشوندن -ونه حذف- بنر تبليغاتي بود بصورت آماتوري ولي حالا كه كد حذف شما رو وارد كردم حتما حتما اونوميبرم تو بادي
ضمنا باز هم اسكرول تغييري نكرد
يه سوال ديگه هم داشتم : چرا عكسهايي كه تو ياهو ذخيره كرديم _ تو جئوسيتيس- توي بلاگر لود نميشن مثل همين لوگوي بلاگ خود من سايت sharemation كه خرابه اين هم كه لود نميشه
' target='_blank'>http://www.geocities.com/hesz31/hes.gif[/img]</a>
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
دست نگهداريد سوال مربوط به ياهو حل شد جوابش اينه
If you've already created an index page, and you're still receiving the "Page Not Available" page, your page may have been suspended for violation of our Terms of Service, if any of the following statements are true

Pulling files from your GeoCities account to a location outside of Yahoo! GeoCities, such as auction sites, message boards, and other web sites.
Using GeoCities for the sole purpose of storing files.

يعني ياهو اجازه نميده كه به محل ذخيره عكس برا سايتهاي غريبه تبديل بشه!!!!
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
می‌خواستم بدونم چطوری میشه کدهای اچتمل رو تو بلاگ نمایش داد
ضمنابلاگر جدیدا پروفیلها رو نمیتونه تغییر بده چاره چیه ؟شاید هم من اشتباه میکنم !
جواب بلاگر موقع تغيير پروفيل اينه
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'

Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

/profile_edit-action.pyra, line 20
 

شايان

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4,806
لایک‌ها
9
اشتباه میکنید. بار آینده اخطار میگیرید.
 

Hemmati

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2008
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
0
چه خشن برخورد می کنید با کاربرا! شایان من (مافیا) یه زمانی ششصد تا تاپیک رو نبش قبر کردم تشویقی هم گرفتم!
 

my7xN

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2009
نوشته‌ها
3,221
لایک‌ها
1,340
تشویقیه منا کِی میدید؟
 

TinySkin

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2009
نوشته‌ها
1,306
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
فكر كنم الان ركورد تاريخ تاپيك براي بالا اومدن شكست
بابا اين ماله 2002 هستش
طرف خيلي باحال بوده
 

inc0mparable

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2009
نوشته‌ها
63
لایک‌ها
0
محل سکونت
در غربت...
اووووووووووووووه
ماله ساله 2002
8 سال پیش
از کجا اوردیش؟
 
بالا