relax_hit
Registered User
من به شخصه با شما بحث زیادی نمیکنم این هم اخرین پستم راجع به این مضوع هست و جواب شما به این پست با جواب ندادن من مواجه خواهد شد( با توجه به تاپیک سلب)
هنوز هم نظرم همون نظر قبلی هست.بازگو کردن این جور مسائل ربطی به حاشیه داشتن اون گزارشگر نداره.
فردوسی پور نظر شخصیشو نگفته! نظر همه رو گفته! قشنگ هم یادمه که دقیقا اشاره کرد که اینو خود رسانه های برزیل گفتن.
اون جملتون هم که گفتید من و بعضی مطبوعات هم میگیم خوش لباسه رو هم جهت مزاح جالب بود.چون هیچ احد الناسی به خوش لباسی دونگا اشاره نکرده.
حرف های دیگتون راجع به بیماری و اینا رو هم با توجه به سابقه توهین ها و مسخره کردن هات در تاپیک های دیگه نشنیده میگیرم.
شما یکم زبانت رو خوب کن برو گزارش های خارجی رو گوش کن ببین چیا میگن بعد بیا صحبت میکنم.راجع به این که گزارشگر باید راجع به چی حرف بزنه و نزنه.
کلا همه دنیا یه طرف..شما هم یه طرف! اینو قبلا هم ثابت کردی.
عزت زیاد.
معلوم شد شما و فردوسی پور علم غیب دارید که فهمیدید 7 میلیارد ادم دیگه هم نظرشون همینی هست که شما میگید .
این از جوک های قبلیت خنده دار تر بود :lol::lol:
اینکه یکی از لباس دونگا خوشش بیاد یا نیاد یا از کت شلوار خوشش بیاد یا تیشرت و شلوار لی کاملا سلیقه ای است
من نمیدونم شما دچار چه بیماری هستی که فکر میکنی فقط سلیقه شما در جهان حاکمه .
یکی تو خیابون بگردی میبینی چقدر سلیقه ها با هم متفاوته !!! و انواع و اقسام تیپ ها رو میبینی
فکر میکنم ارتباط زیاد با غیب شما رو به این روز انداخته :lol::lol: ارتباط رو کم کن اطلاعاتی که بهت میدن درست نیست :lol::lol: