به نقل از adi1358 :یک سوتی از شفیع در جام 98 بازی انگلستان و رومانی:دیوید اوون![]()
بابا اون شفیعی که کلا" سوتی بوده و هست ... گزارش که میده فقط دلم میخواد تلویزیون رو خورد کنم ... انگار داره تئاتر گزارش میکنهبه نقل از adi1358 :یک سوتی از شفیع در جام 98 بازی انگلستان و رومانی:دیوید اوون![]()
به نقل از adi1358 :یک سوتی از شفیع در جام 98 بازی انگلستان و رومانی:دیوید اوون![]()
من دیدم اون بازی رو کاملا درسته , خواب بود.به نقل از milad_21 :ولی من نظرم راجع به فردوسی پور هم یکم عوض شد! بعد از بازی چند شب پیش رئال مادرید با والنسیا!! خواب خواب بود فردوسی پور!سوتی های ضایعی هم داد! از خیابانی هم بیشتر ساکت بود!!![]()
![]()
عوضش خیابانی سر بازی استقلال - پیروزی کلی خوب بود و منتقدین رو ساکت کرد!!![]()
به نقل از milad_21 :بابا این شفیع انقدر سوتیه که آدم می مونه چی بگه!!![]()
شما هم هی خودتون رو خسته نکنین تعریف کنین! برای همه شناخته شدست!!![]()
به نقل از amironline :خوب شماها هي خودتونو خسته نكنين چون قراره عادل بره جام جهاني![]()
وای من اون شب یادمه! البته مهمان برنامه مدیرعامل حال حاضر پرسپولیس بود که به عنوان کارشناس تو اون برنامه شرکت کرده بود.(دیوید اوون) رو انصاری فرد گفت.به نقل از adi1358 :یک سوتی از شفیع در جام 98 بازی انگلستان و رومانی:دیوید اوون![]()
ایول آخر سوتی بود.شبکه سه باید در مراسم انتخاب قهرمان قهرمانان یه جایزه هم برای بزرگترین سوتی سال قرار بده کنه و بهترین سوتیده سال رو هم انتخاب کنه.من که شک ندارم خیابانی اول میشه.به نقل از united :سوتی امروز خیابانی :
ارتباط ما با بندر انزلی مرکز استان گیلان برقرار شده
:lol: :lol: :lol: :lol:
نه ديگه قراره يه نفر بره فقط اونم عادل خودمونهشفيع همراهش نميره؟!
چند سال قبل همین کارشناس داوری زمانی که بهش خبر میدن بازنشته شده می زنه شیشه های رختکنو میشکونه.به نقل از soheilstar :کارشناس داوریش هم به پای نصیر زاده نمیرسید.
به نقل از hadipro :ایول آخر سوتی بود.شبکه سه باید در مراسم انتخاب قهرمان قهرمانان یه جایزه هم برای بزرگترین سوتی سال قرار بده کنه و بهترین سوتیده سال رو هم انتخاب کنه.من که شک ندارم خیابانی اول میشه.به نقل از united :سوتی امروز خیابانی :
ارتباط ما با بندر انزلی مرکز استان گیلان برقرار شده
فکر کنم سوتی امروزش سوتی سال بشه.:wacko: :lol: :blink: