• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام آقایون،

من هم موافقم،
حتما نشون میده... تهش هم بنویسین از طرف بر و بچز فوتبال دوست پرشین تولز... بشه تبلیغات :دی

آخه من قبلا 4-5 مرتبه به درخواست دوستان فایل فرستادم و همش رو خونده... نه نمیگه خیالتون راحت.

مثلا آخرین برنامه سال 1389 آهنگ ابتداییش رو به درخواست دوستان بخش موسیقی فرستادیم، پخش کرد!
همون آهنگ جام جهانی 90 معروف... هرچیم که تو ایمیل نوشته بودم رو گفت ولی از قول خودش!!:(

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مدل موهاش فرق نکرده :blink:
عجب ثباتی :happy:

آره خیلی جالبه
crazy.gif

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
این عکسش هست از مراسم تشییع جنازه ی ناصر حجازی :

5_9003040797_L600.jpg

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام آقایون،

من هم موافقم،
حتما نشون میده... تهش هم بنویسین از طرف بر و بچز فوتبال دوست پرشین تولز... بشه تبلیغات :دی

آخه من قبلا 4-5 مرتبه به درخواست دوستان فایل فرستادم و همش رو خونده... نه نمیگه خیالتون راحت.

مثلا آخرین برنامه سال 1389 آهنگ ابتداییش رو به درخواست دوستان بخش موسیقی فرستادیم، پخش کرد!
همون آهنگ جام جهانی 90 معروف... هرچیم که تو ایمیل نوشته بودم رو گفت ولی از قول خودش!!:(

کاوه من خیلی‌ نود رو تعقیب می‌کردم که این آهنگ رو پخش کنه که هرگز ندیدم کی پخش شده که من ندیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قهر عادل فردوسی‌پور سبب شد تا این هفته مزدك میرزایی در فاصله یك شبانه‌روز، دو مسابقه فوتبال را گزارش كند!
به گزارش پارس توریسم ،شنیده می‌شود سیاه‌ پوشیدن مجری محبوب نود طی برنامه هفته گذشته‌اش كه با حاشیه‌های زیادی همراه شد، چنان با واكنش منفی مسؤولان شبكه سه مواجه بوده و فردوسی‌پور تحت فشار قرار گرفته كه تلافی‌اش را یكشنبه شب گذشته در آورد! فردوسی‌پور دوشنبه هفته پیش به مناسبت درگذشت ناصر حجازی برای به تن كردن لباس مشكی پافشاری زیادی كرد و علی‌رغم مخالفت مسؤولان تا آخرین لحظات، حرف خود را به كرسی نشاند. با این وجود، گویا پس از پخش برنامه او با عتاب مسؤولان مواجه شده و همین امر دلخوری او را در پی داشته است. تا جایی كه یكشنبه شب با خودداری از انجام گزارش دیدار تیم‌های فوتبال پیروزی و سپاهان از رقابت‌های جام حذفی، موجب شد بر خلاف روال تلویزیون، مزدك ناخواسته جایگزین او شود.

4tx578.jpg

در صورتی كه طبق برنامه‌ریزی‌ها، مزدك شب قبل از آن بازی منچستریونایتد و بارسلونا را گزارش كرده بود و طبعاً نمی‌توانست بازی فردا شب را نیز گزارش كند. هر چند تهیه‌كننده برنامه «فوتبال برتر» كه این دیدار در قالب آن پخش شد، طی گفت‌وگویی با یكی از نشریات، در این باره تنها به این جمله اكتفا كرده كه آن شب فردوسی‌پور برایش كاری پیش آمد و ممكن است این مسئله برای هر كسی اتفاق بیفتد(نقل به مضمون).‌با این وصف و با توجه به پخش برنامه نود در دوشنبه شب گذشته،‌ به نظر می‌رسد عادل دلخوری را كنار گذاشته است!
شاید هم به قول ظریفی این اتفاق باعث شود كه در آینده فردوسی‌پور هم به تأسی از رضا صادقی دیگر مشكی نپوشد!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این برنامه ورزش از نگاه دو چه مضخرفه
حتی بیشتر از قبل
این نهاوندیان خیلی شوته! !!

یک دهم فردوسی پور نه شهامت داره نه مجری گری بلده

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
این برنامه ورزش از نگاه دو چه مضخرفه
حتی بیشتر از قبل
این نهاوندیان خیلی شوته! !!

یک دهم فردوسی پور نه شهامت داره نه مجری گری بلده

هی زرت زرت هم چشماش این ور اون ورو نگاه میکنه حالم ازش بهم میخوره لش!!!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
عادل فردوسی پور : حذف تیم ملی امید ایران یک فاجعه است

یک روزنامه ورزشی خبر داده که پس از حذف تیم ملی امید به علت سهل انگاری فدراسیون ،عادل فردوسی پور که به دلیل تعطیلی برنامه اش فرصت به نقد کشیدن وچالش کشیدن مسئولان فدراسیون را ندارد برای کفاشیان وروابط عمومی فدراسیون پیامکی را فرستاده ودراین پیامک نوشته :نامه انگلیسی را هم بلد نبودید بخو.انید و....

به گزارش پارس توریسم ،روزنامه ورزشی تماشا درادامه نوشته :ارسال این پیامک باعث تعجب کفاشیان وروابط عمومی فدراسیون شده است .

تماشا درادامه نوشته: فردوسی پور دراین پیامک حذف تیم ملی رافاجعه قلمدادکرده ...:D

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
یه ویژه برنامه باید بذاره همرو بکشه زیر تیغ!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
جدآ چه شانسی آوردن که 90 به تعطیلی خورد ! :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سازمان صداوسیما در دستورالعملی جدید، تمام مجریان را از ورود همزمان به عرصه تهیه‌‌كنندگی بر حذر داشته است؛ حكمی كه به نظر می‌رسد شاید اقدامی برای مقابله با نفوذ روزافزون برنامه‌هایی نظیر «نود» و مجریانی چون عادل فردوسی‌پور طراحی و ابلاغ شده است

سازمان صداوسیما به تازگی در بخشنامه‌ای جدید، از مجریانی كه تهیه‌كنندگی برنامه خود را نیز عهده‌دار هستند، خواسته تا به سرعت از میان این دو یكی را انتخاب كنند و اگر علاقه‌مند به اجرا هستند، تهیه‌كننده‌ای جدید را بیابند.

این دستور گرچه شاید در نگاه نخست، بسیار راهگشا و در راستای افزایش كیفیت برنامه‌های تولیدی و زنده مختلف تلقی شود، اما به نظر می‌رسد مسؤولان رسانه ملی در تلاش هستند تا در پوشش این تصمیم، عملكرد جسورانه و بی‌پروای چهره‌هایی چون فردوسی‌پور را تعدیل یا شاید خنثی كنند.

همان طور كه اخیراً نیز پس از سروصدا كردن محمد دلاوری، مجری برنامه «صرفاً جهت اطلاع» در بخش خبری ۲۰:۳۰ پنج‌شنبه‌ها و صراحت كلام او در به چالش كشیدن مسؤولان و مقامات، ‌تلویزیون یک مجری معمولی را كنار او نشاند. حركتی كه به قول یكی از سایت‌ها، در جهت جلوگیری از شیوع ویروس فردوسی‌پور(!) انجام شد تا مبادا مجری صرفاً جهت اطلاع، همچون مجری نود غیرقابل مهار شود! (به این ترتیب،‌ دلاوری یک هفته در میان روی صفحه تلویزیون دیده خواهد شد و زمان برنامه او نیز كاهش پیدا كرد!).

حالا باید دید «نود» در سری جدید خود كه بزودی آغاز خواهد شد، عادل را همزمان به عنوان مجری و تهیه‌كننده خواهد دید یا او ناگزیر از پذیرش این قانون شده و تنها به اجرا اكتفا خواهد كرد. نحوه مواجهه فردوسی‌پور با این قانون جدید رسانه ملی، قطعاً حاشیه‌های خاص خود را خواهد داشت.

منبع : آفتاب نیوز

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
سازمان صداوسیما در دستورالعملی جدید، تمام مجریان را از ورود همزمان به عرصه تهیه‌‌كنندگی بر حذر داشته است؛ حكمی كه به نظر می‌رسد شاید اقدامی برای مقابله با نفوذ روزافزون برنامه‌هایی نظیر «نود» و مجریانی چون عادل فردوسی‌پور طراحی و ابلاغ شده است

سازمان صداوسیما به تازگی در بخشنامه‌ای جدید، از مجریانی كه تهیه‌كنندگی برنامه خود را نیز عهده‌دار هستند، خواسته تا به سرعت از میان این دو یكی را انتخاب كنند و اگر علاقه‌مند به اجرا هستند، تهیه‌كننده‌ای جدید را بیابند.

این دستور گرچه شاید در نگاه نخست، بسیار راهگشا و در راستای افزایش كیفیت برنامه‌های تولیدی و زنده مختلف تلقی شود، اما به نظر می‌رسد مسؤولان رسانه ملی در تلاش هستند تا در پوشش این تصمیم، عملكرد جسورانه و بی‌پروای چهره‌هایی چون فردوسی‌پور را تعدیل یا شاید خنثی كنند.

همان طور كه اخیراً نیز پس از سروصدا كردن محمد دلاوری، مجری برنامه «صرفاً جهت اطلاع» در بخش خبری ۲۰:۳۰ پنج‌شنبه‌ها و صراحت كلام او در به چالش كشیدن مسؤولان و مقامات، ‌تلویزیون یک مجری معمولی را كنار او نشاند. حركتی كه به قول یكی از سایت‌ها، در جهت جلوگیری از شیوع ویروس فردوسی‌پور(!) انجام شد تا مبادا مجری صرفاً جهت اطلاع، همچون مجری نود غیرقابل مهار شود! (به این ترتیب،‌ دلاوری یک هفته در میان روی صفحه تلویزیون دیده خواهد شد و زمان برنامه او نیز كاهش پیدا كرد!).

حالا باید دید «نود» در سری جدید خود كه بزودی آغاز خواهد شد، عادل را همزمان به عنوان مجری و تهیه‌كننده خواهد دید یا او ناگزیر از پذیرش این قانون شده و تنها به اجرا اكتفا خواهد كرد. نحوه مواجهه فردوسی‌پور با این قانون جدید رسانه ملی، قطعاً حاشیه‌های خاص خود را خواهد داشت.

منبع : آفتاب نیوز

مملکته که داریم:|

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
تصاویر منتشر نشده ازعادل فردوسی پور در دفتر کارش

i22855_82m2n6ju73itr89j3ou.jpg

i22854_ota45u361f1gr7xhiybz.jpg

i22853_v20yrrptevle3hucvd7u.jpg

i22852_wckx5niftpd5k95k9kuh.jpg

محمد رضا راستگو در وبلاگ شخصی اش ( hamedrastgoo.mihanblog.com )نوشت: عادل فردوسی پور تهیه كننده و مجری برنامه 90 دفتری كوچك در حدود 6 متر مربع در طبقه پنجم ساختمان اداری شبكه سوم سیما واقع در بلوار افریقا- خیابان گلخانه دارد كه پنجره آن مشرف به یكی از سفارتخانه ها می باشد.
عادل قبل از شروع سری برنامه های سالانه 90 با همكاران و مشاورین خود جلسه ای برگزار نموده و سیاستهای آتی را جهت بحث و تبادل نظر تبیین می كند.
نفراتی چون: بهزاد كاویانی، محمدرضا راستگو، حسین فرجادیان و سپهر الیاسی از شناس ترین همكاران عادل در جمع ورزشی نویسان و اصحاب رسانه هستند.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
تذکره المقمات فی احوالات شیخنا و مولانا عادل فردوسی پوری

آن گزارشگر خوش خط و خال،آن پاکباز فوتبال،آن دائم در قیل و قال،آن برنامه‌ی نود وی را عیال،آن مدام در جست و خیز،آن با مایلی‌کهن و قطبی و قلعه‌نویی و کفاشیان در ستیز،آن مشهور به عادل،آن علی دایی را قاتل،آن سلطان طریقت،آن برهان حقیقت،آن عاشق عطر عود،آن به همه‌ی زبان‌ها محمود،آن نو گل خندان ِ همیشه کیفور،شیخ عادل فردوسی‌پور! رضی‌الله عنه.
از سلاطین گزارشگری بود و از مقبولان شماتتگری،در ‌مچ‌گیری مشهور بود و در پاچه‌گیری مذکور، صاحب صوت جمیل بود و ارکان فوتبال را شمیل بود و مزدک‌میرازیی را خلیل بود و هزار مرید داشت که هر هزار بر آب برفتند و در هوا می‌پریدند و شوت چرخشی می‌زدند!
نقل است چون از مادر بزاد،میکروفونی با وی بودی و این از کرامات شیخ بود! گویند: مادرش وی را در زمین چمنی به دنیا آوردی و تا چهل روز پــستـان به دندان نگرفتی و هیچ امساک نکردی.تا پس از چهل روز به سوی کمیته‌ی داوران رهسپار شدی.مادر به داوران نگاه کردی و سپس به طفل نگریستی« یعنی از وی سوال کنید».داوران بخندیدند ،ناگاه شیخ در گهواره به سخن آمدی و فرمودی«اَنا عادل،اَنا قاتل،اَنا خوشگل،اَنا اُمی‌هایتان را فِی‌التُربتِ السیاه»«ترجمه:در آینده دهن همتونو سرویس می‌کنم»
شیخ ابوجواد خیابانی نقل می‌کند روزی شیخ عادل فردوسی‌پور در زمین چمن فوتبال فرود آمده بودی و خیمه زده بودی و کنیزکی تُرک پای وی را می‌مالید! و قدحی شراب به دهانش می‌ریخت. ناگاه از خاطرم بگذشت که «خدایا! این بنده‌ی لاغرمردنی، چنین در ناز و نعمت، و من بنده‌ای با این هیکل و کت و کول و عظمت چنین در عجز و ذلت؟!» شیخ،در حال، ندا داد که ای ابله این زمین چمنی که من در آن آرمیده‌ام پیش از این نگون‌سار و آویخته،هفتاد گزارش فوتبال را ختم کرده‌ام!
شیخ امیر‌قلعه‌نویی از شیوخ فرقه‌ی زاغه‌نشینان وی را گفتی"این عادل رو چه به فوتبال؟ ، باس بره پینگ‌پنگ بازی‌کنه" «ترجمه:اگر خواستی پینگ‌پنگ بازی کنی،حتماً روی منم حساب کن» از شیخ همی سؤال بکردند:«گزارشگر کیست؟».بگفت گزارشگر آن است که چهل شرط داشته باشد.بگفتند: «آن شروط چیست؟» شیخنا بگفت«اهل رزم باشد ؛ وَ دیگر هیچ» !
از شیخ کلمات عالی نقل است:«چه توپ‌خراب‌کنیه این بازیکن! ، ترجمه: یکی اینو با اُردنگی بندازه بیرون» «خداحافظ جام جهانی و خداحافظ برانکو ایوانکویژ،ترجمه:کلاً و رسماً و شرعاً و عقلاً خداحافظ جام‌جهانی» «من با علی دایی هم‌دانشکده بودیم و در دانشگاه شریف درس خوانده‌ایم،ترجمه:ما خیلی خفنیم»
از شیخ کرامات زیادی نقل شده،اول آن‌که همیشه نیشش تا بناگوش باز بود و دندان‌های کرسی وی نیز هویدا بودی، دوم آن‌که هر بحث و مذاکره که کردی،تا به جنگ و کشت و کشتار نرسیدی ول نکردی،سوم آن‌بود که به مدت دو سال خورشیدی پاچه‌ی علی‌آبادی را بگرفتی و ول نکردی تا ول را علیل کردی! چهارم آن‌بود که در سوت‌ثانیه،دو صد لغت بگفتی و دم فرو نبستی!
نقل است چون عزرائیل برای ستاندن جان وی عازم شدی،شیخ عرضه داشتی با عزرائیل جانم نستان من هنرمند نیستم.عزرائیل گفتی«ورزشی که هستی؟شیفت عوض شده داداش» و جانش سخت بستاندی....! نقل است شبی میرزا ابومزدک میرزایی وی را به خواب دیدی و پرسیدی چه خبر از آن دنیا؟ شیخ گفت:هیچ،علی دایی در بهشت بازیکن تیم ملی شده.چون مردمان از خواب برخواستند گریه کردند و نعره زدند و ضجه کردند و عرضه داشتند خدایا ما را ممیران که فردا روز در آن دنیا علی دایی سرمربی ‌شدی!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.
ديدار فردوسي‌پور و تيم رسانه ورزش با كشتي‌گير آسيب ديده نخاعي

.

101721_828.jpg

101722_577.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.

دایی و فردوسی پور در داربی فوتسال دانشگاه های تهران..... دانشگاه شریف & دانشگاه تهران

.
IMAGE634545542555643371.jpg

.
IMAGE634545542630211502.jpg
.
IMAGE634545542689803607.jpg
.
IMAGE634545542752047716.jpg
.
IMAGE634545542813979825.jpg
.
IMAGE634545542871075925.jpg