• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
واقعا عادل آدم خیلی با حالی هستش:D

جهانگرد1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مراسم بسیار خز و خیلی بوده
4fvgdaq_th.gif

مسابقه با رباتها :eek:

تازه نتیجه هم 1-1 شده :lol:

کلا حضور بسار فعال و البته خودجوشی(!) در این نوع مراسمات داره . از ورزشی و غیر ورزشی گرفته تا سینمایی و تلویزیونی و ...

.

این خود جوش که وگفتی چی بیده؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برنامه نود از 10 روز دیگر روی آنتن می رود/ این خانه از پای بست ویران است

تهیه کننده و مجری برنامه فوتبالی نود از روی آنتن رفتن این برنامه از 10 روز دیگر خبر داد و گفت: مشکلی برای پخش این برنامه وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، عادل فردوسی پور در حاشیه برگزاری نخستین همایش بررسی چالش های تبلیغات و اسپانسرشیب در ورزش کشور ضمن بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: پخش برنامه نود مشکلی ندارد و از 10 روز دیگر روی آنتن می رود.

وی همچنین در مورد بحث تبلیغات و اسپانسر شیب در فوتبال گفت: این خانه از پای بست ویران است زیرا تبلیغات و اسپانسر شیب به صورت اصولی در فوتبال ما وجود ندارد.

تهیه کننده و مجری برنامه نود در این خصوص افزود: حتی در زمینه حق پخش که یک بحث اصولی در همه جای دنیا برای درآمدزایی باشگاههاست ما می گوییم شرق و مسئولان می گویند غرب. یعنی تفاوت زیادی بین صحبت ها وجود دارد و مسائل طبق اصول حرفه ای اش پیش نمی رود.

فردوسی پور همچنین گفت: در فوتبال ما به بازیکنان یک یا دو میلیارد داده می شود اما باشگاهها بدهکارند که این نشان می دهد دخل و خرج ها اصلا تناسبی با هم ندارد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
این خود جوش که وگفتی چی بیده؟

چند بار برای هجمه و گرد و خاک علیه فردوسی پور چند نفر رو بصورت هماهنگ تو چند تا ورزشگاه کشور آورده بودن و شعار و پلاکارد علیه فردوسی پور ... که البته ادعا میشد خودجوش بوده و این افراد بدون هماهنگی قبلی اومدن .

از اون به بعد لغت "خودجوش" معنای خاصی در فرهنگ فوتبالی ما پیدا کرد ! (یه چیز تو مایه ی افعال معکوس)

لغت "علی" هم ماجرایی داره برای خودش ...

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
من که خیلی قبولش دارم
باهوش،باسواد و با وجود این همه شهرت و محبوبیت کاملا بی حاشیه و سالم

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
فکر کنم از هفته ذیگه شروع شه

جهانگرد1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چند بار برای هجمه و گرد و خاک علیه فردوسی پور چند نفر رو بصورت هماهنگ تو چند تا ورزشگاه کشور آورده بودن و شعار و پلاکارد علیه فردوسی پور ... که البته ادعا میشد خودجوش بوده و این افراد بدون هماهنگی قبلی اومدن .

از اون به بعد لغت "خودجوش" معنای خاصی در فرهنگ فوتبالی ما پیدا کرد ! (یه چیز تو مایه ی افعال معکوس)

لغت "علی" هم ماجرایی داره برای خودش ...

تشکر. اما رفتن عادل به المپیک در این شرایط اصلا درست نبود.
بخصوص که هر سوالی هم میپرسه شکل فوتبالی دارد.حتی موقع اعلام نتایج همه رشته ها میگه تیم ملی فوت .. ببخشید والیبال ایتالیا یا مثلا تیم فوت یعنی بسکتبال بانوان آرژانتین...
خلاصه به غیر فوتبال و حاشیه انگار نمیتونه به چیز دیگری فکر کنه.:blink:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
به نظر من درحال حاضر بهترین گزارشگر هست مشکلاتی داره اما قابل تحمله در هر حال ،اما بجز 90 جای دیگه مجری نمیتونه باشه :happy:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نسبت به سالهای قبل مغرورتر شده ولی باز هم دوست داشتنیه

tut

Registered User
لایک‌ها
87
[h=1]پاسخ حسين هدايتي به عادل فردوسي‌پور[/h]
[h=2]مالک باشگاه استيل آذين در جواب برنامه نود مطالبي بيان کرد.[/h]
00942437.jpg

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت رسمي باشگاه استيل آذين، پاسخ حسين هدايتي را در ادامه مي خوانيد:

بنام خدا

امام صادق (ع) (( شيعتنا ابناء الدليل – شيعيان ما فرزندان دليل اند ))

هر کسي از ظن خود شد يار من از درون من نجست اسرار من

در خصوص اتفاقات برنامه نود پنج شنبه نهم آذرماه که نقض آشکار فرمايش جناب آقاي ضرغامي مي باشد که فرموده از حواشي کم کنيد و به متن بپردازيد بصورت هدفدار و مغرضانه دو موضوع مطرح شد. اول اينکه من براي مطرح شدن، شو اجرا مي کنم. دوم، بحث بدهکار بودن اينجانب به بازيکنان سابقم و در نهايت ربط اين دو موضوع به هم و تخريب چهره اينجانب. همچنين مطلع شدم بصورت هدفدار پيگير ادامه اين سناريو به هر قيمتي در برنامه هاي بعدي هستند از همين رو مطالب زير را جهت روشن شدن افکار عمومي بويژه مردم گيلان و لرستان بطور خلاصه بيان مي دارم:

اولا بنده براي دادن يک هديه کوچک به علي کريمي و قهرمانان در رشته هاي مختلف شو اجرا نکردم . شما که رسانه اي هستيد و مي دانيد يا نمي دانيد بايد بگويم شو به برنامه تلويزيوني گفته مي شود که در آن برنامه خاصي با سناريوي خاصي اجرا مي شود. اگر صداقت داريد خودتان به مردم جواب بدهيد با اين توضيح من شو اجرا مي کنم يا شما؟ که اميدوارم اين موضوع کاملا خود جوش باشد!!!

من نه در تلويزيون و نه در هيچ مراسم ديگري اقدام به دادن هديه و اجراي شو نکردم. اگر اينطور بوده مدرک ارائه کنيد. آقاي ناعادل شما حدود يکساعت برنامه خود را به هديه ناقابل من پرداختيد بهتر است بگويم آنچه آنرا شو ناميديد کار شماست نه من!!! مراسم مهم انتخاب بهترين بازيکن آسيا را رها کرده ايد به هديه من مي پردازيد؟

اگر رسانه ها به هديه اينجانب به آقاي کريمي اشاره داشته اند موضوع ديگري است ولي انصافا در خصوص اين هديه و ساير اقداماتم کي و کجا و در کدام مراسم سراغ داريد که از پشت تريبون و با تبليغات اقدام به تقدير از بازيکنان و بزرگان فوتبال و يا ديگر رشته هاي ورزشي نموده ام که نام آنرا شو بگذاريد؟ چيزي نگوييد که مردم فهيم و مطلع به شما بخندند و اذهان را آلوده کنيد.تقدير از علي کريمي بخاطر مطرح شدن نام کشور مقدسمان در عرصه بين المللي توسط اين بازيکن محبوب بود، همين و بس ...

بايد اضافه کنم چنانچه اين بازيکن از باشگاه استقلال يا ديگر باشگاههاي کشور نيز انتخاب مي شد بنده بر خود وظيفه مي دانستم به خاطر کشور عزيزم اين تقدير را انجام دهم.

از کساني که من را مدتهاست در فوتبال مي شناسند مي خواهم قضاوت کنند. آيا با دادن يک هديه کوچک به بازيکن ملي پوش کشورمان بدنبال مطرح شدن هستم؟ به نظر شما به اندازه کافي در فوتبال مطرح نشده ام که بخواهم با اين کار به شهرت خود اضافه کنم؟ آيا کسي در پرسپوليسي بودن بنده بعنوان يک هوادار شک دارد؟

ثانيا فرموديد من بجاي هديه بدهي هايم را بپردازم جناب آقاي فردوسي پور ضمن عرض احترام به کارشناسي هاي فني برنامه شما بايد باطلاع برسانم که بهتر نيست بجاي قضاوت يکطرفه در اين برنامه سراسري و اعلام حکم پرداخت بدهي ديگران و زير سئوال بردن اعتبار افراد براي خوش آمد خودتان و بقيه اي که بعضا مي شناسم و يا حتي نميشناسم ، اينطور مغرضانه در تلويزيون اعلام نظر نکنيد. آقاي عزيز کدام باشگاه ليگ برتري را سراغ داريد که بدهکار نباشد؟ استقلال و پرسپوليس و هر يک از تيمهاي ليگ برتري و حتي فدراسيون فوتبال علي رغم حمايت همه جانبه دولت هچنان به صدها نفر بدهي دارند. به نسبت ديگر باشگاهها کمترين بدهي را دارم . به حکم کدام قانون مدعي طلب ديگران شده ايد؟

شما و بعضي مديران باشگاهها که از کيسه بيت المال ارتزاق مي کنيد شو اجرا مي کنيد نه آنکس که از سرمايه شخصي خود هزينه مي کند.

شما که اينقدر سينه چاک و نگران طلب بازيکنان فوتبال طرف قرارداد سالهاي گذشته مجموعه من هستيد و از اين طلب مطمئن شده ايد و اينقدر دلسوز فوتبال هستيد همينطور که با اجراي شو از آن کسب درآمد مي کنيد بفرماييد از جيب مبارکتان در فوتبال هزينه هم بکنيد.

آن مديري که از بيت المال هزينه مي کند و کار سياسي مي کند و هواي رياست جمهوري در سر دارد و هر روز در راديو و تلويزيون حاضر مي شود و دائما فرافکني مي کند شو اجرا مي کند. يک روز به يک فرد مطرح در فوتبال حمله مي کند فردايش در کنارش مي ايستد و عکس ميگيرد و من در عجبم چرا شما به اين افراد و يا بدهي آنان اعم از مربي و بازيکن نمي پردازيد.

من شو اجرا مي کنم و بدنبال مطرح شدن در فوتبال هستم اما ظاهرا شما غصه شبتان فوتبال و مسائل آن است و اصلا شو اجرا نمي کنيد. برايتان آرزوي موفقيت مي کنم. صادق باشيد، دغدغه فوتبال را داريد يا سوار بر آن شده ايد تا خود و ديگران را به مراد برسانيد.

بهتر نيست به خوبيها و تقويت روحيه جوانمردي و پهلواني و تقويت بخش خصوصي هم بپردازيد.

شايد بخشي از مردم شناخت درستي از شما نداشته باشند ولي نوع نگرش و اهداف شما بر اهالي فوتبال پوشيده نيست اين را به گواه و نقل قول افراد مطرح فوتبال کشورمان مي گويم و سخنان بعضي از آنها را همين جا نقل قول مي کنم :

آقاي مايلي کهن: "شوي 90 محلي براي ابراز اهداف سياسي و بعضأ اقتصادي فردوسي‌پور شده است و همه را تخريب مي‌کند."

امير قلعه نويي در برنامه زنده و خطاب به شما که گفت : " آقاي فردوسي پور ساکت باش." و همين اخيرا که گفتند:" فردوسي پور حرمت شکن است "

و يا اينکه مدير عامل صنعت نفت آبادان گفت : "فردوسي پور ديگر آني نيست که مي شناختم. "

و بقيه که هر يک در زماني مورد بي انصافي شما قرار گرفته اند مثل آقايان علي پروين ، علي دايي و ...

حرمت هيچ کس را نگه نمي‌داريد. بزرگان و اشخاص مطرح فوتبالي را به جان هم مي اندازيد و خنده تحويل مي دهيد. در برنامه سراسري آنچه دلخواهتان است مي گوييد و بعد مي گوييد من نظر شخصي خودم را گفتم. يک برنامه هم به بقيه براي اظهار نظر شخصي بدهيد. ظلم از اين بيشتر...

بدهکار بودن افراد زماني قابل استناد است که از مجاري حقوقي و قانوني اعلام شود نه اينکه شما آنرا تشخيص دهيد.

در برنامه اي زنده آنهم در يکماه گذشته در سه برنامه عليه شخصي که از دارايي شخصي خود هزينه مي کند دروغ پردازي مي کنيد و حتي به او اجازه دفاع و روشنگري نمي دهيد.

از زمان حضورم در عرصه فوتبال بمدت هشت سال در خدمت خيلي از آقايان فوتبالي بوده ام که در اينجا براي چندمين بار از خدماتشان تشکر مي کنم ولي چطور از اين عده که کم هم نيستند از خوش حسابي ما نمي پرسيد؟ اما وقتي چند نفر معدود که پرونده هاي حقوقي آنها بدلايل مختلف در دست بررسي است و قطعا پس از طي مراحل قانوني کليه حق و حقوق خود را دريافت خواهند کرد بلافاصله برنامه شما را دادگاه دفاع از خود يافته و با تماس با شما به خودشان بصورت يکطرفه عنوان طلبکار هدايتي داده و من را بدهکار مي کنند و سپس جنابعالي بلافاصله از اين موضوع سوء استفاده کرده و در تلويزيون فعاليتهاي ورزشي اينجانب را بوسيله اين موضوع و با حالتي که انگار مدتها منتظر آن بوده ايد به چالش مي کشيد؟ شما با کدام علم لدني من را بدهکار اعلام کرده و فورا احساس خوشحالي من را که با اهداء يک جايزه ناقابل به آقاي علي کريمي که براي مطرح شدن نام کشور عزيزمان ابراز نمودم شو مي ناميد. در حاليکه از صحت و چگونگي آن اطلاع نداريد.

ظاهرا مدتهاست يکي از دغدغه هاي جدي شما ورشکستگي من و وصول مطالبات طلبکاران من است. چندين بار موضوع بدهي من را مطرح کرديد حتي يک مورد که ربطي به فوتبال نداشت و مربوط به بخش اقتصادي ديگر من بود . البته من بدهي دارم ولي بايد بگويم به شما چه ربطي دارد که به اين موضوعات بپردازيد مگر شما مدعي العموم هستيد. مگر برنامه ورزشي مسئول وصول مطالبات يا بدهي مردم است؟ اگر چنين است ليست مطالبات اينجانب نيز برايتان ارسال شود تا قرائت نماييد.حتي اگر فرض کنيم که اينطور باشد و برنامه شما بطور خود جوش!!! تبديل به مرجع وصول مطالبات گشته با تمام وجود آماده پاسخگويي به بازيکنان و مربياني که با شما تماس گرفته و اظهار طلب کرده اند در حضور دوربين نود و قضاوت مردم فهيممان هستم تا همه چيز براي همه معلوم شود.

با اين شرايط سخت اقتصادي که آنهم براي همه قابل درک است هر سال و طي يک فصل ليگ و بنا به تاييد افراد مطلع حدود چندين ميليارد هزينه شرکت در مسابقات ليگ برتر مي کنم. مطالبات اين آقايان آنهم اگر از نظر حقوقي ثابت شود جمعا چند ميليون بدهي مي شود. به نظر شما اين مقدار، مبلغ خيلي زيادي است؟ بايد بگويم بي انصافي است اگر تصور مي کنيد پرداخت اين مبلغ از توان من خارج است ولي اين مطالبات بايد بررسي و بشکل حقوقي پرداخت شود. اما فعلا دستاويز شما شده است.

در زمان مديريت هاي مختلف توافقاتي با بازيکنان و مربيان مختلف صورت گرفته که من در جريان آن نبوده ام چون مدير عامل اختيار عمل داشته ولي بعد از جدا شدن اين افراد، اينجانب پاسخگوي اين توافقات بوده و هستم ولي آيا بايد بلافاصله دست به اقدام زده و بي حساب پولي را که نمي دانم بابت چه چيز و چقدر بوده بدهم؟ شايد شما پس از وصول ذي نفع هستيد که حتي اجازه دفاع و شفاف سازي نمي دهيد.

به اندازه يک جو انصاف داشته باشيد، مگر همين مدت پيش نبود که با مستندات همه ديديد که براي پرونده آقايان يونگ و يان مربيان هلندي چند سال گذشته استيل آذين چه بلايي سر من و باشگاهم آوردند و در آخر آنکه هم از نظر مالي و ... متضرر شدم؟ جز شخص من چه کسي پاسخگو بود؟ آقاي فردوسي پور دوست عزيز کجا و در کدام پرونده من را بدهکار شناختيد ؟ به کدام مستند ؟ مستند تماس تلفني ؟

آقايان مسبب بدهي يانگ و يون و علي انصاريان مثل آن دلال فاسد در اين شهر در امنيت کامل دارند به فعاليتهاي خود ادامه مي دهند.

کداميک از شما راجع به هزينه سنگين تيم داري و حاشيه هاي مربوط به آن اطلاع کافي و جامع داريد؟ کدام مديريت قبلي موفق و بدون بدهي در فوتبال کشور را ملاک قضاوتتان قرار مي دهيد؟ حتي مديران باشگاههاي دولتي که از جيب خودشان هزينه نکرده و نمي کنند هنوز باشگاههايشان از گذشته بدهي دارند. آقاي فردوسي پور تا اين لحظه که در خدمت شما هستيم چقدر براي اين فوتبال هزينه کرده ايد؟ يا فقط از آن کسب درآمد مي کنيد.

با اين همه هجمه ، تهمت و دروغ هدف خاصي را دنبال مي کنيد. اگر به مردم گيلان و لرستان قول ياري و کمک نداده بودم و دلگرم به حمايت آنها از برنامه هايم براي توسعه فوتبال و ورزش ايشان نبودم همين الان همه چيز را بطور کل رها مي کردم. يکروز مرا عابر بانک و روز ديگر بدهکار معرفي مي کنيد نه اولي مطلوب من است و نه دومي انصاف است.

از مردم فهيم تهران، گيلان و لرستان و ساير استانهايي که به هر شکل در خدمت ايشان بوده ام مي خواهم هوشيار بوده و مراقب اين سناريو باشند. مردم اين استانها خودشان قضاوت کنند من کي و کجا کمک خودم را در بوق کرنا کرده و شو اجرا کردم ؟ از شبکه باران انزلي بپرسيد چند بار از من دعوت شده و من از حضور خودداري کرده ام.

در اينجا لازم مي‌دانم به علاقه مندان ورزش بخصوص فوتبال اين شهرها تاکيد کنم عمدا کاري مي کنند تا مرا از همه برنامه هايم براي کمک به رشد و توسعه فوتبال در شهرهاي شما دلسرد کنند.

استاد!!! وقتي يکي از فوتبال دوستان شنيد مي خواهم بگويم "خدا حافظ فوتبال" گفت: بمان و با اين سنگ ريزه ها که بطرفت پرتاب مي کنند ديواري بساز که ديگر سنگي به تو نخورد !!! به حرفش فکر مي کنم.

آقاي فردوسي پور رجز خواني آنهم بدون حضور طرف مقابل در برنامه سراسري پخش زنده مرام و معرفت مردان نيک نيست.

اين فوتبال و همه داشته هايش از آن شما و آن مديران سياسي فوتبال که هواي پست سياسي و شوراي شهر و نمايندگي مجلس و رياست جمهوري را دارند. بايد بگويم ظاهرا شما بيشتر از من موفق بوده ايد و بدرد اين فوتبال مي خوريد.

و در آخر فرمايش امام حسين (ع) را به خودم و شما ياد آور مي شوم که "اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد."

ان الحسين مصباح الهدي و السفينه النجات.

والسلام

حسين هدايتي دولابي

mesibook1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

رییس کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال با انتقاد از عادل فردوسی‌پور، درباره اتفاقات برنامه «90» توضیحات مفصلی را ارائه کرد.
اسماعیل حسن‌زاده که از ارتباط تلفنی‌ هفته گذشته با برنامه «90» و سوالات مطرح شده در آن ناراضی به نظر می‌رسد، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مطالبی را ارائه داد.
رییس کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان این که قرار بوده تماس تلفنی برنامه «90» صرفا جهت موضوع پیگیری محرومیت داماش باشد، بیانیه‌ای مفصل را منتشر کرد. در این بیانیه که «10» بند دارد، آمده است:
1- در تماس تلفنی که عادل فردوسی‌پور در برنامه «90» با من برقرار کرد، قرار بود صرفا درباره موضوع محرومیت تماشاگران داماش و رای کمیته‌ انضباطی پرسیده شود، اما در ادامه طبق معمول بحث به جایی کشیده که سوال‌ها هماهنگ شده نبود. در طول حدودا دو سالی که من در کمیته‌ انضباطی هستم، به من ثابت شده که رفتار فردوسی‌پور در برنامه «90» حداقل در قبال ما جوانمردانه نبوده است. اساسا ایشان به جذب مخاطب به هر قیمتی اعتقاد دارد. حال می‌خواهد به قیمت خراب کردن افراد، اهانت، تخریب، توهین، جنگ آبی و قرمز باشد یا به تقابل کشیدن دو نفر و این که خودش مساله‌ای را ببرد و بدوزد. من مستند دارم و کاملا مستدل این حرف‌هایم را ثابت می‌کنم. البته اگر شنونده‌ای باشد که بخواهد به این حرف‌ها گوش دهد. اما خلاصه کلام این که هدف برنامه «90» و عادل فردوسی‌پور جذب مخاطب است. هدف ایشان در این برنامه که مجری هستند با هدف من که رییس کمیته‌ انضباطی هستم تفاوت دارد.
2- اگر هدف این برنامه روشنگری است، طبق روال معمول برنامه‌های تلویزیونی قبل از برنامه با کارشناس تماس گرفته می‌شود، موضوع بحث و پرونده‌ و سوال‌هایی که قرار است پرسیده شود به او گفته می‌شود، اما چرا در مورد من این گونه نیست و دفعتا ساعت 2 بامداد با من تماس گرفته می‌شود و در این شرایط سوالی درباره یکی از 20 پرونده‌ای که ما‌ در کمیته‌ انضباطی داریم، پرسیده می‌شود. این کار به عقیده من تخریبی است. می توانست به من عصر زنگ بزند، سوال‌ها و موضوع بحث را بگوید و همچنین بگوید که چه کارشناسی قرار است درباره موضوع با من بحث کند. متاسفانه عادل فردوسی‌پور به دنبال روشنگری نیست. فقط به فکر پیش بردن سناریویی است که خودش نوشته که در این سناریوها همیشه خودش قهرمان داستان است. فردوسی‌پور فکر می‌کند ابوعلی‌ سینای فوتبال است. اگر هدف روشنگری باشد، باید شرایطی را فراهم کند که کارشناس یا میهمان برنامه با آمادگی کامل پاسخگو باشد.
3- به نظر من به تقابل کشیدن افراد به هیچ وجه کار درستی نیست، قبل از تماس با من فردوسی‌پور دو سرهنگ عالیرتبه مملکت، یعنی رویانیان و عاری را روبروی هم قرار داد و کلماتی در این گفت و گو ردوبدل شد که فوتبال از آن ضرر کرد. من بارها گفته‌ام که برخی از قسمت‌های برنامه «90» حیای فوتبال را از بین می‌برد، آن وقت همه می‌گویند که پرخاشگری در استادیوم از کجا می‌آید؟ مدیر و مربی چرا علیه هم صحبت می‌کنند و از زدن حرف‌های نامربوط ابایی ندارند. وقتی در برنامه زنده‌ای که پربیننده است و میلیون‌ها نفر آن را تماشا می‌کنند چنین حرف‌هایی زده می‌شود اتفاق‌ دیگری هم که در فوتبال می‌افتد طبیعی است. من از عادل فردوسی‌پور انتظار داشتم که به مردم بگوید آقای براتی یک وکیل است و آخرین مراجعه ایشان برای وکالت یک فوتبالیست در کمیته انضباطی، در پرونده‌ای راجع به مسایل مالی فوتبال بوده که با برخی از همکاران بنده نیز مشاجره لفظی داشت که الحمد‌لله من موضوع را حل و فصل کردم. بیننده باید بداند از بین این همه کارشناس کدام وکیل انتخاب شده است، اصلا من یک سوال دارم، چرا در برنامه «90» قاضی و وکیل یک پرونده‌ باید با هم بحث کنند؟ این در شان قضاوت نیست.
4- درباره ورود بازیکنان خارجی به ایران و به دنبال آن دلالان، ایجنت‌ها و افرادی که به عنوان حامی این بازیکنان در ایران حاضر می‌شوند بارها در کمیته‌ انضباطی و حتی در سایر کمیته‌ها نظیر هیات رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای فوتبال، بحث و بررسی شده است. با توجه به مبالغ کلان دریافتی توسط این بازیکنان که به دلار محاسبه می‌شود مقوله‌ این تخلفات موضوع مهمی است که هم باشگاه‌ها رنج می برند و هم ما را اذیت می‌کنند و آخر سر هم با شکایت به فیفا بنیان فوتبال را متزلزل می‌کنند. ما در کمیته‌ انضباطی به عنوان یک کمیته‌ حافظ منافع ملی حساسیت بیشتری به خرج می‌دهیم و با دقت بیشتری این مسایل را بررسی می‌کنیم تا منافع ملی و مصالح باشگاه‌های داخلی حفظ شود. متاسفانه اکثر بازیکنان خارجی که آمدند، حداقل از لحاظ مالی ضرر زیادی به فوتبال زدند. درباره مسایل فنی هم که من نمی‌توانم اظهارنظر کنم. هر چند در بسیاری از موارد پس از بررسی پرونده‌ مشخص شده که بازیکن خارجی بیچاره خودش نیز چیز زیادی از آن مبالغ نجومی نگرفته است و قسمت اعظم پول به دلال‌ها رسیده است.
5‌- در مورد تخلف بازیکنان خارجی باید بگویم که سه باشگاه ذوب آهن، تراکتورسازی و استقلال به کمیته‌ انضباطی شکایت کرده‌اند. ابراهیمی مدیرعامل ذوب آهن کسی بود که بیشترین مراجعه را داشت و چندین بار تلفنی و حضوری از من خواست که به پرونده‌ بازیکن خارجی‌اش رسیدگی کنم. آقای جعفری مدیرعامل تراکتورسازی نیز درباره دو بازیکن خارجی‌اش به نام‌های گونزالس و پدرو اعتراض داشت. استقلال نیز اعتراض مشابهی را درباره دو بازیکن خارجی به نام‌های توزی و ردی مطرح کرد. پس در کل کمیته‌ انضباطی درباره پنج بازیکن به طور کلی در نیم فصل نقل و انتقالات حکم صادر کرد.
6- ما در جلسه کمیته‌ انضباطی با تمام دوستان و همکاران نشستیم و با بررسی تمام ظرفیت‌ها یک رای کلی صادر کردیم. حالا این رای چه درست و چه غلط توسط کمیته‌ انضباطی صادر شد و فرصت اعتراض هم بود. اگر کسی اعتراض می‌کرد کار به کمیته‌ استیناف کشیده می‌شد و روال پرونده‌ پیش می‌رفت، اما من اینجا باید این را بگویم که واقعا تاسف می خورم که در برنامه «90» به جای پیدا کردن اصل رای، کارشناسی به برنامه آورده می‌شود که اهداف خودش را دنبال می‌کند. فردوسی‌پور اگر واقعا هدفش روشنگری بود رای را می‌آورد و اگر ابهام و سوالی درباره آن داشت می‌پرسید.
7- برای کمیته‌ انضباطی هیچ اهمیتی ندارد که باشگاه‌های استقلال، تراکتورسازی و ذوب آهن پس از دیدن رای به جای بازیکنان خارجی خود چه کسانی را می‌آورند. این مساله نه به ما ارتباطی دارد و نه اهمیتی. برای ما مهم نیست مجیدی به جای ردی آمده یا توزی. این که سازمان لیگ در ثبت قرارداد مجیدی درست عمل کرده یا نکرده به ما ربطی ندارد، اما برای برنامه «90» از این جهت که هواداران تیم‌های رقیب را به چالش بکشد، مخاطبانش را بیدار نگه دارد و برنامه را با نمک کند مهم است. این‌ها ترفند‌های ژورنالیستی است که رسانه‌ها آن را انتخاب می‌کنند، چون هدفشان چیز دیگری است، مثلا در همین سوال نظرسنجی زیباترین گل همه می دانند که گل قاضی و بائو زیباترین نیست و مردم هم در نظرسنجی گل دیگری را انتخاب می‌کنند، اما چرا این دو گل در فهرست گزینه‌ها قرار گرفته می‌شود؟ برای این که 40 درصد از تماس گیرنده‌ها قرمز و آبی هستند. 40 درصد افزایش ترافیک پیامک سود مالی در پی دارد. مطرح کردن اسم مجیدی هم برای فردوسی‌پور مهم است، چرا که برنامه را جذاب و مخاطبانش را بیدار نگه می دارد.
8- در سازمان لیگ کسانی هستند که کار خودشان را انجام می‌دهند و انصافا هم کارشان را بلد هستند، شخصی مثل علی کاظمی در سازمان لیگ کار می کند که استاد همه ماست. من نمی‌دانم چرا در برنامه «90» می آیند این مساله را مطرح می‌کنند که تیم‌هایی که مجیدی مقابل‌شان بازی کرد بروند شکایت کنند، از این صحبت‌ها. اگر سازمان لیگ کسی را به شکل غیر قانونی ثبت کرده به ما و دیگران ربطی ندارد. اگر تیمی اعتراض دارد به ما اعلام می‌کند و ما بررسی می‌کنیم، اما این که به طور کلی اقدامات سازمان لیگ به ما مرتبط باشد، اصلا این گونه نیست. این که گفته شود مجیدی به جای چه بازیکنی ثبت کرده به ما ربطی ندارد و خلط مبحث است.
9 – ما در مورد پنج بازیکن با استناد به ماده قانونی‌ها با تمام ظرفیت‌های آیین‌نامه‌ای رای کلی دادیم، فارغ از این که چه بازیکنی با چه باشگاهی، چه قرارداد داخلی و یا توافقی داشته است. شاید بعدا معلوم شود که وکیل یک بازیکن با باشگاه یک قرارداد داخلی داشته. این مساله دیگر به ما ارتباطی ندارد. شاید ردی یا وکیلش با باشگاه استقلال قراردادی شخصی داشته باشند که آن قرارداد رای ما را نقض کند. این مسایل برای ما اهمیتی ندارد. ما به مجیدی و استقلال و تراکتورسازی و ... فکر نکردیم، ما رای خودمان را دادیم و سعی کردیم تمام منافع ملی را در نظر بگیریم. باشگاه‌های شاهین و ذوب آهن می‌توانند شهادت دهند که درباره پرونده‌ بازیکنانی مانند جاسم کرار و هوار ملا محمد من خودم شخصا 30 ساعت وقت گذاشتم تا منافع ملی ما از بین نرود و بی نظمی‌های بازیکنان خارجی سازمان پیدا کند. حالا ساعت 2 نصف شب با من تماس گرفته می‌شود و در مورد یک بند یا ماده از یکی از 20 پرونده‌ای که ما در حال بررسی آن هستیم سوال می‌شود تا من به چالش کشیده شوم.
10 – لازم است در پایان تصریح کنم هر کسی که از آرای کمیته‌ انضباطی متضرر شود نسبت به ما بدبین می‌شود و ما هم به آن عادت ‌کرده‌ایم. حالا می‌خواهد شمالی باشد، جنوبی باشد، آبی باشد، قرمز باشد، تیم مقابل باشد یا تیمی که هفته‌ بعد با آن بازی دارد. به هر حال ما عادت ‌کرده‌ایم. تیم یا کسی که ضرر می‌کند علیه ما سم پاشی کند، اما با توجه به نحوه دسترسی برخی به رسانه‌ها خصوصا دلال‌ها این سم پاشی و انتقادات بیشتر شده و درباره بازیکنان خارجی که قراردادهای‌شان دلاری است نیز مدافعان سینه چاکی وجود دارد که آماده‌اند برای به نقد کشیدن ما.
رییس کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال پس از این بیانیه «10» بندی درباره برنامه «90» گفت: کاش عادل فردوسی‌پور به جای این همه جنجال و سر و صدا یک بار هم پای صحبت ابراهیمی، جعفری و فتح‌الله‌زاده و سایر مدیران بنشیند و درباره رفتارهای غیر قانونی بازیکنان خارجی، بی انضباطی آنها، رفتارهایی مانند شرکت نکردن در تمرین یا ترک اردو صحبت کند. بعد رای کمیته‌ انضباطی را بخواند و به مردم شریف ایران بگوید که رایی که ما درباره پنج بازیکن صادر ‌کرده‌ایم ارتباطی به یک باشگاه یا فردی نداشته است.
وی ادامه داد: من به عنوان یک ایرانی برای اولین بار به عنوان نایب رییس کنفدراسیون غرب آسیا انتخاب شدم، حالا این انتخاب به دلیل توانایی من بود یا کیفیت آرای کمیته‌ انضباطی و یا هر چیز دیگر، مهم نیست. اما فکر می‌کنم این که در کنار 13 کشور دیگر یک ایرانی برای نخستین بار این سمت را برگیرد، مساله مهمی است و پرداختن به آن خالی از لطف نباشد. در دو هفته‌ اخیر سه برنامه «90» پخش شد که در هیچ کدام از آنها پرداخته نشد.
حسن زاده در گلایه از فردوسی‌پور عنوان کرد: من قبل از برنامه اول این هفته، راجع به تشویق تیم گهر مطلبی را می‌خواستم با فردوسی پور در میان بگذارم که برای او پیام گذاشتم، ایشان فردای برنامه اول با من تماس گرفت و گفت موضوع نایب‌رییسی من در غرب آسیا را می‌دانسته اما فراموش کرده که تبریک بگوید و در برنامه بعد به آن می‌پردازد، اما در برنامه بعد هم دیدید من را روی خط آورد و حتی یک تبریک خشک و خالی هم به من نگفت. من محتاج تبریک نیستم، اما فکر می کنم این مساله حداقل به اندازه جنجال‌های نقل و انتقالات و ماجراهای حاشیه فوتبال اهمیت داشت که در یک گوشه از برنامه به آن اشاره شود. البته در جلسه که در کویت برگزار شد غیر از من آقای عباس ترابیان نیز در کمیته‌ بازاریابی رای آورد، اما در برنامه «90» ایشان حداقل پشت خط نبود و شاید ضرورتی نداشت که به او گفته شود، اما من پشت خط بودم و ایشان به این مساله هیچ توجهی نکرد. آقای فردوسی‌پور دیگر نمی‌تواند بگوید که نسبت به ما حسن نیت دارد یا عادی به ما نگاه می‌کند. از یک طرف انتقاد می‌شود که چرا ایران در مجامع بین‌المللی کرسی و نماینده ندارد، از طرف دیگر وقتی یک نفر سمتی به دست می‌آورد با بی‌توجهی از کنار آن عبور می‌شود.

mesibook

vamp!re

Registered User
لایک‌ها
54
فردوسی‌پور: خانه 15 میلیاردی ندارم

در روزهای گذشته مطالبی ردباره خانه 15 میلیاردی عادل فردوسی پور در رسانه ها منتشر شده بود.

کافه سینما: عادل فردوسی پور در بخش دوربین نود برنامه دیشب نود در پاسخ به یکی از مخاطبان برنامه که با ارسال تصویری از این خانه در این مورد سوال کرده بود گفت: این خیلی خانه شیکی است. اما خانه ای که من دارم 120-130 متر بیشتر نیست و مطالبی که در برخی سایت ها منتشر شده مصداق بارز تشویش اذهان عمومی است و نه من نه بستگانم چنینی خانه ای ندارم.

وی افزود:حداکثر قیمت خانه فعلی من حالا که قیمت ها 2-3 برابر شده 600-700 میلیون تومان است و اگر کسی 15 میلیارد می خرد آماده است برای فروش حتی اگر یک میلیارد هم بخرد فروشنده ایم.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
فردوسی‌پور: خانه 15 میلیاردی ندارم

در روزهای گذشته مطالبی ردباره خانه 15 میلیاردی عادل فردوسی پور در رسانه ها منتشر شده بود.

کافه سینما: عادل فردوسی پور در بخش دوربین نود برنامه دیشب نود در پاسخ به یکی از مخاطبان برنامه که با ارسال تصویری از این خانه در این مورد سوال کرده بود گفت: این خیلی خانه شیکی است. اما خانه ای که من دارم 120-130 متر بیشتر نیست و مطالبی که در برخی سایت ها منتشر شده مصداق بارز تشویش اذهان عمومی است و نه من نه بستگانم چنینی خانه ای ندارم.

وی افزود:حداکثر قیمت خانه فعلی من حالا که قیمت ها 2-3 برابر شده 600-700 میلیون تومان است و اگر کسی 15 میلیارد می خرد آماده است برای فروش حتی اگر یک میلیارد هم بخرد فروشنده ایم.

اگر هم داشته باشه حق اش هست
عادل یک آدم تحصیل کرده هست که مدتی هم استاد دانشگاه علم و فرهنگ بوده و بخاطر برنامه 90 که خودش هم تهیه کننده برنامه هست مطمئنا درآمد خوبی از پر بیننده ترین برنامه صدا و سیما داره
فکر نمیکنم کسی حق این رو داشته باشه که بخواد در مورد دارایی های عادل نظر بده ، خیلی آدم ها هستن که الکی پول دارن باز عادل یک انسان تحصیل کرده و کار بلد هست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگر هم داشته باشه حق اش هست
عادل یک آدم تحصیل کرده هست که مدتی هم استاد دانشگاه علم و فرهنگ بوده و بخاطر برنامه 90 که خودش هم تهیه کننده برنامه هست مطمئنا درآمد خوبی از پر بیننده ترین برنامه صدا و سیما داره
فکر نمیکنم کسی حق این رو داشته باشه که بخواد در مورد دارایی های عادل نظر بده ، خیلی آدم ها هستن که الکی پول دارن باز عادل یک انسان تحصیل کرده و کار بلد هست

دانشگاه علم و فرهنگ؟؟؟؟

کجاست اون وقت این دانشگاه علم و فرهنگ؟؟؟؟

نکنه منظورت دانشگاه علم و صنعته؟؟؟ که البته اونم شک دارم عادل اونجا درس بده...

صنعتی شریف درس می داد..زبان

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
دانشگاه علم و فرهنگ؟؟؟؟

کجاست اون وقت این دانشگاه علم و فرهنگ؟؟؟؟

نکنه منظورت دانشگاه علم و صنعته؟؟؟ که البته اونم شک دارم عادل اونجا درس بده...

صنعتی شریف درس می داد..زبان

استاد دانشگاه صنعتی شریف
درس زبان تخصصی شیمی

بالا