من اون صحنه رو خطا ندیدم. (البته به سبک کارشناسهای داوری):lol:به نقل از milad_21 :کارشناس داوریش واقعاً خسته نباشه! خطای 100% روی جباری رو میگه پنالتی نبود! بعد میگه قبل از اینکه بهش بخوره افتاد، در حالی که اصلاً اینجوری نبود! بابا به خدا کورن اینا!!![]()
سلامبه نقل از bocelli :من اون صحنه رو خطا ندیدم. (البته به سبک کارشناسهای داوری):lol:
جباری خیلی راحت می تونه پنالتی بگیره .کاملا مشخص بود که جباری داره فیلم بازی میکنه. داورا به این جور صحنه ها تو محوطه جریمه حریف میگن دایوینگ سیمولیشن![]()
به نظر من کاملا پنالتی بود.به نقل از bocelli :من اون صحنه رو خطا ندیدم. (البته به سبک کارشناسهای داوری):lol:
جباری خیلی راحت می تونه پنالتی بگیره .کاملا مشخص بود که جباری داره فیلم بازی میکنه. داورا به این جور صحنه ها تو محوطه جریمه حریف میگن دایوینگ سیمولیشن![]()
چه عجب!به نقل از hamedsullivan :به نظر من کاملا پنالتی بود.
به نقل از hamedsullivan :به نظر من کاملا پنالتی بود.
کاملا موافقم.به نقل از travis2 :به نظر من هم پنالتي بود ولي چه فايده كه داور ........
كي ميگه بد دهنه!؟ شايعه؟!!؟!به نقل از PaTientMan :جلوی دوربین که اعتماد به نفس بالایی داره و از پس همه بر میاد....
بهترین گزارشگر تاریخ ایرانه....
ولی میگن یکم بد دهنه...(شاید 1 کلاغ,40 کلاغ شده باشه....)
یه شایعاتی شنیده بودم که تو زندگی شخصی(بر خلاف چهره شیرین جلوی دوربین)یکم بد دهنه...به نقل از daftarekhaterat :كي ميگه بد دهنه!؟ شايعه؟!!؟!![]()
![]()
![]()
نه اصلا همچین ادمی نیست .به نقل از PaTientMan :یه شایعاتی شنیده بودم که تو زندگی شخصی(بر خلاف چهره شیرین جلوی دوربین)یکم بد دهنه...
همین...
من:blush:
به نظر من که آدم منطقی و غیر قابل پیشبینیه .به نقل از PaTientMan :یه شایعاتی شنیده بودم که تو زندگی شخصی(بر خلاف چهره شیرین جلوی دوربین)یکم بد دهنه...
همین...
من:blush:
من هم فكر ميكنم زبونش گزنده تر از اين حرفهاست كه بخواد بددهني كنه!به نقل از mreza2008 :به نظر من که آدم منطقی و غیر قابل پیشبینیه .
فکر نکنم بد دهن باشه ، چون میتونه اینقدر زبون بریزه که آدم رو شرمنده کنه ، بدون اینکه فحش یا ناسزایی به کسی بگه .
به نقل از PaTientMan :( چهره شیرین جلوی دوربین!!!!!!!)من:blush:
انصافا بد دهن یعنی چی؟!!به نقل از PaTientMan :جلوی دوربین که اعتماد به نفس بالایی داره و از پس همه بر میاد....
بهترین گزارشگر تاریخ ایرانه....
ولی میگن یکم بد دهنه...(شاید 1 کلاغ,40 کلاغ شده باشه....)