من استقلالیم ولی خدایی حیدری فابرگاس خیلی بیربط بود!مشکل استقلالی ها با عادل از زمانی شروع شد توی یه بازی تماشاگرا شعار میدادن (حیدری فابرگاس)بعد بنده خدا فردوسی پور گفت اصلآ چه ربطی داره(حیدری و فابرگاس نه سبک بازیشون یکیه نه پستشون) واقعیتش هم عادل درست میگفت اصلآ سبک بازی و پست هر دو بازیکن یکی نیست بعد چند دقیقه به صورت خود جوش هوادارای استقلالی شعار دادن عادل پرسپولیسی به قول عادل [COLOR="#0000FF"]حقیقت برای بعضی ها تلخه[/COLOR]
ما ریشه ای با این آدم مشکل داریم...
همه میدونن که طرفدار پرسپولیس بوده (و احتمالا هست) ولی فکر میکنم به خاطر یک طرفداری بخواد این محبوبیتشو خراب کنه.من که میگم بی طرفه.
پس بهتره قیافشو بعد از قهرمانی استقلال و باخت پرسپولیس توی فینال به سپاهان یه نگاه بندازی ...
مشاهده پیوست 382884
پس بهتره قیافشو بعد از قهرمانی استقلال و باخت پرسپولیس توی فینال به سپاهان یه نگاه بندازی ...
مشاهده پیوست 382884
محمد رویانیان در گفتوگویی ابتدا ضمن انتقاد از عادل فردوسیپور در گزارش بازی پرسپولیس و تراکتورسازی اظهار داشت: من واقعا برای برخی از حرفهای فردوسیپور در بازی روز چهارشنبه متاسفم. ایشان ۹۰ دقیقه روی مغز هواداران ما راه رفت. عزیز من نظرهای شخصیات را وارد گزارش فوتبال نکن تا مردم ۹۰ دقیقه مجبور نباشند آن را گوش کنند.