• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق های Undying بیان تو برای معرفی یه گیم عالی جدید

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام.
نمی دونم Undying رو یادتونه یا نه؟ گیم بی نظیری که سال 2001 به بازار اومد و با گرافیک فوق العاده و سیستم صدای بی نظیرش آنقدر واقعی و در عین حال ترسناک بود که هیچ کدوممون جرات نمی کردیم اون رو توی تاریکی بازی کنیم. من خودم از هیچ فیلم ترسناکی نمی ترسم، ولی موقع بازی کردن Undying جند بار از ترس داشتم می مردم!
نویسنده داستان اون گیم، Clive Barker، یه گیم Action Adventure جدید برای 6-5 ماه دیگه، در PC,XBOX360,PS3 ، توی راه داره به نام Jericho که یه مقاله خیلی جالب راجع بهش خوندم و گفتم برای شما هم بنویسم.
داستان گیم جدید، یک داستان تخیلی است، ولی تخیلی خیلی قشنگ و عجیبی است. داستان به این شکل است که خدا قبل از این که آدم و حوا را بیافریند، یک انسان دیگر را آفریده بوده که این انسان به دلایلی به یک موجود مزاحم و شرور تبدیل می شود و به همین دلیل در یک دنیای دیگر که موازی با دنیای انسانهاست به نام "The Box"، (صندوق) زندانی می شود. اما مصیبت به این راحتی تمام نمی شود و این موجود مکررا در زمانهای مختلف تلاش می کند که حق خود را برای زندگی مانند یک انسان در این دنیا بگیرد و به همین دلیل مکررا تلاش می کند تا وارد دنیای انسانها شود.
شما در این بازی در نقش کاپیتان Ross که رئیس یک گروه فوق بشری از سربازهای بسیار پیشرفته است بازی می کنید. نام این گروه، گروه Jericho است و نام بازی از اینجا گرفته شده است.
ارتش آمریکا با تحقیقات بسیار پیشرفته به این نتیجه می رسد که این موجود چندین بار در طول تاریخ به دنیای انسانها وارد شده و باعث مصیبت های زیادی شده است. لذا گروه Jericho برای مبارزه با این موجود فناناپذیر و پس فرستادن او به دنیای خودش،چندین بار به زمانهای مختلف در طول تاریخ فرستاده می شود که شامل جنگ جهانی دوم، زمان جنگ های صلیبی، زمان تمدن روم و زمان سومری ها است و همچنین یک زمان دیگر هم وجود دارد که سازنده گیم فاش نکرده است و به عنوان یک راز تا زمان انتشار بازی حفظ کرده است. حالا گذشته از داستان فکر کنید چقدر طراحی گرافیک این چند عصر تاریخ کار برده است!
گروه شما شامل چندین سرباز است:
1. کاپیتان روز که شما هستید و قابلیت ویژه شما این است که می توانید کنترل جسم و روح بقیه اعضای گروه را به عهده بگیرید!
2. Black که یک زن بلوند تک تیر انداز است و قابلیت جاخالی دادن به گلوله ها و جابجا کردن اشیا را با نیروی ذهن دارد!
3. Delgado که اسپانیایی است که یک بازوی جادویی دارد که می تواند با آن از راه دور دشمنان را به آتش بکشد!
4. Jones که می تواند کنترل ذهن دشمنان را به دست بگیرد و آنها را مجبور به انجام کارهایی که می خواهد بکند!
4. Cole که یک مهارت فوق العاده در استفاده از وسایل تکنولوژیکی دارد.
5. Church که یک زن نینجا است و می تواند بدون دیده شدن از بسیاری از دشمنان عبور کند و به سادگی از پشت آنها را بزند!
همونطور که حدس می زنید عمده پازلهای گیم، در استفاده درست از فرد مناسب در موقعیت های مختلف است.
انصافا داستان این گیم در مقایسه با داستانهای روزمره که در اکثر گیم ها می بینیم، بسیار قوی تر است و علتش هم این است که توسط یک نویسنده فقط به منظور ساختن یک گیم نوشته شده است.
این مطلب خلاصه ترجمه یکی از مقاله های Gamespot است، انقدر از خوندنش لذت بردم که حیفم اومد نذارمش:
http://www.gamespot.com/pc/adventure/clivebarkersjericho/news.html?sid=6169272&mode=recent
برای دیدن عکس های این گیم برید اینجا:
http://www.gamespot.com/pc/adventure/clivebarkersjericho/images.html.
امیدوارم با این گیم حال کرده باشید. :happy: :)
فعلا.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
واقعا عاليه // من'م از مدتی پيش پيگير'ش بودم // از اونهايی که ارزش انتظار + هيجان رو داره // حتما [ 1 ، 2 ] توصيه میشه
Clive Barkers : Undying هم شاهکاری بود

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ممنون از نقد خوبت..عالی بود;)

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
جالب بود . من رو كه به اين بازي علاقه مند كرد .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ممنون از همه بچه ها.
2lxe53l.gif

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
undaying واقعا جا داشت که قسمت دومشم ساخته بشه این jericho هم باید چیز قشنگی باشه من که خیلی منتظرشم دی:

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
همچنین یک زمان دیگر هم وجود دارد که سازنده گیم فاش نکرده است و به عنوان یک راز تا زمان انتشار بازی حفظ کرده است. .
احتمالا مربوط به آرماگدون نمیشه ؟ شایدم جنگ با ایران توش باشه !لول

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
حالا از کجا این بازی رو پیدا کنیم؟

کیفیتش به Dawn Of War هم می رسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p

با 8600GT بایو استار اجرا!!!!! می شه یا نه !!!!!!!!!!!!!!:blink::blink:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
آره بابا فندق، با اون کارت *%#@*% تو همه چی اجرا میشه، ولی هنوز نیومده و چند ماه به عرضه اش مونده. :)

بالا