• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق چه ماشینی هستید؟

http2iran

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2014
نوشته‌ها
346
لایک‌ها
1,773
محل سکونت
بَلمی به سوی بندر
دوستان ما بریم گریه بکنیم نموتونیم یه پراید قوطی بخیریم !
به نقل از سایت پدال، ولی مطالعه ای عمیق تر و موشکفانه تر درباره اتومبیل های ساخت دهه های 70 و 80 و حتی دهه 60 میلادی این موضوع را مشخص می کند که تکنولوژی های بکار رفته در خودروهای امروزی مخصوصاً اتومبیل هایی که ما امروز در کشورمان هر روز شاهد گذر آنها از جلوی چشمانمان در خیابانها هستیم، تنها روکشی نو از فن آوری کار گرفته شده در 30 یا 40 سال گذشته می باشد.
با شروع طرح جمع آوری خودروهای فرسوده از چند سال قبل در کشورمان به تدریج مشاهده اتومبیل های غول پیکر آمریکایی که اغلب نیز 8 سیلندر می باشند ( و به اشتباه بیشتر آنها به پر مصرف بودن شهرت یافته اند) در خیابانها سخت و سخت تر شد.
و اما "کادیلاک سویل”
تو اتاق سویل چه خبره؟ با سوار شدن به این اتومبیل احساس خاصی شبیه سوار شدن به یک هواپیما به انسان دست می دهد. راحتی این مدل را در حد کمال باید دانست موتور پر قدرت 8 سیلندر با جعبه دنده توربوهایدراماتیک و فرمان هیدرولیک آنرا در صنایع اتومبیل سازی جهان کم نظیر و راحت ترین مدل جنرال موتورز قرار داده است .



سویل یک اتومبیل کاملاً لوکس (به خصوص در زمان خود) می باشد که اول از همه مبلمان شیک و بسیا راحت آن، جای پای عالی در جلو و عقب، فضای باز داخل، کیفیت ساخت قطعات و طراحی لوکس آن به چشم می آید.
هر دو صندلی جلو برقی هستند صندلی سمت شگرد در 2 حالت و صندلی راننده در 6 حالت بصورت برقی قابل تنظیم هستند
بدین ترتیب سرنشینان جلو مخصوصاً راننده با داشتن فرمان هیدرولیک بسیار سبک و تسلط کامل بر روی صندلی خود و احساس راحتی بر روی آن می تواند از رانندگی لذت ببرد.



کادیلاک سویل مجهز به سیستم تهویه Climate Control می باشد. با این سیستم راننده می تواند به وسیله تنظیم آن بر روی درجه حرارت دلخواه (برای مثال 20 درجه سانتی گراد) هوای داخل اتاق را به طور ثابت بر روی یک دما نگه دارد. این سیستم در هنگام بالا رفتن درجه حرارت اتاق از میزان مورد نظر کولر اتومبیل را به طور خودکار روشن کرده و در صورت پایین آمدن درجه حرارت بخاری را روشن می کند و پس از تنظیم شدن دما بر روی نقطه مورد نظر هر دو آنها خاموش خواهند شد. دریچه های ورود هوا نیز به وسیله یک پروگرمر مخصوص که از نیروی مکش موتور سود می جوید باز و بسته می شوند.
با باز کردن افتابگیر سمت شاگرد آینه ای وسط آن دیده می شود که در دو طرف آن چراغ های عمودی وجود دارد به اضافه یک ولوم برای اضافه یا کم کردن نور چراغ ها . بر روی دو ستون عقب این اتومبیل در داخل اتاق چراغ مطالعه انفرادی برای سرنشیان عقب تعبیه شده است که قابلیت چرخش دارند.



سه عدد فندک در اتاق سویل می توان یافت که 2 عدد آن بر روی دسته آرنجی های عقب و یک عدد بر روی کنسول جلو می باشد. آماده شدن فندک ها با یک صدای پیانویی همراه است.
آرم کمپانی کادیلاک را در جای جای اتاق و بدنه می توان یافت. در جلوی کاپوت، روی قالپاق ها، روی چراغ های عقب، روی سر ستون های عقب در کنار چراغ مطالعه، روی سر ستون عقب روی بدنه و در قالب پشت آمپر.
در مواقع تاریکی شب به محض تماس دست با دستگیره در چراغ کوچکی در بالای دو جای قفل روشن و جای کلید را براحتی نمایان می کند و چراغ های داخل نیز روشن می گردند این عمل بعد از 20 ثانیه متوقف می شود .



بر روی گلگیر های جلوی این اتومبیل مجموعه فیبر های نوری وجود دارد که با سه رنگ مختلف حالت روشن بودن چراغ های بزرگ و کوچک و چراغ راهنما را در صورتیکه راننده توجه نداشته باشد به نمایش می گذارد.
این سیستم همچنین برای چراغ های عقب هم وجود دارد با این تفاوت که فیبرهای نوری آن برروی لبه تریم داخلی شیشه عقب نصب شده اند و راننده در اینه به راحتی آن را خواهد دید.
همه شیشه های استفاده شده در سویل از نوع soft ray هستند که منعکس کننده نور خورشید هستند



کادیلاک در دهه هفتاد میلادی از سیستم سوخت رسانی کاربراتوری فراتر رفته و مجهز به انژکتور برقی شد. به همین خاطر هم در هنگام شروع کار موتور اول باید سوخت به انژکتور رسیده و بعد استارت زده شود. ولی اگر قبل از رسیدن سوخت به انژکتور استارت زده شود چراغ هشداری از قسمت بالای پشت آمپر راننده را از استارت زود هنگام آگاهی سازد.



این چراغ های مخفی روی لبه داشبورد در حالت عادی توجه کسی را جلب نمی کنند، ولی در هنگام لزوم روشن می شوند. از چراغ های دیگر روی این نوار می توان به چراغ اتمام آب شیشه شور، چراغ اتمام سوخت، چراغ اخطار باز بودن درب صندوق عقب، چراغ اخطار باز بودن درب ها، چراغ میزان مصرف سوخت، چراغ اعلام روشن بودن کمپرسور کمکهای بادی، چراغ دینام، چراغ فشار روغن، چراغ دزدگیر، چراغ ترمز، چراغ اخطار بالا رفتن درجه حرارت موتور و چراغ کمربند ایمنی اشاره کرد.
اینه های جانبی در سویل به وسیله یک جوی استیک به راحتی قابل تنظیم هستند.



کروز کنترل ،سیستم autronic eye ، سانروف برقی ،درب صندوق عقب برقی ،کمربند های ایمنی اتوماتیک قابل برگشت به داخل قاب، فرمان هیدرولیک ( با قابلیت تغییر نسبت چرخش در سرعت های گوناگون ) و قابلیت جمع شدن در تصادفات، رادیوی آ ام ـ اف ام مجهز به پخش کاست،انتن برقی رادیو و ساعت دیجیتال کوارتز نورانی مجموعه ایست از استاندارد های کادیلاک سویل.



سیستم دزدگیر الکترونیکی کادیلاک در مواقع خطر سرقت و یا شکستن شیشه ها با روشن و خاموش نمودن چراغهای اتومبیل و بوق ممتد اتومبیل را کاملا” بیمه می کند .

سیستم برف پاک کن این اتومبیل مجهز به کنترلر چند سرعته و یک تایمر می باشد. اگر راننده اقدام به پاک کردن شیشه با روش "واش” کند، به ترتیب یک بار آب بر روی شیشه ها پاشیده شده و بعد برف پاک کن یک بار شیشه ها را پاک خواهد کرد. این عمل 3 بار تکرار شده و پس از آن برف پاک کن بدون آب سه بار شیشه ها را پاک کرده و خاموش خواهد شد.



پیشرانه و سیستم سوخت رسانی
پیشرانه سویل 5/7 لیتری 8 سیلندر خورجینی می باشد که دارای قدرتی برابر با 185 اسب بخار در 4400 دور در دقیقه و گشتاوری معادل 270 پوند فوت می باشد. کورس پیستون آن 98/85 میلی متر ( 385/3 اینچ ) و قطر سیلندر : 05/103 میلی متر ( 057/4 اینچ ) می باشد. ضریب تراکم آن نیز 8:1 می باشد.
شتاب صفر تا 100 آن در حدود 10 ثانیه بوده که در سرعت بالاتر از 100 کیلومتر قدرت موتور بالای آن به آسانی قابل احساس می باشد.
پیشرانه سویل به دلیل بهره جستن از ضریب تراکم نسبتاً پایین مشکلی با انواع بنزین برای آن پیش نمی آید و این در حالیست که اتومبیل های آلمانی با دارا بودن ضریب تراکم بالا در هوایی با رطوبت نسبتاً زیاد و هوای سرد با مشکل مواجه می شوند.
نوع تغذیه آن نیز سیستم پاشش سوخت با کنترل الکترونیکی ساخت کمپانی Bendix آمریکا است .
انژکتور این اتومبیل در زمان خود شاهکار تکنولوژیکی به حساب می آمده. این انژکتور شامل سنسورهای موتور، ساسات برقی و مپ سنسور می باشد. سیستم جرقه زنی آن مگنتی وkw 70 می باشد. قطعات برقی به کار رفته در انژکتور با کیفیت بسیار بالا تولید شده و اصطکاک آنها بسیار کم می باشد. این نکته قابل ذکر است که آی سی های بکار رفته در این انژکتور آی سی های نظامی بوده و تا دمای 105 درجه سانتیگراد می توانند مقاومت کنند.



سیستم انتقال قدرت
جعبه دنده این اتومبیل سری 400 بوده که دلیل استفاده از آن گشتاور موتور و سنگینی اتاق می باشد. این گیربکس نسبت به مدل 350 که بر روی اتومبیل هایی همچون بیوک اسکای لارک و شورولت بلیزر موجود است مقاوم تر بوده و دارای سیستم معکوس دنده برقی می باشد. این سیستم بر خلاف خودروهای معمول آمریکایی که عمل معکوس دنده در آنها به وسیله یک سیم انجام شده و در مرور زمان دچار مشکل در عملکرد صحیح می شوند، دارای یک میکرو سوئیچ در زیر پدال گاز و یک بُبین شیر هیدرولیک در گیربکس می باشد.
این گیربکس دارای 3 دنده جلو و یک دنده عقب بوده و عمل تعویض دنده به دو صورت اتوماتیک و دستی (محدود کننده تعویض دنده) صورت می گیرد.
دیفرانسیل آن دارای سیستم کلاچ ضد هرزگردی بوده که نقش این سیستم در روزهای برفی به خوبی نمایان می شود. این دیفرانیسل 3 تکه و دارای سه عدد چهار شاخه و یک قفل دیفرانسیل می باشد.

سیستم ترمز
کادیلاک سویل از سیستم ترمز دیسکی برای هر چهار چرخ خود بهره می برد. سیستم ترمز در جلو دارای دو دیسک 12 اینچی با پره خنک کن در وسط دو دیسک بوده که در عقب نیز به همین منوال می باشد. مستر سیلندر سیستم ترمز دارای دو پیستون مجزا برای چرخ های جلو و عقب می باشد. مزیت این سیستم نیز چنین می باشد که در صورت قطع شدن شلنگ روغن چرخها (برای مثال چرخهای عقب) ترمزهای جلو به درستی عمل خواهند کرد و بر عکس . همچنین ترمزها مجهز به اخطار کننده صوتی هستند که در صورت تمام شدن لنت سوت اخطار می کشد

سیستم تعلیق
این اتومبیل مجهز به کمک های بادی در عقب و یک کمپرسور برقی در جلو می باشد. کمپانی به منظور عدم افت ارتفاع اتومبیل در قسمت عقب هنگامی که چند سرنشین روی صندلی عقب می نشینند اقدام به نصب یک سنسور اپتیکال بر روی بدنه و دیفرانسیل کرده است که با پایین آمدن ارتفاع در قسمت عقب این سنسور به کمپرسور برقی فرمان داده و کمک های عقب باد می شوند. بدین ترتیب ارتفاع اتومبیل تنظیم می شود.
تایر های کادیلاک سویل مجهز به نوار فولادی مطابق با مشخصات جنرال موتورز ( دور سفید ) 215 R 15 با فاق 70 میلیمتر می باشد.
صندوق عقب این خودرو بسیار جادار است و همه جای آن با نمد و موکت مخصوص پوشیده شده است که زیبایی خاصی به درون ان بخشیده
در گوشه سمت راست صندوق یک تایر مخصوص به عنوان زاپاس و پایه جک و کپسول اینفلوتر در قالب یک مجموعه در درون رینگ و در زیر پوششی پارچه ای مخفی شده اند
در قسمت انتهایی صندوق هم جک و اچار چرخ دیده میشود که بصورت افقی بالاتر از مجموعه رینگ و زاپاس قرار دارند
اما زاپاس خالی از باد است تا فضای زیادی را اشغال نکند
حتما با خودتان میگویید که زاپاس بدون باد به چه دردی میخورد!!
کمپانی سازنده یک کپسول اینفلوتر(حاوی باد) نیز در درون رینگ زاپاس قرار داده است تا در مواقع نیاز زاپاس خودرو را با این کپسول پر از باد کرد.



بدنه و طراحی بدنه کادیلاک سویل بر روی پلت فرم سری X کمپانی GM سوار بوده که این پلت فرم را می توان بر روی شورولت نوا مشاهده کرد. بدنه و شاسی این کادیلاک در هنگام طراحی به طور وسیعی مهندسی دوباره شده تا با مدل های قبلی خود تفاوت شایانی داشته باشد.
طراحان کمپانی در طراحی این مدل از نوع طراحی موجدار و زاویه دار استفاده کرده اند که این متد اساس طراحی کادیلاک در دهه بعدی بود.



در قسمت جلو یک جلو پنجره با جنس کروم در کنار چراغ های جلو چهار تایی مستطیل با چراغ های پارک و راهنما در زیر آنها ابهت خاصی به جلوه سویل بخشیده است.



چراغ های عقب سویل مربع شکل و کوچک بوده و در انتهای هر گوشه قرار گرفته اند.
کادیلاک سویل به دلیل مشخصه های فوق العاده در طراحی و امکانات و هم خوانی تمام اجزا و امکاناتش در زمان خود یکی از گران ترین مدل های تولیدی کادیلاک با قیمتی معادل 479/12 دلار بود که درخشش آن در بازار و استقبال وسیع آن توسط مردم آن را به یک اتومبیل محبوب در زمان خود تبدیل کرد، بطوری که بعدها اتومبیل هایی از سبک طراحی این مدل به صورت تقلیدی طراحی و ساخته شدند. از این اتومبیل ها می توان به Lincoln Versailler و دو مدل از کرایسلر یعنی Le Baron و Fifth avenue اشاره کرد.
سویل در زمینه ایمنی در مقابل تصادفات نمره خوبی را به دست آورده که این امر را می توان مدیون کمکهای روغنی سپرهای جلو و عقب و همچنین سپرهایی با جنس فولاد با وزن بیش از 50 کیلوگرم آن دانست.
بطور کلی تجهیزات اضافی این مدل را سرآمد انواع اتومبیل های لوکس لیموزین قرار داده و همگی آنها برای حداقل استرس و فشار رانندگی طراحی شده آند .
در نهایت می توان گفت که Cadillac Seville یک شاهکار مهندسی در زمان خود بوده که تمامی نکات ریز و درشت در آن برای آسایش سرنشینان در هر موقعیت در نظر گرفته شده است.



مشخصات فنی :

موتور : 8 سیلندر خورجینی ( V ) که زاویه 90 درجه با یکدیگر دارند .
قطر سیلندر : 05/103 میلی متر ( 057/4 اینچ )
کورس پیستون : 98/85 میلی متر ( 385/3 اینچ )
حجم موتور : 5/7 لیتر ( 350 اینچ مکعب )
ضریب تراکم : 8 به یک
ترتیب احتراق سیلندر ها : 1- 8 – 4 – 3 – 6 – 5 – 7 – 2
طرز سوار شدن موتور به شاسی : اتصالات سه گانه لاستیک دار
سیستم سوخت : سیستم انژکسیون الکترونیکی مخصوص کادیلاک
نوع احتراق : دخول بنزین از طریق انژکتور الکترونیکی
انتقال : دو مرحله ای و زمان بندی شده ( دو مرحله در چهار سیلندر )
پمپ ها : دو پمپ برقی بنزین یکی سر راه و دیگری در باک بنزین
بنزین مورد نیاز : اکتان 91 به بالا ( سوپر )
مخزن بنزین : 79/5 لیتر ( 21 گالن )

سیستم برقی :
سیستم کنترل بنزین : بخارات حاصله از بنزین توسط دستگاهی جذب شده و دوباره در درون سیلندر ها می سوزد .
باطری : 3500 وات سر بسته با کنتاکت های جانبی ( 80 آمپر )
آفتامات : ترانزیستوری که با دینام یک واحد کامل را تشکیل می دهد .

سیستم انتقال نیرو :
جعبه دنده : سری 400 – سه سرعته توربو هایدروماتیک
میل گاردان : با پست تکی – شکل در جلو و اتصال ثابت در عقب
اکسل عقب : از نوع سالزبوری با دنده رینگی 9/215 میلی متری
نسبت نهایی چرخ دنده دیفرنسیال : 08/3 بر یک

فنر بندی :
فنر جلو : فنر لوله ای مجزا
فنر ها : لوله ای
میله تعادل : متصل
کمک فنرها : هیدرولیکی
فنر عقب : شاخه ای ( HX )
کنترل ارتفاع : تراز اتوماتیک

ابعاد :

فاصله مرکز چرخ های جلو : 1557 میلی متر ( 3/61 اینچ )
فاصله مرکز چرخ های عقب : 1500 میلی متر ( 59 اینچ )
طول کلی : 5182 میلی متر ( 204 اینچ )
فاصله دو اکسل عقب و جلو : 2903 میلی متر ( 3/ 114 اینچ )
عرض کلی : 1824 میلی متر ( 8/ 71 اینچ )
ارتفاع کلی : 1386 میلی متر ( 7 / 54 اینچ )
وزن ترانزیتی ( بدون وسایل ) : 1900 کیلو گرم ( 4190 پاوند )

نوشته و گردآوری : کامیار آزادوار
 

باغ امید

Registered User
تاریخ عضویت
29 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
88
لایک‌ها
37
خلایق هر چه لایق .....ما لیاقتمون همون لگن های 20 میلیونی به اسم پرایده ....خداوکیلی چی بودیم و چی شدیم ....
 

912

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,068
لایک‌ها
472
محل سکونت
in the sky
کسی که اینو میخره یه پمپ بنزین هم باید بخره!
دوست عزیز 100 دی چند میسوزونه؟
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,853
محل سکونت
Sin City
کادیلاک سویل 40 سال پیش انژکتور بود - چهار چرخ دیسکی - تنظیم ارتفاع اتوماتیک یعنی دو نفر چاق سمت راننده بشینن اتوماتیک ماشین رو طراز میکنه دیگه دنده اتوماتیک و فرمون هیدرولیک و شیشه برقی که تجهیزات سادش بوده



ننگ بر شما پدران
 

باغ امید

Registered User
تاریخ عضویت
29 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
88
لایک‌ها
37
کادیلاک سویل 40 سال پیش انژکتور بود - چهار چرخ دیسکی - تنظیم ارتفاع اتوماتیک یعنی دو نفر چاق سمت راننده بشینن اتوماتیک ماشین رو طراز میکنه دیگه دنده اتوماتیک و فرمون هیدرولیک و شیشه برقی که تجهیزات سادش بوده



ننگ بر شما پدران
عمو بنچی این ننگ بر شما پدران همه چیزی رو که باید گفته بشه یه جا تو خودش داشت....
 

باغ امید

Registered User
تاریخ عضویت
29 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
88
لایک‌ها
37
هیچ گ و هی نبودیم هیچ گ و هی هم نمیشیم
داداش خودروسازی پنجاه سال پیشمون رو یه مطالعه کنی بد نیست اگه همونجوری ادامه داشت الان به لگن سازی نمیرسیدیم ولی نذاشتن و به گندش کشیدن
 

behnam500

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,090
لایک‌ها
2,020
بنچی جان چرا ننگ بر پدران ؟ خودمونیم حداقل پدرامون خ ا یه داشتن که یه پادشاهی رو با اعتراض سرنگون کردن . ماها که خا یه مون در حد بحث سیاسی تو تاکسیه
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,853
محل سکونت
Sin City
کسی که اینو میخره یه پمپ بنزین هم باید بخره!
دوست عزیز 100 دی چند میسوزونه؟
فکر کنم صدی 16
این حرفی که شما زدی مطمئنا مشخص میکنه چیزی از ماشین امریکایی نمیدونی تازه اون زمان که بنزین مفت بوده همین الانشم بنزین اصلا معضل ماشینی مثل کادیلاک نیست
 

behnam500

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,090
لایک‌ها
2,020
داداش خودروسازی پنجاه سال پیشمون رو یه مطالعه کنی بد نیست اگه همونجوری ادامه داشت الان به لگن سازی نمیرسیدیم ولی نذاشتن و به گندش کشیدن

خودروسازیمون حرف خاصی نداشت فقط مونتاژ بود اونم با کمک شرکت تولید کننده وگرنه ایرانی عرضه دوچرخه ساختن هم نداشت
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,853
محل سکونت
Sin City
بنچی جان چرا ننگ بر پدران ؟ خودمونیم حداقل پدرامون خ ا یه داشتن که یه پادشاهی رو با اعتراض سرنگون کردن . ماها که خا یه مون در حد بحث سیاسی تو تاکسیه
کاملا تایید میشه
ما انگشت کوچیکه پدرانمون هم نیستیم جوونایه حالا حتی شلوار خودشونم نمیتونن بکشن بالا
 

hooman - 64

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2013
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
30
محل سکونت
کرج
سلام خدمت دوستان علاقمند به ماشین آمریکایی و دوستان علاقمند به پراید !!
کسی که اینو میخره یه پمپ بنزین هم باید بخره!
دوست عزیز 100 دی چند میسوزونه؟
تفاوت اصلی کسی که به سراغ ماشین های آمریکایی میره و کسی که به دنبال پراید میره تفاوت ارزشی هست که افراد برای دارایی خودشون در نظر میگیرند.
پراید سوار به بنزین هزار تومنی توجه می کنده و آمریکایی سوار به جون بسیار با ارزش تر خودش و سرنشینان همراهش !!
پراید با مصرف حدودی 7 لیتر بنزین در 100 کیلومتر ، و چند هزار نفر سرنشین و راننده در سال !!
کادیلاک سویل با مصرف بنزین حدود 14 لیتر در 100 کیلومتر ، و مصرف راننده و سرنشین حدود صفر !!

انتخاب با شماست مصرف بنزین دو برابر یا مصرف سرنشین چندین و چند برابر؟!
ضمنا سابقه ی خودروسازی ایران هم کم نیست! بعد از سی و چند سال سال مونتاژ پیکان ! مدیران و خودروسازان محترم پی بردند که برف پاک کن به جای پاک کردن و باز کردن میدان دید راننده ، برعکس نصب شده و برای سرنشین کناری کاربرد داره.
به علت جابجایی فرمان از سمت راست و سبک انگلیسی به سمت چپ و سبک معمول و متداول فرمان و صندلی راننده ، جهت برف پاک کن بعد از حدود سی و پنج سال تغییر کرد.
 

hooman - 64

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2013
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
30
محل سکونت
کرج
با سلام
ويديو زير رو مشاهده كنيد تا تفاوت پرايد با كاديلاك رو بهتر متوجه بشيد
http://hn13.asset.aparat.com/aparat-video/bae38b252ba36c6cce13517f2268648b259646.mp4
و تشکر از جناب asadaqa
در نظر داشته باشید که خودروی متلاشی شده پژو 405 از نظر بدنه و شاسی بسیار مقاوم تر و قوی تر از پراید بوده ، و در صورت وقوع تصادف مشابه برای پراید صندوق عقب تا مرز برف پاک کن و حتی بیشتر پیشروی خواهد کرد !
 

912

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,068
لایک‌ها
472
محل سکونت
in the sky
کادیلاک عشق دهه پنجاهی ها هستش
حالا عشق دهه هفتادی ها هشتادی ها پرایده
در نسل های اینده هم پراید باقی می مونه
چون احتمالا تا سال 1399 قیمت پراید به 60 میلیون میرسه
 

Dodge Super Bee

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,146
لایک‌ها
16,870
کسی که اینو میخره یه پمپ بنزین هم باید بخره!
دوست عزیز 100 دی چند میسوزونه؟

نفرمایید عزیز

اگر دفترچه Manual ش رو بخونید میبینید که بنزین مصرفی این خودرو یورو۲+ (پلاس )آمریکا و یورو۳ هست

http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Seville

بنزین ها ایران حتی یورو۲هم نمیتونن پاس کنن از عدد اکتان اسفناکشون مشخصه

الان سمند داره صدی ۱۱میسوزونه با این بنزینها

در ضمن سوویل با اینجین انژکتوریش در اون زمان ساده ترین تولیدات کادیلاک بوده



سلام خدمت دوستان علاقمند به ماشین آمریکایی و دوستان علاقمند به پراید !!

تفاوت اصلی کسی که به سراغ ماشین های آمریکایی میره و کسی که به دنبال پراید میره تفاوت ارزشی هست که افراد برای دارایی خودشون در نظر میگیرند.
پراید سوار به بنزین هزار تومنی توجه می کنده و آمریکایی سوار به جون بسیار با ارزش تر خودش و سرنشینان همراهش !!
پراید با مصرف حدودی 7 لیتر بنزین در 100 کیلومتر ، و چند هزار نفر سرنشین و راننده در سال !!
کادیلاک سویل با مصرف بنزین حدود 14 لیتر در 100 کیلومتر ، و مصرف راننده و سرنشین حدود صفر !!

انتخاب با شماست مصرف بنزین دو برابر یا مصرف سرنشین چندین و چند برابر؟!
ضمنا سابقه ی خودروسازی ایران هم کم نیست! بعد از سی و چند سال سال مونتاژ پیکان ! مدیران و خودروسازان محترم پی بردند که برف پاک کن به جای پاک کردن و باز کردن میدان دید راننده ، برعکس نصب شده و برای سرنشین کناری کاربرد داره.
به علت جابجایی فرمان از سمت راست و سبک انگلیسی به سمت چپ و سبک معمول و متداول فرمان و صندلی راننده ، جهت برف پاک کن بعد از حدود سی و پنج سال تغییر کرد.

داداش ترکیبی ۱۲نیمه مصرف و در کفی ۱۰ . البته اونم با این بنزین ها!!!!!!!!!!!!!! توصیه من به هر آمریکایی سوار عزیز این است که هر از گاهی از بنزین های یورو۴قاچاقی از اربیل وارد شده استفاده کنید بذارید ماشین نفس بکشه

تا وقتی بنزین های مثل اقتصادمون شفاف سازی نشه بحث در مورد سوخت بی فایده ست:D
 

hooman - 64

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2013
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
30
محل سکونت
کرج
داداش ترکیبی ۱۲نیمه مصرف و در کفی ۱۰ . البته اونم با این بنزین ها!!!!!!!!!!!!!! توصیه من به هر آمریکایی سوار عزیز این است که هر از گاهی از بنزین های یورو۴قاچاقی از اربیل وارد شده استفاده کنید بذارید ماشین نفس بکشه

ممنون از توضیحتون
بنده به شخصه افتخار داشتن این کادیلاک رو نداشتم ، ولی دوستی که داشتند اینطور گفتن
بنزینی که می فرمایید سمت تهران و کرج هم هست یا باید سری به کردستان بزنیم ؟
 

aryamehr1368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2014
نوشته‌ها
1,486
لایک‌ها
4,170
محل سکونت
گیلان
ماشینهای آمریکایی بله ابهت دارن ولی در حال حاضر فقط ی اسم روش میشه گذاشت سرطان چرا؟مصرف بالای سوخت نبود و کمبود قطعه و تعمیرکار بخصوص در شهرهای غیرپرجمعیت بازار فروش بسیار افتضاح(ی کادیلاک سویل یکسال بیشتر تو نمایشگاهی ک تو مسیر راهمه میبینم) کسی باید این ماشینارو بخره ک هم پول هم اعصاب درست حسابی داشته باشه
 

aryamehr1368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2014
نوشته‌ها
1,486
لایک‌ها
4,170
محل سکونت
گیلان
کسی که اینو میخره یه پمپ بنزین هم باید بخره!
دوست عزیز 100 دی چند میسوزونه؟
اینا راحت 100 16 تا 18 میسوزونن اون ماشینایی 12 تا 14 میسوزونن ک همه چیشون ردیف باشه و کار نکرده باشه ب اصطلاح کلکسیونی برای اطلاع بیشتر برو فروم آمریکایی بازها اونجا معمولا این ماشینها رو دارن
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,853
محل سکونت
Sin City
ماشینهای آمریکایی بله ابهت دارن ولی در حال حاضر فقط ی اسم روش میشه گذاشت سرطان چرا؟مصرف بالای سوخت نبود و کمبود قطعه و تعمیرکار بخصوص در شهرهای غیرپرجمعیت بازار فروش بسیار افتضاح(ی کادیلاک سویل یکسال بیشتر تو نمایشگاهی ک تو مسیر راهمه میبینم) کسی باید این ماشینارو بخره ک هم پول هم اعصاب درست حسابی داشته باشه
تو چند پست قبل هم گفتم بنزین اصلا معضل ماشینهایه قدیمی امریکایی نیست حتی فروششون هم بنظرم معضل نیست
اما قطعات نایاب و گران - نبود تعمیرکار و مهمتر از همه قیمتهایه فضایی که رو ماشینهایه 40 سال پیش میزارن بزرگترین معضله مگرنه من به شخصه نه از مصرفش میترسم نه از فروش نرفتنش :cool:
حالا هر کی ماشین امریکایی تمیز در حد 10 ملیون سراغ داره پ.خ بده خریدارم :general601:
 
بالا