• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عجله کنید....یه بانک جهانی مثل پی پال در راه است

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام خدمت همه دوستان عزیزم
دوستان زیادی تو سایت ها ی مختلف منو میشناسن وبه صحت کلام وگفتارم آگاه هستدبنده چندتا پست دادم که بهترینشون باعضویت درسایت نوباکس وپروباکس ویزاکارت ومسترکار رایگان بگیریدوراه حل دایمی دیدن تسک های این دوسایت
امروز با بانکی آشناشدم که قراره به زودی زود با واحد پولی بیت کوین کار کنه و به همه دوستانیکه ازطریق لینک این سایت ثبت نام کنن مبلغ صددلار جایزه میده که در آینده قابل برداشت خواهد بود
پس این فرصت را از دست ندید ویه حساب بازکنیدکه افتتاح حساب فقط 4 دقیقه زمان میبرد
دوستانی که محبت کنند وبنده حقیر رو قابل بدونن واز طریق لینک من عضوبشند علاوه بر صددلار مبلغ 15 دلار نیزمن به شما جایزه میدم که سپاس وتشکری باشد ازطرف من به دوستانم
لطفابعد ثبت نام نام کاربری خود را پیامک کنید تا مبلغ رابرای شما واریزکنم
09384315226
متشکرم
http://www.virtapay.com/r/hassan20000

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
آقا سلام
من ثبت نام کردم
اس ام اس هم دادم
ولی جواب ندادی

فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دو
آقا سلام
من ثبت نام کردم
اس ام اس هم دادم
ولی جواب ندادی

سلام دوست من اسمس شما رو دیدم وداشتم برسی میکردم اما چون سرم شلوغه وخیلی از دوستان عضودارند میشن وقت پاسخ دادن به اسمس ندارم بعد پیامک فقط منتظر تایید من باشید

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
این 15دلار رو من ازخود همین سایت به نام کاربریتون واریزمیکنم پول مجازی هستش نه پول ریالی که به کارت کسی بریزم بعده در آینده که فاز دوم سایت افتتاح بشه قابل برداشت میشه ومشخص خواهد شد اعتبار دلار این بانک

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
پس چجوری باید استفاده کنم؟

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
پس این پول رو من باید چجوری ازش استفاده کنم یکیتون بگید؟

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
نحوه چنج کردن دلار حساب بانك virtapay ویرتاپی
به تازگی امکانی ایجاد شده که میتونید دلار ویرتاپی خودتونو به بیت کویین تبدیل کنید بعدشم به ریال
هر 1،000،000 دلار ویرتاپی = یک بیت کویین معادل 1000 دلار آمریکا و 30،000،000 ریال ایران
البته ممکنه به زودی ارزشش چند برابر بشه پس عجله کنید ..
درسایت زیر عضو شید 100$ به اعضاش میده
اگه باور نمیکنی خودت برو ببین ضرری نداره فقط 5 دقیقه طول میکشه عضو بشی شایدم کمتر
این یه بانک مجازی تازه تاسیسه که از طرف شرکت های کله گنده حمایت میشه واین پولا براشون پول خوردم به حساب نمیان ولی میخوان با زیاد شدن اعضا در سطح بانکهای بین المللی قرار بگیرند
عجله کنید تا طرحش تموم نشده
دوستانی که بانک آلتر گلد را می شناسند میدونند اون بانک هم زمان افتتاح همین کار را انجام داد و بابت عضویت پول پرداخت می کرد.
در ضمن قرار هست که به ازای هر روز عضویتتون هم مبلغی پرداخت بشه.پس زودتر عضو شدن یعنی درامد بالاتر و کسب درآمد بیشتر.عضویت کاملا رایگان هست.امیدوارم این سایت بتونه بدون مشکل به یک بانک الکترونیک تبدیل بشه.در اون صورت اعضا قطعا سود کردند و اگر مشکلی باشه و این اتفاق نیافته باز هم اونهایی که عضو شدن ضرری نکردند.
در حال حاضر سایت در حال ارتقا به سمت یک بانک الکترونیک هست و هنوز امکان برداشت نیست.آخرین تغیراتی که در مرحله ی اول آپگرید سایت ایجاد شده امکان خرید بعضی از محصولات دیجیتال هست که در حسابتون میتونید ببنید
تذکر: پس ازافتتاح نهایی دلار virtapay ارزش خیلی بیشتری پیدا میکنه برای اطلاع از خبر های جدید در خبر نامه عضو بشید یا از خوراک سایت استفاده کنید
تذکر جدی:توسط تعداد زیادی ازکاربران ایرانی ایجاد بیش از یک حساب مشاهده شده. ایجاد بیش از یک حساب با یک رایانه سبب مسدود شدن همه آنها هنگام افتتاح نهایی می شود. شما با این کار سیستم درحال تست شرکت رو تست می کنید و به پیشرفت اون کمک می کنید. از طرفی هم تعدادکاربران رو بالا میبرید ولی غافل از اینکه موقع حسابرسی هیچ چیزی به شما پرداخت نمی شود. چون terms of servicse شرکت رو رعایت نکرده اید و این جزء قوانین شرکت است. علاوه بر ip شما کد pc رایانه شما هم چک می شود.
(terminate all accounts and delete all transaction histories)
100 دلار :جایزه عضویت
در صورت لاگین روزانه یعنی اگر هر روز به حساب خود یه سر بزنید 20 دلار به پولتان اضافه می شود))
فقط تا قبل از افتتاح رسمی مرحله2
جهت ثبت نام به لینک زیرمراجعه کنید
http://www.virtapay.com/r/hassan20000

Last edited:

Dr-Ps3

Registered User
لایک‌ها
8
یعنی نمیشه برداشت کرد؟آنلاین میشه پرداخت کنم؟؟؟

بالا