• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم شناسایی کارت گرافیک توسط بازی

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان
بنده روی dell 5110 به مشکل ع8جیبی خوردم. روی لپ تاپ دو کارت گرافیک هست وقتی به device manager میرم. nvidia 525gt و intel radeon hd
بازی PES 2012 رو نصب کردم. وقتی به setting بازی میرم در بخشی که سخت افزار رو شناسایی و ارزیابی میکنه کارت گرافیک intel رو فقط میشناسه که فقط 16mb رم داره و نامناسب برای بازی.
همه درایورها رو نصب کردم روی لپتاپ و حتی درایور گرافیک آخرین ورژن رو از سایتش دانلود کردم و نصب کردم اما باز هم برای بازی شناسایی نمی شه.
مشکل از کجاست؟ چه باید کرد؟

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوستان
بنده روی dell 5110 به مشکل ع8جیبی خوردم. روی لپ تاپ دو کارت گرافیک هست وقتی به device manager میرم. nvidia 525gt و intel radeon hd
بازی PES 2012 رو نصب کردم. وقتی به setting بازی میرم در بخشی که سخت افزار رو شناسایی و ارزیابی میکنه کارت گرافیک intel رو فقط میشناسه که فقط 16mb رم داره و نامناسب برای بازی.
همه درایورها رو نصب کردم روی لپتاپ و حتی درایور گرافیک آخرین ورژن رو از سایتش دانلود کردم و نصب کردم اما باز هم برای بازی شناسایی نمی شه.
مشکل از کجاست؟ چه باید کرد؟
سلام دوست عزیز.
تگه شما بازی رو تو لپ تاپ اجرا میکنید گرافیکتون باید shareبشه.
اگه ویندوزتون 64 بیتی هست باید سازگاری بازی رو بر اساس ویندوز اکس پی
قرار بدید.
استفاده از دو گرافیک لپ تاپ… | سایت آموزش پارسیان

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
مرسی دوست عزیز
جواب داد :)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشكل مربوط به سازگاري نيست . درايور هاي جديد اينتل و amd بصورت اتومات سوييچ ميكنه . تو سايت دل درايور جديد موجوده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو لپتاپ جديد چون دو نوع گرافيك هست . گرافيك اينتل وظيفه اوليه رو دارد و چيپهاي گرافيكي هم براي بازي و كارهاي سه بعدي به خاطر همين اينتل و شركت amd و nvidia درايورهاي جديدي درست كردند . وقتي گيم اجرا ميشود بصورت اتومات گرافيك اينتل سويچ ميشه .

بالا