منتخب بازارچه

عدم نصب کامل SQL SERVER 2008

sagggad

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2014
نوشته‌ها
73
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
مشهد
سلام دوستان
این موضوع برای من خیلی ضروریه پس لطفا هر چی میدونید بگید .
هنگام نصب SQL 2008 به قسمت آخر که میرسم یعنی جایی که ستاپ کامل شده و نشون میده که کدوم بخش ها با موفقیت نصب شده ، Management Tools و DataBaseEngine و چند تا دیگه علامت ضربدر خورده یعنی نتونسته موفقیت آمیز نصب بشه.
هر کاری هم کردم و هر چه قدر سی دی جدید گرفتم باز هم مشکل حل نشد.
ویندوز : XP sp3
ویژوال استودیو : 2010

کــــــــــــــــــــــــ ــــــمــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک
 

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2011
نوشته‌ها
940
لایک‌ها
3,211
سن
31
محل سکونت
VB6 & .Net
قبل از هر چیزی توصیه می کنم xp رو رها کن بیا سون : دی ، به هیچ کدوم از اینایی که میگم ایمان ندارم بازم d: ، ولی یه تستی بکن
اگر تو سیسمت vb6 داری قبل نصب بزن پاکش کن
قبل از نصب مطمئن شو که نسخه قبلی رو کاملا" پاک کردی
روی ویندوز یک اکانت ادمین درست کن که پسورد داشته باشه
 

sagggad

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2014
نوشته‌ها
73
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
مشهد
قبل از هر چیزی توصیه می کنم xp رو رها کن بیا سون : دی ، به هیچ کدوم از اینایی که میگم ایمان ندارم بازم d: ، ولی یه تستی بکن
اگر تو سیسمت vb6 داری قبل نصب بزن پاکش کن
قبل از نصب مطمئن شو که نسخه قبلی رو کاملا" پاک کردی
روی ویندوز یک اکانت ادمین درست کن که پسورد داشته باشه
ممنون از پاسخگوییتون
راستش سیستمی که من دارم در حد شون نیست
یعنی 1 گیگ رم کلا داره با 3.0 گیگاهرتز سی پی یو
بعد راجع به موضوع دوم که فرمودید :
من VB6 نصب نکردم ولی Visual Studio 2010 دارم
البته تا حالا چند بار اون رو حذف کردم و برای نصب اس کیو ال تلاش کردم اما بی فایده بوده
اکانت هم دارم اما نه به اسم ادمین یعنی وقتی بالا میاد اسم یوزر Sajjad_afzali هست
ممنون
 

Mbt925

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
29
شما اصلا لازم نیست sql server رو نصب کنی. نسخه express همراه با خود ویژوال استدیو نصب میشه. شما فقط کافیه sql management studio رو نصب کنی که خیلی راحت نصب میشه و حجمش هم خیلی کمتره. رایگان هم می تونی دانلود کنی. فقط دقت کن یک نسخه که هماهنگ با نسخه 2010 ویژوال استدیو هست رو نصب کنی.
 

hamedweb

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 جولای 2014
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
4
سن
28
قبل از نصب sql server 2008 نیاز به نصب framework 3.5 دارید بررسی کنید ببینید که آیا نصب هستش؟
اگه نصب بود حذف کنید و دوباره نصبش کنید چون احتمال داره درست نصب نشده باشه
 

Mbt925

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
29
قبل از نصب sql server 2008 نیاز به نصب framework 3.5 دارید بررسی کنید ببینید که آیا نصب هستش؟
اگه نصب بود حذف کنید و دوباره نصبش کنید چون احتمال داره درست نصب نشده باشه
اگر دات نت فریمورک نصب نباشه، در ابتدای نصب sql، خطا داده میشه و میگه که باید دانلود و نصبش کنید. در نتیجه اگر ایشون تونسته نصب رو آغاز کنه، پس دات نت فریمورک نصب بوده.
 

hamedweb

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 جولای 2014
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
4
سن
28
اگر دات نت فریمورک نصب نباشه، در ابتدای نصب sql، خطا داده میشه و میگه که باید دانلود و نصبش کنید. در نتیجه اگر ایشون تونسته نصب رو آغاز کنه، پس دات نت فریمورک نصب بوده.
من که یه بار انجام دادم شد آخرش هم با همین مشکل روبرو شدم
 

Mbt925

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
29
این توضیحات رو در سایت مایکروسافت هم می تونید ببینید.
 

alirezador

Registered User
تاریخ عضویت
6 اکتبر 2014
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
12
سن
34
محل سکونت
تبریز
سلام دوست من این سیستمی که شما مشخصاتش رو گفتید خیلی رم پایینی داره فکر نکنم اصلا نر افزار های برنامه نویسی و پایگاه داده درست عمل کنه به زودی هارد شما خراب میشه
 

vahid989

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2015
نوشته‌ها
21
لایک‌ها
11
سن
39
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من هاستم سرور پارس هست میخام روش یه فروم نصب کنم و این هاست از دیتابیس mysql ساپورت نمیکنه که بتونم مای بی بی نصب کنم
هاستم فقط از دیتابیس SQL SERVER 2014 پشتیبانی میکنه به نظر شما چه انجمنی رو میتونم روی این دیتابیس نصب کنم؟
ممنون میشم یه مقدار راهنمایی کنید
 
بالا