• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم نمایش تبلیغات گوگل در ایران ( نیازمند راهنمایی)

bankmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
به چه نحوی میشه تبلیغ در google adwords را در ایران فعال کرد
تبلیغ را داخل گوگل فعال کردم و در تمامی کشورها نمایش داده میشه به غیر از ایران!

تمامی مواردی که به ذهنم میرسید انجام دادم ولی داخل ایران نمایش نمیده (ایران جزء تحریم هم باشه چطور برخی وب سایتها تبلیغاتشون داخل ایران نمایش داده میشه؟)

مواردی که انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم
exclude کردن کل کشورها
انتخاب تمامی کشورها برای تبلیغ
وارد کردن عرض جغرافیایی
و ...

لطفا در این زمینه اگر تجربه دارید راهنمایی بفرمایید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بزودی ساسپند میشوید.
باید کل کشور هارو فعال کنید. کمی هم کلیک را گرانتر کنید. چون پول تبلیغ میدهید دلیل نمیشود که صفحه اول باشید. شاید صفحه سوم یا چهارم بالا بیاد!!

bankmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بزودی ساسپند میشوید.
باید کل کشور هارو فعال کنید. کمی هم کلیک را گرانتر کنید. چون پول تبلیغ میدهید دلیل نمیشود که صفحه اول باشید. شاید صفحه سوم یا چهارم بالا بیاد!!

هزینه هز کلیک روی 70 سنت تعیین شده! در کلماتی هم که انتخاب شده رقابتی آنچنانی وجود نداره
در تمامی کشور ها وقتی میزنم دقیقا صفحه اول نمایش داده میشه ولی فقط در ایران نمایش داده نمیشه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
هزینه هز کلیک روی 70 سنت تعیین شده! در کلماتی هم که انتخاب شده رقابتی آنچنانی وجود نداره
در تمامی کشور ها وقتی میزنم دقیقا صفحه اول نمایش داده میشه ولی فقط در ایران نمایش داده نمیشه
باید یک دلار تا سه دلار بزنی تا اول باشی. دیگه مثل سابق حرف از رقابت نیست...
کلا الگوریتمش فرق کرده...

bankmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باید یک دلار تا سه دلار بزنی تا اول باشی. دیگه مثل سابق حرف از رقابت نیست...
کلا الگوریتمش فرق کرده...

نمیدونم شما تجربه تبلیغات داخل گوگل رو دارید یا خیر
1 سالی میشه که برای وب سایت خارجی زبانمون داخل گوگل تبلیغ فعال داریم و الان برای یک از سایتهای فارسیمون تصمیم گرفتیم تبلیغ گوگل در ایران رو بدیم
شما داخل google adwords وقتی تبلیغ درج میکنی یه ابزاری داره به نام Ad Preview and Diagnosis ، وقتی کلمه کلیدی انتخاب میکنی مثلا 10 سنت و میای اینجا بهت میگه که تو نتایج اول با این 10 سنت تو اون کلمه کلیدی ظاهر میشی یا نه، همینطوری دیمی نیست بیای 3 دلار بزاری واسه تبلیغ
اینکه میگم 70 سنت هم با محاسبات انجام شده و در حال حاظر داخل تمامی کشورها نمایش فعال هست و صفحه اول گوگل هست
مشکل ما اینه که در ایران کسی با ای پی ایران نمیتونه تبلیغ رو مشاهده کنه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نمیدونم شما تجربه تبلیغات داخل گوگل رو دارید یا خیر
1 سالی میشه که برای وب سایت خارجی زبانمون داخل گوگل تبلیغ فعال داریم و الان برای یک از سایتهای فارسیمون تصمیم گرفتیم تبلیغ گوگل در ایران رو بدیم
شما داخل google adwords وقتی تبلیغ درج میکنی یه ابزاری داره به نام Ad Preview and Diagnosis ، وقتی کلمه کلیدی انتخاب میکنی مثلا 10 سنت و میای اینجا بهت میگه که تو نتایج اول با این 10 سنت تو اون کلمه کلیدی ظاهر میشی یا نه، همینطوری دیمی نیست بیای 3 دلار بزاری واسه تبلیغ
اینکه میگم 70 سنت هم با محاسبات انجام شده و در حال حاظر داخل تمامی کشورها نمایش فعال هست و صفحه اول گوگل هست
مشکل ما اینه که در ایران کسی با ای پی ایران نمیتونه تبلیغ رو مشاهده کنه
اینطور که از شواهد پیداست به طور کلی targeting روی کشورهای تحریم شده در گوگل حذف شده . البته من یه یک سالی هست دیگه ادوردز ندارم نمیدونم .
آیا امکان نمایش تبلیغ به جای " کشورهای هدف " برروی زبان نیست ؟ مثلا نمایش تبلیغات فقط به جستجوکنندگان فارسی

bankmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینطور که از شواهد پیداست به طور کلی targeting روی کشورهای تحریم شده در گوگل حذف شده . البته من یه یک سالی هست دیگه ادوردز ندارم نمیدونم .
آیا امکان نمایش تبلیغ به جای " کشورهای هدف " برروی زبان نیست ؟ مثلا نمایش تبلیغات فقط به جستجوکنندگان فارسی

بله روی زبان فارسی می توانید تبلیغ را بدون مشکل فعال کنید، ولی کاربران با ای پی ایران قادر به مشاهده آن نیستند
targeting روی کشورهای تحریم شده حذف شده ولی با این دلیل نمیدونم چطور این همه سایت با ادوردز تبلیغ میدند داخل ایران

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
بله روی زبان فارسی می توانید تبلیغ را بدون مشکل فعال کنید، ولی کاربران با ای پی ایران قادر به مشاهده آن نیستند
targeting روی کشورهای تحریم شده حذف شده ولی با این دلیل نمیدونم چطور این همه سایت با ادوردز تبلیغ میدند داخل ایران

از کجا فهمیدین برای آی پی ایران هست ؟
الان تست کردم نه آی پی مهمه و نه فارسی یا خارجکی بودن گوگل (زبان یا دامین گوگل)
تو اکانت گوگل هم لاگین نکردم که از اونجا شناسایی کنه
ولی باز تبلیغ میاد . پس برای زبان فارسیه نه ایران

bankmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از کجا فهمیدین برای آی پی ایران هست ؟
الان تست کردم نه آی پی مهمه و نه فارسی یا خارجکی بودن گوگل (زبان یا دامین گوگل)
تو اکانت گوگل هم لاگین نکردم که از اونجا شناسایی کنه
ولی باز تبلیغ میاد . پس برای زبان فارسیه نه ایران

فکر می کنم شما مشکل بنده را متوجه نشدید
الان شما گوگل را باز کنید بله می توانید تبلیغات را مشاهده کنید ولی
اگر الان اکانت گوگل درست کنید، و کمپین تبلیغاتی راه اندازی کنید تبلیغ شما به افرادی که از داخل ایران گوگل را سرچ میکنند قابل مشاهده نیست!

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
فکر می کنم شما مشکل بنده را متوجه نشدید
الان شما گوگل را باز کنید بله می توانید تبلیغات را مشاهده کنید ولی
اگر الان اکانت گوگل درست کنید، و کمپین تبلیغاتی راه اندازی کنید تبلیغ شما به افرادی که از داخل ایران گوگل را سرچ میکنند قابل مشاهده نیست!

شما داخل ایران در اینجا تبلیغی نمی بینید ؟
https://www.google.com/search?&hl=FA&q=خرید+وی+پی+ان
پایین یا سمت چپ صفحه

bankmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما داخل ایران در اینجا تبلیغی نمی بینید ؟
https://www.google.com/search?&hl=FA&q=خرید+وی+پی+ان
پایین یا سمت چپ صفحه
منظور بنده یه چیز دیگست، نگفتم که تبلیغات غیر فعاله !
گفتم که شما اکانت گوگل ادوردز معمولی الان درست کنید نمیشه تبلیغات را داخل ایران به نمایش گذاشت
تبلیغاتی که در حال حاظر مشاهده میکنید دلیلش میتونه این باشه (صددرصد نیست فقط یک احتماله)
تبلیغ داخل اکانت گوگل ادوردز تجاری ( هر کسی نمیتونه داشته باشه و داخل این اکانت شما میتونید داخل کشورهای تحریم شده هم تبلیغ بزارید، و برخی از شرکتها این اکانت را دارند و سفارش تبلیغات گوگل از جاهای مختلف دریافت میکنند)
تبلیغ در گوگل ادوردز امارات! ( یک احتماله باید بررسی بشه)

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
منظور بنده یه چیز دیگست، نگفتم که تبلیغات غیر فعاله !
گفتم که شما اکانت گوگل ادوردز معمولی الان درست کنید نمیشه تبلیغات را داخل ایران به نمایش گذاشت
تبلیغاتی که در حال حاظر مشاهده میکنید دلیلش میتونه این باشه (صددرصد نیست فقط یک احتماله)
تبلیغ داخل اکانت گوگل ادوردز تجاری ( هر کسی نمیتونه داشته باشه و داخل این اکانت شما میتونید داخل کشورهای تحریم شده هم تبلیغ بزارید، و برخی از شرکتها این اکانت را دارند و سفارش تبلیغات گوگل از جاهای مختلف دریافت میکنند)
تبلیغ در گوگل ادوردز امارات! ( یک احتماله باید بررسی بشه)

خوب حرف من همینه دیگه . شاید تصور شما در مورد اینکه " این همه سایت با ادوردز تبلیغ میدند داخل ایران " اشتباهه
اونا ایران رو انتخاب نکردن . یه کلمه فارسی رو که فقط ایرانیان جستجو میکنن تعیین کردن
شاید مشکل تبلیغ شما چیز دیگری ـست .

پ.ن : تبلیغ ها هم که فیلتره . کمتر کسی حالشو داره آدرس رو کپی پیست کنه (تازه اگه بدونه مشکل چیه !! )

Last edited:
بالا