• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عدم کار کردن کامل و مناسب ورد پرس!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فک کنم تقریبا بعد از اینکه به وردپرس آخرین ورژن وردپرس آپدیت کردم این اتفاق افتاد که:
نمی تونم دیگه ابزارک ها رو ادیت کنم! یعنی از کار افتادن و نه میشه چیزی اضافه کرد یا کم کرد و یا ادیت کرد!!!
همچنین تو پست زدن قسمتی لینک دادنش از کار افتاده!
این دو تا رو فعلا فهمیدم چون مدتیه وقت ندارم کامل ور برم باهاش و ببینم کجاهاش مشکل داره!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اگر به صورت اتوماتیک اپدیت کردید ممکنه فایل ها درست جایگزین نشده باشه
دستی اپدیت کنید

یا

میتونید برگردونید یه نسخه عقب :
نسخه قبل از اپدیت رو دانلود کنید و پوشه ی wp-content و فایل wp-config.php را از تو نسخه ای که دانلود کردید پاک کنید و بعد روی هاستتون آپلود کنید ...

در کل پیشنهادم اینه بلافاصله که نسخه جدید میان اپدیت نکنید یه چند روز دیرتر اپ کنید

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
در کل پیشنهادم اینه بلافاصله که نسخه جدید میان اپدیت نکنید یه چند روز دیرتر اپ کنید

شدیدا این یه مورد تایید میشه،هاستنیگ های حرفه ای و خوب همین که آپدیت میاد بیرون صفحه ی آپدیت رو 403 میکنن،نمیذارن سایت ها آپدیت شه،بعد خودشون آپدیت میکنن میبینن چه مشکلاتی پیش میاد،همه ی مشکلات رو درست میکنن رو سرویس تست خودشون،بعد سایت ها رو میگن آپدیت کنید و مشکلات رو درست میکنن،اما هاستینگ های معمولی خوده کاربر باید فکر چاره باشه! :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شدیدا این یه مورد تایید میشه،هاستنیگ های حرفه ای و خوب همین که آپدیت میاد بیرون صفحه ی آپدیت رو 403 میکنن،نمیذارن سایت ها آپدیت شه،بعد خودشون آپدیت میکنن میبینن چه مشکلاتی پیش میاد،همه ی مشکلات رو درست میکنن رو سرویس تست خودشون،بعد سایت ها رو میگن آپدیت کنید و مشکلات رو درست میکنن،اما هاستینگ های معمولی خوده کاربر باید فکر چاره باشه! :)
تو خودت بهم گفتی آپدیتش کن :دی حالا چه خاکی به سر بگیرم؟! :دی
کار کار خودته جواد :دی

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
من آخرین نسخه رو دارم. هیچ مشکلی نداره!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
تو خودت بهم گفتی آپدیتش کن :دی حالا چه خاکی به سر بگیرم؟! :دی
کار کار خودته جواد :دی
خو من رو میذاری تو تنگنا دیگه :دی
میگی آپدیت کنم؟! میگم بکن :دی نکنی فرداش یه چیزی بشه میگی جواد تو گفتی نکن : ))
ببین مشکل از پلاگین هایی هست که با این نسخه مشکل دارن،معمولا بعد از آپدیت که 7-8 روز بعد پلاگین های پدر و مادر دار،صاحاباشون میان آپدیت میکنن و مشکل خود به خود برطرف میشه،ولی از پلاگینی استفاده میکنی که آخرین آپدیتش ماله سال 2008 هست ( تو سایت وردپرس نوشته آپدیت رو)،با روشی که فرجاد توضیح داد ورژن وردپرست رو بیار یه پله پایین تر،ولی من تا حالا این کارو انجام ندادم راستش،نمیدونم جواب میده یا نه؟!
من آخرین نسخه رو دارم. هیچ مشکلی نداره!
پلاگین هات با این ورژن مشکل ندارن یحتمل.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خو من رو میذاری تو تنگنا دیگه :دی
میگی آپدیت کنم؟! میگم بکن :دی نکنی فرداش یه چیزی بشه میگی جواد تو گفتی نکن : ))
ببین مشکل از پلاگین هایی هست که با این نسخه مشکل دارن،معمولا بعد از آپدیت که 7-8 روز بعد پلاگین های پدر و مادر دار،صاحاباشون میان آپدیت میکنن و مشکل خود به خود برطرف میشه،ولی از پلاگینی استفاده میکنی که آخرین آپدیتش ماله سال 2008 هست ( تو سایت وردپرس نوشته آپدیت رو)،با روشی که فرجاد توضیح داد ورژن وردپرست رو بیار یه پله پایین تر،ولی من تا حالا این کارو انجام ندادم راستش،نمیدونم جواب میده یا نه؟!
پلاگین هام که مشکلی ندارن! مشکلم این هست که تو قسمت ابزارک ها نمی تونم کاری انجام بدم و چند تا قسمت دیگه که مربوط میشه به بدنه ی خود وردپرس نه به پلاگین ها!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
پلاگین هام که مشکلی ندارن! مشکلم این هست که تو قسمت ابزارک ها نمی تونم کاری انجام بدم و چند تا قسمت دیگه که مربوط میشه به بدنه ی خود وردپرس نه به پلاگین ها!

خوب اینجور مشکلات رو پلاگین ها گاها ایجاد میکنن،برو داخل cPanel بعد مسیر زیر رو برو

Root>wp-contetn>plugins

البته آدرس رو ممکنه اشتباه داده باشم،چون از حفظ گفتم،ولی پوشه ی پلاگین رو پیدا کنید و تغییر نام بده plugin1 بعد بیا تو پنل وردپرست ببین مشکل هنوز هست؟! اگه بود مطمئن میشی که از پلاگین ها نیست،اگه درست شده بود بدون مشکل از پلاگین هاته،بعد دوباره میری پوشه ی plugin رو از plguin1 به همو قبلی که بود تغییر بده،بعدش بیا تو پنل وردپرس و افزونه هارو یکی یکی غیر فعال کنی تا افزونه ای که با این ورژن سازگار نیست رو پیدا کن و غیر فعال کنش تا مشکل حل بشه.

توضیحات خیلی واضح دادم :دی خسته شدم : ))

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خوب اینجور مشکلات رو پلاگین ها گاها ایجاد میکنن،برو داخل cPanel بعد مسیر زیر رو برو

Root>wp-contetn>plugins

البته آدرس رو ممکنه اشتباه داده باشم،چون از حفظ گفتم،ولی پوشه ی پلاگین رو پیدا کنید و تغییر نام بده plugin1 بعد بیا تو پنل وردپرست ببین مشکل هنوز هست؟! اگه بود مطمئن میشی که از پلاگین ها نیست،اگه درست شده بود بدون مشکل از پلاگین هاته،بعد دوباره میری پوشه ی plugin رو از plguin1 به همو قبلی که بود تغییر بده،بعدش بیا تو پنل وردپرس و افزونه هارو یکی یکی غیر فعال کنی تا افزونه ای که با این ورژن سازگار نیست رو پیدا کن و غیر فعال کنش تا مشکل حل بشه.

توضیحات خیلی واضح دادم :دی خسته شدم : ))
همون کار ها رو انجام دادم و اوکی شد. مشکل از یک ابزارکی بود که با تغییر اسم پلاگین کلا کم فیکون شد و الان همه چیز به روال عادی برگشته:دی اما یه مشکل بوجود اومد. تمام پلاگین هام پرید :(

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
همون کار ها رو انجام دادم و اوکی شد. مشکل از یک ابزارکی بود که با تغییر اسم پلاگین کلا کم فیکون شد و الان همه چیز به روال عادی برگشته:دی اما یه مشکل بوجود اومد. تمام پلاگین هام پرید :(

خوب امیر جان،یه دونه از پلاگین هات مورد داره،اسم پوشه رو درست کن! بعد بیا از تو پنل وردپرس یکی یکی غیر فعال کن ببین مشکل از کدوم هستش؟! معمولا بعد از آپدیت همچین مشکلاتی پیش میاد و باید قید چند پلاگین رو زد،بهتره از پلاگین های پدر و مادر دار استفاده کنید همیشه.

بالا