• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عزیزان پی پال صد در صد مالید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,773
اصلآ یعنی کوکام اصلآ این ها رو ولش کن اونا مال کفار هستش حتمآ ضرر داره :general711::general710: حساب کو ما تو یه جزیره هستیم دقیقآ مثل فیلم دور افتاده از چوب برگ درختها برای خودت یه چیزی بساز شاید یه روز بتونی نجات پیدا کنی :cool:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
اون موقع نت نداشتی من اینجا یوزر داشتم , برو ممبر اینو چک کن _EHSAN_ ببین مال چه سالی ه پفک نمکی :))

آره تو خدایی ، ولی وجدانن تو که در مو.رد یه مسئله اطلاعاتی نداری اگر صحبت نکنی نمی گن لال هستی و اگر چیزی هم نگی نمی گن تو ادم بی سوادی هستی ، پس بی خیال شوو لطفا

اصلآ یعنی کوکام اصلآ این ها رو ولش کن اونا مال کفار هستش حتمآ ضرر داره :general711::general710: حساب کو ما تو یه جزیره هستیم دقیقآ مثل فیلم دور افتاده از چوب برگ درختها برای خودت یه چیزی بساز شاید یه روز بتونی نجات پیدا کنی :cool:

:general304::general304::general304: دقیقا ، مث همون بابا بود پست چی هواپیماش سقوط کرده بود و .... این ها

Summer2000-16 - (Boat - Med Sea).jpg

قایقی خواهم ساخت
خواهم انداخت به آب
دور خواهم شد از این خاک غریب
که در آن هیچ کسی نیست که دربیشه عشق
قهرمانان را بیدار کند
قایق از تور تهی
و دل از آرزوی مروارید
همچنان خواهم راند
نه به آبی ها دل خواهم بست
نه به دریا پریانی که سر از آب بدر می آرند
و در آن تابش تنهایی ماهی گیران
می فشانند فسون از سر گیوهاشان
همچنان خواهم راند
همچنان خواهم خواند
دور باید شد دور
مرد آن شهر اساطیر نداشت
زن آن شهر به سرشاری یک خوشه انگور نبود
هیچ اینهتالاری سرخوشی ها را تکرار نکرد
چاله ابی حتی مشعلی را ننمود
دور باید شد دور
شب سرودش را خواند
نوبت پنجره هاست
همچنان خواهم خواند
همچنان خواهم راند
پشت دریا ها شهری است
که در آن پنجره ها رو به تجلی باز است
بام ها جای کبوترهایی است که به فواره هوش بشری می نگرند
دست هر کودک ده ساله شهر شاخه معرفتی است
مردم شهر به یک چینه چنان می نگرند
که به یک شعله به یک خواب لطیف
خاک موسیقی احساس ترا می شنود
و صدای پر مرغان اساطیر می اید در باد
پشت دریاها شهری است
که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است
شاعران وارث آب و خرد و روشنی اند
پشت دریا ها شهری است
قایقی باید ساخت

ربطی نداشت ولی گفتم یه کم صفا بیاریم تو تاپیک خخخ

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
آره تو خدایی ، ولی وجدانن تو که در مو.رد یه مسئله اطلاعاتی نداری اگر صحبت نکنی نمی گن لال هستی و اگر چیزی هم نگی نمی گن تو ادم بی سوادی هستی ، پس بی خیال شوو لطفا

این حرفایی که میزنی بیشتر در مورد خودت صدق میکنه نه بقیه , تو داری خودتو ج. میدی ما که چیزی نگفتیم پسر خوب

بلقیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
368
این حرفایی که میزنی بیشتر در مورد خودت صدق میکنه نه بقیه , تو داری خودتو ج. میدی ما که چیزی نگفتیم پسر خوب
Grudge=کینه
بنظر من با تندی و کینه شاید بتونی جواب یک نفر بدی ولی اونهایی که تماشاگرند قانع نمیشن و شما محکوم می شوید
checkemail.gif

بیام لوپتو بکشم خاله

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
Grudge=کینه
بنظر من با تندی و کینه شاید بتونی جواب یک نفر بدی ولی اونهایی که تماشاگرند قانع نمیشن و شما محکوم می شوید
checkemail.gif

بیام لوپتو بکشم خاله

به هیچ عنوان برام اهمیتی نداره , اینجا انجمنه هر کسی حق داره نظر خودش رو بگه اما اینکه نظر من چطور برداشت میشه اونش دیگه به من مربوط نمیشه حالا شما هر جوری که عشقته برداشت کن;)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857

ما هم چیزی نگفتیم پسر خوب ، ولی ما حداقل با 10 تا سیستم خارجی کار کردیم میدونیم چه دردسر های داره وقتی پولت بن میشه برای اینکه از یه پی پال دو بار استفاده میشه و ........ بی خیال شو داداش

کسی راهی بلده بتونیم پی پال جور کنیم به غیر از آشنای خارجی ، البته من به اندازه یه نقطه کور سیاه امید مدارم به این مسله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا