• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عطر زنانه شانل اصل امریکا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
سلام هفته پیش بابام از امریکا یه عطر واسه خواهرم اورد که پسندیده نشد چون از بوی تند خوشش میاد ولی این تقریبا شیرینه حتی یکبارم ازش استفاده نشده اینجا قیمت کردم 140 تومان اصلشو که اصلش دیگه اینجا پیدا نمیشه ولی ماله من اصله اصله واسه کادو یا روزه ولنتاین خیلی مناسبه.قیمتو خودتون بگید ولی منصفانه.از اصل بودنش خیالتون تختمشاهده پیوست 100841اینم لینکشعطر زنانه شانل Chanel Allure Sensuelle

jhtfyhjghuh

Registered User
لایک‌ها
0
شانل مال فرانسه هست اونوقت چطوری اصل امریکاست؟!:D

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
حالا قیمت چند؟از کجا بفهمیم که اصله و از آمریکا خریداری شده و جاش معتبر بوده؟؟

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
حالا قیمت چند؟از کجا بفهمیم که اصله و از آمریکا خریداری شده و جاش معتبر بوده؟؟

دوست عزیز خب من چجوری میتونم بهتون ثابت کنم که اصله و از امریکا خریداری شده؟عین همین عطر تو اینترنت هست یه سرچی بکنید هم قیمت دستتون میاد هم کیفیتش

Mike Watson

Registered User
لایک‌ها
0
این عطر اصل نیست . شانل الور طوسی و همچنین تولید فرانسه میباشد

قیمت اصل این عطر 190000 تومنه . من مسئول فروش هایلند هستم . کسی خواست در خدمتم

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
این عطر اصل نیست . شانل الور طوسی و همچنین تولید فرانسه میباشد

قیمت اصل این عطر 190000 تومنه . من مسئول فروش هایلند هستم . کسی خواست در خدمتم

لطفا از چیزی سر در نمیارید زود قضاوت نکنید توروخدا .من اینو به شرط اصل میدم خودم واسه محظ احتیاط بردم مغازه های معنبر گفتن اینارو امریکا میزنه قیمتش 140 تومانه یه نمونشم نشون داد که ماله فرانسه بود 210 گفتش.

Last edited:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود
دوست خوبم در خرید و فروش اینترنتی باید اعتماد سازی بشه اونم با کمال خونسردی ... دوستان نظرات خودشون رو می گن و شما باید جواب بدید با متانت و درست !
حالا شما می فرمایید اصله ... دوستان فرمودن عکس از زیر شیشه بذارید .. خوب بذارید تا فروشتون جلو بیفته ! :)
موفق و پایدار باشید

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
درود
دوست خوبم در خرید و فروش اینترنتی باید اعتماد سازی بشه اونم با کمال خونسردی ... دوستان نظرات خودشون رو می گن و شما باید جواب بدید با متانت و درست !
حالا شما می فرمایید اصله ... دوستان فرمودن عکس از زیر شیشه بذارید .. خوب بذارید تا فروشتون جلو بیفته ! :)
موفق و پایدار باشید

اخه دوست عزیز حرف شماا درست یه نفر هزار بارم ازم سوال کنه با کمال میل جوابشو میدم ولی این درست نیست یه نفر همینجوری بدون شناخت کافی بیاد بزنه تو سر جنس.حداقل تو خصوصی میگفت .بالاخره یه نفر که میاد این نظراتو میخونه تحت تاثیر قرار میگیره فکر میکنه جنس قلابی دارم میدم

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
اخه دوست عزیز حرف شماا درست یه نفر هزار بارم ازم سوال کنه با کمال میل جوابشو میدم ولی این درست نیست یه نفر همینجوری بدون شناخت کافی بیاد بزنه تو سر جنس.حداقل تو خصوصی میگفت .بالاخره یه نفر که میاد این نظراتو میخونه تحت تاثیر قرار میگیره فکر میکنه جنس قلابی دارم میدم

بله حق با شماست دوستان هم باید با ادبیات بهتری پست بدن و اول در پ.خ سوال کنند و اگه به یقین رسیدن در تاپیک مطرح کنند ... شما به دل نگیر و سعی کن شبه هاشون رو برطرف کنید .

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز من خودم یکم واردم تو ادکلن و این حرفا راه های زیادی واسه تشخیص ادکلن اصل هست
اما مهم ترین و بارز ترینش اینه که شما یه کد رو شیشتون هست معمولا 3 یا 4 رقمیه عین همون هم زیر حعبه ادکلن هست اکه اون 2 تا یکی باشن یعنی ادکلن اصله .و دلیل اصلی هم اینه که ادکلن های تقلبی یه بار کارتن هاش میاد یه بار هم خودشون رو میفرستن بعد که می رسه ایران جا به جا میشن .اما ادکلن های ارجینال با قابش با هم میاند و ایران لیبل اصل بودم میزنه روشون
در ضمن ممکنه اون کدی که گفقم هر جای ششیشه ادکلنتون باشه

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
دوست عزیز من خودم یکم واردم تو ادکلن و این حرفا راه های زیادی واسه تشخیص ادکلن اصل هست
اما مهم ترین و بارز ترینش اینه که شما یه کد رو شیشتون هست معمولا 3 یا 4 رقمیه عین همون هم زیر حعبه ادکلن هست اکه اون 2 تا یکی باشن یعنی ادکلن اصله .و دلیل اصلی هم اینه که ادکلن های تقلبی یه بار کارتن هاش میاد یه بار هم خودشون رو میفرستن بعد که می رسه ایران جا به جا میشن .اما ادکلن های ارجینال با قابش با هم میاند و ایران لیبل اصل بودم میزنه روشون
در ضمن ممکنه اون کدی که گفقم هر جای ششیشه ادکلنتون باشه

ممنونم دوست عزیزم درسته یه کد زیره شیشه هست 10019 هستش که هین همون رو جعبشه

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
حل دیگه پس .. اینم دوستان یادشون باشه chanel یه برند اروپاییه اما ادکلن هایی که برند های معروف و گرونی دارند امتیاز تولیدش رو هم کشور های صاحب سبک می خرن و تولید می کنند

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
حل دیگه پس .. اینم دوستان یادشون باشه chanel یه برند اروپاییه اما ادکلن هایی که برند های معروف و گرونی دارند امتیاز تولیدش رو هم کشور های صاحب سبک می خرن و تولید می کنند

اره داداش من اینو چندجا بردم نشون دادم اصل بودنشو تایید کردن.کسی خریدار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ااگه کسی خریداره واقعی باشه باهاش راه میام تو قیمتش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا