• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عقد قرارداد مجازی با ادگاه و کسب یک درآمد ماهانه ثابت

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یک سایت می تواند از روشهای مختلف کسب درآمد کند و در سیستم ادگاه هم کد مربوط به آگهی هوشمند روش معمول کسب درآمد برای سایتها هست، ولی برای کد جذب آگهی ادگاه ما پیشنهادی داریم که البته بیشتر مناسب سایتهای پربازدید است.

اگر رتبه سایت شما زیر 1000 در کشور است شما می توانید تعرفه آگهی خود و مکان قرار گرفتن آن را به آدرس [email protected] ارسال کنید (لطفا با عنوان «قراداد») و ما پس از بررسی و در صورت به توافق رسیدن، کد جذب آگهی ادگاه را برای شما ارسال کرده و از زمان قرار دادن آن کد، هزینه را به صورت روزانه محاسبه کرده و در پایان ماه به حساب شما واریز می کنیم.

مزیت این کار این است که شما دیگر نگران جذب آگهی نبوده و در کنار دیگر درآمدها، یک درآمد ثابت نیز خواهید داشت، ضمنا این آگهیها با پردازش بسیار کمی نمایش داده شده و شما می توانید آن را داخل iframe هم قرار دهید.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

من نمی دانم دابی چه کار کرده است، ما می خواهیم بخشی از کدهای جذب آگهی سیستم ادگاه را خودمان مدیریت کنیم و اگر ریسکی در زمینه جذب آگهی وجود دارد خودمان آن را بپذیریم.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اگر قرار هست شما مبلغ رو تا پایان ماه حساب کنید و در پایان ماه واریز کنید پس دیگه به قیمت دادن ما چه نیازی هست؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اگر قرار هست شما مبلغ رو تا پایان ماه حساب کنید و در پایان ماه واریز کنید پس دیگه به قیمت دادن ما چه نیازی هست؟

منظورم از محاسبه در پایان ماه این است که طبق قرارداد اگر به هر دلیلی مدتی سایت شما در دسترس نبود یا کد ما را برداشته بودید (الیته نه در حد چند ساعت، بلکه چند روز) ما درصدی از مبلغ مورد توافق را کم کرده و سپس به حساب شما واریز خواهیم کرد.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
خوبه، این پیشنهاد تا کی هست یعنی تا یه ماه دیگه هم هست یا فقط برای این چند روز هست؟

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یک سایت می تواند از روشهای مختلف کسب درآمد کند و در سیستم ادگاه هم کد مربوط به آگهی هوشمند روش معمول کسب درآمد برای سایتها هست، ولی برای کد جذب آگهی ادگاه ما پیشنهادی داریم که البته بیشتر مناسب سایتهای پربازدید است.

اگر رتبه سایت شما زیر 1000 در کشور است شما می توانید تعرفه آگهی خود و مکان قرار گرفتن آن را به آدرس [email protected] ارسال کنید (لطفا با عنوان «قراداد») و ما پس از بررسی و در صورت به توافق رسیدن، کد جذب آگهی ادگاه را برای شما ارسال کرده و از زمان قرار دادن آن کد، هزینه را به صورت روزانه محاسبه کرده و در پایان ماه به حساب شما واریز می کنیم.

مزیت این کار این است که شما دیگر نگران جذب آگهی نبوده و در کنار دیگر درآمدها، یک درآمد ثابت نیز خواهید داشت، ضمنا این آگهیها با پردازش بسیار کمی نمایش داده شده و شما می توانید آن را داخل iframe هم قرار دهید.

یادش بخیر ... ادگاه !!!
هنوزم یادمه [...]

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خوبه، این پیشنهاد تا کی هست یعنی تا یه ماه دیگه هم هست یا فقط برای این چند روز هست؟

در حال حاضر محدودیتی وجود ندارد، یعنی هر زمان که شخصی تعرفه ای مناسب برای آگهی خود به ما اعلام کند و ما برآورد کنیم که می توانیم درآمدی مناسب از آن داشته باشیم، نسبت به عقد قرارداد اقدام خواهیم کرد.

Last edited:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
لطفا نظرتون رو درباره تبلیغاتتون توی میهن کمپ رو بگید.
اگر مایلید تبلیغ بدین اطلاع بدین تا سر قیمت با هم کنار بیایم.

همانطور که در PM به یکی از دوستان گفتم، نظردهنده بنده نیستم، لطفا با ایمیل [email protected] مکاتبه نمایید و هزینه را اعلام نمایید تا بررسی شود به قول شما سر قیمت به توافق برسیم.

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
همانطور که در PM به یکی از دوستان گفتم، نظردهنده بنده نیستم، لطفا با ایمیل [email protected] مکاتبه نمایید و هزینه را اعلام نمایید تا بررسی شود به قول شما سر قیمت به توافق برسیم.

ما نهایتاً باید با چه ایمیلی مکاتبه کنیم؟ دو تا ایمیل اعلام کردید

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
سلام خدمت بچه های ادگاه
یه سوال ، توجیه چیزی که پایین کوت می کنم چیه ؟ معیار های درآمد سنجی چی هست ؟
برآورد ميزان درآمد وبگاه: Google

نام: www.google.com
موضوع: -
رتبه در كشور: «نامشخص»
رتبه در جهان: «نامشخص»

مشاهده روزانه صفحات: 10 بار
(تعداد مشاهده هر صفحه در هر روز توسط هر نفر)
درآمد روزانه با ادگاه: 300 ريال (ماهانه 9.000 ريال)
(در صورت قرار دادن ادگاه در جاي مناسب در كليه صفحات)
ارزش وبگاه: 636.000 ريال
(بر اساس ميزان درآمد و بالاترين نرخ سود بانكي)

توجه: در صورت تنوع موضوعات و كليك شدن بر روي آگهيها اين درآمد تا پنج برار يعني 1.500 ريال در روز (ماهانه 45.000 ريال) قابل افزايش است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام خدمت بچه های ادگاه
یه سوال ، توجیه چیزی که پایین کوت می کنم چیه ؟ معیار های درآمد سنجی چی هست ؟

فرمول محاسبه میزان درآمد در سیستم ما کمی مشکل و سو تفاهم ایجاد کرده بود و بخش عمده ای از ایمیلهای ما در پاسخگویی به سوالات در این خصوص بودند، فعلا آن را غیر فعال کرده ایم تا بتوانیم یک محاسبه بهتری انجام دهیم.

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
فرمول محاسبه میزان درآمد در سیستم ما کمی مشکل و سو تفاهم ایجاد کرده بود و بخش عمده ای از ایمیلهای ما در پاسخگویی به سوالات در این خصوص بودند، فعلا آن را غیر فعال کرده ایم تا بتوانیم یک محاسبه بهتری انجام دهیم.

جالبه یه سرویس ایرانی انقدر سریع جواب می ده :D
ولی هنوز کار می کنه ها ...
در هر صورت بنظر میاد نسبت به بقیه سایت ها دارید بهتر کار میکنید
برای سایت های خارجی برای بک لینک طرحی دارید ؟
می خوام یه دامین که دارم روش کار می کنم رو پیج رنکش رو بیارم بالا

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
جالبه یه سرویس ایرانی انقدر سریع جواب می ده :D
ولی هنوز کار می کنه ها ...
در هر صورت بنظر میاد نسبت به بقیه سایت ها دارید بهتر کار میکنید
برای سایت های خارجی برای بک لینک طرحی دارید ؟
می خوام یه دامین که دارم روش کار می کنم رو پیج رنکش رو بیارم بالا

متشکرم، سایت ما یک سایت تبلیغاتی است و فعلا در زمینه سئو کار نمی کنیم، اگر سایت شما داخلی بود نمی خواست هزینه چندانی برای به دست آوردن بک لینک صرف کنید، چون تولید محتوا در اکثر این سایتها توسط اعضایی که می توانند به سادگی عضو شوند (مانند همین فرومها) صورت می گیرد و شما هم می توانید عضو شوید و از این موقعیت استفاده کنید.

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
متشکرم، سایت ما یک سایت تبلیغاتی است و فعلا در زمینه سئو کار نمی کنیم، اگر سایت شما داخلی بود نمی خواست هزینه چندانی برای به دست آوردن بک لینک صرف کنید، چون تولید محتوا در اکثر این سایتها توسط اعضایی که می توانند به سادگی عضو شوند (مانند همین فرومها) صورت می گیرد و شما هم می توانید عضو شوید و از این موقعیت استفاده کنید.

آقا پول مارو نمیخوای بدی ؟ میل که زدم جواب ندادی . حداقل اینجا یه چیزی بگو ...
همون بنر هایی که سفارش دادی و پولشو پیچوندی رو دارم میگم
:hmm:

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
آقای شهمیری
پیشنهاد می کنم بازار رو بسنجید
من دیر جواب میدم معذرت میخوام
یه نگاه بندازی رقیب هاتون رو
من چند سایتی رو دیدم که حرکت های تبلیغاتی خوبی رو شروع کردند. البته نمیگم موفق بودند
ولی شما برای شروع این حرکت حتما رقیب هاتون رو نگاه کنید و بازارتون رو بررسی کنید

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4

وبسایت برای اطلاع رسانی هست و انجمن نداره متاسفانه

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
آقا پول مارو نمیخوای بدی ؟ میل که زدم جواب ندادی . حداقل اینجا یه چیزی بگو ...
همون بنر هایی که سفارش دادی و پولشو پیچوندی رو دارم میگم
چطور ادگاه نسبت به وب مسترها اینقدر بی تفاوته!!!!!
کسی که موفقیتش تو دست وبمسترها هست باید خودشو محبوب کنه ، البته از این چیزا زیاد دیدم و جای تعجب نداره که ادگاه هر روز یه ایده جدید دربیاره و هیچکدوم هم به سرانجام نرسه.

بالا