آژانس هواپیماییexchanging

عكسهاي گوشه جداول (Tables)

شروع موضوع توسط Nicnam ‏11 فوریه 2003 در انجمن HTML

  1. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    نمي دونم اگه متوجه شده باشين حالتهاي سه بعدي كه در جدولها و قسمتهاي مختلف صفحه وبلاگها وجود داره، با استفاده از تصاويرgif و با كمك تگ TD درست شدن و نه كد اچ تي ام ال
    حالا مشكلي كه وجود داره اينه كه اگه بخواين رنگ تيبل ها رو عوض كنين، بالطبع بايد رنگ اين عكسها رو هم عوض كنين. در حالي كه نمي شه و در كل به راحتي عوض كردن رنگ مثلا پس زمينه نيست.
    راهي نيست كه بشه راحت اين كار عوض كردن رنگ اين شكلها رو انجام داد!؟
    براي بهتر متوجه شدن صورت مسئله، مي تونين يه سري به <a href='http://nicnam.blogspot.com' target='_blank'>وبلاگ خودم</a> بزنين كه متوجه بشين چي منظورمه. (يه چند روزي اين جوريش كردم فقط به خاطر تو! همه شماها;))اگه هم مي خواين كامل سكتون بيفته يه نگاهي به تمپليت پينكفلويديش بندازين.
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    والا ايني كه ميگي يه چيزي تو مايه هاي هلو بيا تو گلو ميشه!!! :D
    اگه بخواي يه كم رنگ و لعاب به وبلاگ يا هر جدول ديگه بدي بايد بشيني فايلهاي گرافيكيش رو بايه نرم افزار رديف كني و كاري از كدها و تگهاي html بر نمياد عزيز. البته اگه يه كم وارد باشي با css ها ميشه يه كم قيافه داد ولي باز هم مثل عكس نميشه...
     
  3. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    فكر نكنم ساختن اون تصويرها كار سختي باشه (هر چند كه چيدنشون سخته) ولي مسئله همون هميشگيه. يعني نبودن يه جاي مطمئن براي ذخيره كردن چهار تا فايل چند صدبايتي. در مورد CSS هم اگه ممكنه بيشتر توضيح بده.
    يه چيز ديگه هم هست. من فكر مي كنم با بيسيك هم مي شد اين تصويرها رو كشيد، اون موقع با اچ تي ام ال نمي شه!؟ يا نكنه خيلي سخته؟ يه توضيحي بده. چون اگه بشه تصويرهاي ساده رو به صورت كد اچ تي ام ال درآورد همه چي حله. يكي مي گفت مي شه
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    آخه HTML كه مثل بيسيك و اينا زبون برنامه نويسي نيست كه بشه باهاش شكل كشيد. تا اونجايي كه عقل من قد ميده نميشه باهاش شكل كشيد. در حد همين چند تا جدول و رنگهاي ساده... همين
    مگه اينكه بري VML كار كني كه زياد هم به درد نميخوره. باز هم به اون دردي كه ميخواي نميخوره.