• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت از دست دادن شفافيت صدا در ولوم بالا

tape

Registered User
لایک‌ها
505
با سلام
دوستان چرا در ضبط هاي قديمي مثل استريو يا طبقه اي اگر ولوم بر فرض مثال 20 درجه داشته باشد از 17 ما صداي صافي نداريم وBASS صدا نا مفهوم شده با يك تعمير كار كه صحبت كردم گفت ممكنه آي سي STK آمپ نيم سوز باشه اين گفته صحيحه ؟آخه من تو بيشتر ضبط هاي قديمي اين مسئله رو ديدم لطفا را هنمايي كنيد

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام
دوستان چرا در ضبط هاي قديمي مثل استريو يا طبقه اي اگر ولوم بر فرض مثال 20 درجه داشته باشد از 17 ما صداي صافي نداريم وBASS صدا نا مفهوم شده با يك تعمير كار كه صحبت كردم گفت ممكنه آي سي STK آمپ نيم سوز باشه اين گفته صحيحه ؟آخه من تو بيشتر ضبط هاي قديمي اين مسئله رو ديدم لطفا را هنمايي كنيد

آخه برادر من مگه چی کار می خوای بکنی اینقدر صدا رو می بری بالا! خوشت میاد!

یه توصیه جدی بهت می کنم صدای بلند زیاد گوش نده! میزان حساسیت گوشتو میاره پایین و برای شنیدن حرفهای صدا دار به مشکل بر می خوری!

حالا بریم سر سوالت!
شوما باید چند نکته رو در نظر داشته باشی! اولا آی سی STK کال ابن جتیتاست! یعنی تولید 90 به بالا! برو بچس دهه 80 با ترانزیستور کار می کردند! البته هنوزم بدرد بخوراشون رو با ترانزیستور می سازند! چون جریانشون بالاتره!

بگذریم! ببین شوما چند جالت داری!
1) همون طور که گفتی ای سی ترکیده!
3) ترانزیستوری بودی دچار Aging شده و سنی و سالی ازش گدشته! یکم سخت داری بهش می گیری!
3) باندت پاره شده!
4) خود ولوم از بین رفته! به جای افزایش جریان قطعی درست می کنه! این ولوم قدیمیای روسی زیرشون بازه سریع سولفاته میشه و کفیس مفیس! باس به کنتاکت شور بیافتی به جونش یا پروپانول بهش بزنی! نشد تعویضش کن!
5) باندات اینکاره نبودند!
6) پاور ورودیت بلیمیت می کنه!
7) میزان جریان برگشتی ترانزیستورات میره هوا! (خیلی بعیده ولی بعضا دیده شده!)

tape

Registered User
لایک‌ها
505
آخه برادر من مگه چی کار می خوای بکنی اینقدر صدا رو می بری بالا! خوشت میاد!

یه توصیه جدی بهت می کنم صدای بلند زیاد گوش نده! میزان حساسیت گوشتو میاره پایین و برای شنیدن حرفهای صدا دار به مشکل بر می خوری!

حالا بریم سر سوالت!
شوما باید چند نکته رو در نظر داشته باشی! اولا آی سی STK کال ابن جتیتاست! یعنی تولید 90 به بالا! برو بچس دهه 80 با ترانزیستور کار می کردند! البته هنوزم بدرد بخوراشون رو با ترانزیستور می سازند! چون جریانشون بالاتره!

بگذریم! ببین شوما چند جالت داری!
1) همون طور که گفتی ای سی ترکیده!
3) ترانزیستوری بودی دچار Aging شده و سنی و سالی ازش گدشته! یکم سخت داری بهش می گیری!
3) باندت پاره شده!
4) خود ولوم از بین رفته! به جای افزایش جریان قطعی درست می کنه! این ولوم قدیمیای روسی زیرشون بازه سریع سولفاته میشه و کفیس مفیس! باس به کنتاکت شور بیافتی به جونش یا پروپانول بهش بزنی! نشد تعویضش کن!
5) باندات اینکاره نبودند!
6) پاور ورودیت بلیمیت می کنه!
7) میزان جریان برگشتی ترانزیستورات میره هوا! (خیلی بعیده ولی بعضا دیده شده!)
ممنون دوسته من از جوابه كاملت اما من يه استريو ناسيونال قرن عتيق داشتم ! از دهه 80 اون ور تر بود! رويه آي سي آمپ كه به هتسينگ وصل بود STK زده بود !يه چيزي كشف كردم تو اين قضيه امكان داره از كيفيت اهنگام باشه اگه يه كيفيت دار بذاري تا آخر ميزونه!

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون دوسته من از جوابه كاملت اما من يه استريو ناسيونال قرن عتيق داشتم ! از دهه 80 اون ور تر بود! رويه آي سي آمپ كه به هتسينگ وصل بود STK زده بود !يه چيزي كشف كردم تو اين قضيه امكان داره از كيفيت اهنگام باشه اگه يه كيفيت دار بذاري تا آخر ميزونه!

ببین نوار کاست یه زمانی کار میده بعدش کپک میزنه! مگر کروم باشه که اونم تازه سرش بلا میاد! هیچ چیز از Aging مصون نیست! پس سخت نگیر!

اگه خیلی عتیقه شده! بازش کن یه دیکدر دیجیتال بکن تو پاچش فقط از باندش استفاده کن! :D

بالا