با pagespeed گوگل یه تست بگیر ببین قضیه چیه.ترافیک سایت من افت ناگهانی کرده از کنسول گوگل متوجه شدم گوگل , ارور server5xx رو روی سایت من تشخیص داده... از دوستان کسی این ارور رو میشناسه ؟ و اینکه برای رفعش چکار باید کرد...
اول اون آدرس هایی که نمونه داده ببین مشکلی دارن یا نه. اگه الان مشکلی ندارن احتمالا دان بوده یه مدت قبل. به هر حال اگه الان مشکل حل شده validate fix رو بزن.ترافیک سایت من افت ناگهانی کرده از کنسول گوگل متوجه شدم گوگل , ارور server5xx رو روی سایت من تشخیص داده... از دوستان کسی این ارور رو میشناسه ؟ و اینکه برای رفعش چکار باید کرد...
ارورهای 5xx مربوط به سرور و هاستینگ میشنترافیک سایت من افت ناگهانی کرده از کنسول گوگل متوجه شدم گوگل , ارور server5xx رو روی سایت من تشخیص داده... از دوستان کسی این ارور رو میشناسه ؟ و اینکه برای رفعش چکار باید کرد...
این ارور مال سال 2017 هست و همینطور مونده و حل نشده... جدیدا vps گرفتم ...که باعث رفع شدنارورهای 5xx مربوط به سرور و هاستینگ میشن
به نظرم قسمت server connectivity رو چک کن ببین وضعیت هاستت چجوریه
اگه fail زیاد داره به فکر عوض کردن هاست یا ارتقای اون باش
با pagespeed گوگل یه تست بگیر ببین قضیه چیه.
این که خوبه.همکار فنی من انجام داد... به نظرت نتیجه گزارشش اطلاعاتی در مورد اون ارور میده ؟ من عکسش رو ضمیمه میکنم.
پس احتمال می ره هاستت ضعیف باشه.مثل اينكه اين ارور وقتي ايجاد ميشه كه وقتي كاربري يه لينكي رو درخواست ميكنه سروري كه اين سايت روي اون هست نميتونه به اين درخواست جواب بده...من فعلا اينو پيدا كردم...
![]()
Server Error (5xx): what is it and how to find it?
Don’t let 5xx server errors hurt your SEO performance!www.contentkingapp.com
ارور های 500 فقط مربوط به هاست و میزبانی وب هست نه سایت شما
https://arzunkadeh.com/cheap-web-hosting کد تخفیف 12% نت افراز ، اینجا دیگه مشکل 500 نداری
من الان 4 ماهه از هاست اشتراکی اومدم به vps ابر آروان... ولی هنوز این مشکل هست... کنسول گوگل میگه این ارور از سال 2017 هست و هنوز رفه نشده...این که خوبه.
پس احتمال می ره هاستت ضعیف باشه.