حالا بنده خدا رو اينجوري هم نكوبين زمين !!!
يادمون باشه همين ماها بوديم كه بزرگش كرديم
اونوقتا كه به نفع اين عليه مايلي شعار ميداديم بايد فكرشو ميكرديم. يا ما بوديم يا داداشامون يا بابا يا حتي همسايمون. بالاخره كسي بود كه از ما،همين ماها باشه بگه اين مربي مزخرف چرا علي دايي رو بازي نميده پس
همين ماها بوديم وقتي دايي داشت ميرفت روي 73 گل ،74تا ،80 تا ما ميگفتيم اي خدا بشكونه ركورد پوشكاشو. در صورتي كه همه ي ماها ميدونستيم اين يارو بايد خداحافظي كنه جاش نيست به اين ركورد برسه
كم ما دايي رو بزرگش نكرديم كه حالا بزرگ شد رفتيم منبر داريم پدر و جد و آبادشو در مياريم
اگه هم بزرگ شد و كسيو تحويل نميگيره كار همين من و شما بود.
يادتونه وقتي پروينو با خاك يكسان كرد تو حرفاش و دهن بنده خدا رو آسفالت كرد همه ي استقلالي ها كيفور شدن گفتن سلطان سلطان كه ميگفتن اين بود ؟ اين كه جلوي علي دايي اينجوري ضايع شد. يادتونه كه ؟
همون استقلالي ها الان ميخوام بدونم كجان ؟
هر كجا ميرفتم ميگفتن دم علي دايي گرم اين پروينو يه جوري حاليش كرد كه تا صد سال ديگه نميتونه پاشه. ميخوام بدونم الان كجان كه علي دايي مارم حالي كرد .ما بدبخت بيچاره ها رو . مام نميتونيم تا صد سال ديگه پاشيم .
به ياد داشته باشيم وقتي كسيو بزرگ ميكنيم پوسترشو ميذاريم بالاي سرمون بدونيم ارزششم داره يا نه. اول و آخرش دودش ميره به چشم خودمون .
اونوقتايي كه توي تموم بازي هاي تيم ملي مي اومد بازي ميكرد ما بايد حواسمون مي بود كه اگه اين يه روزي نباشه كار ما چي ميشه
گذاشتيم يكه تازيشو بكنه ده سال دوازده سال بعد خواستيم از جاش بلندش كنيم نتونستيم. داستان اينه. داستان اينه كه ما بزرگش كرديم اونم بادكرد بايد مي تركيد يه جايي .
كه تركيد. چن سال هر چي مهاجم ميذاشتيم جز علي دايي جواب نميداد.
بدبختي اينه كه وقتي يه بار توي جام جهاني 2006 فهميديم تركيد بازم رفتيم سراغش تا تيكه تيكه هاشو بچسبونيم و يه دور ديگه بادش كنيم .
اين شد نتيجش .
حالا هم فقط يه نفرو مقصر ميدونيم. كسيه بگه اليهناس تقصير منه ؟ تقصير منه كه رفتم سر بازي ايران عربستان با اينكه ميدونستم اين يارو لياقتشو نداره ايران گلو كه زد داد زدم دايي دايي الان پشيمونم ؟
هر وقت كسي تونست اينو بگه ميشه گفت دايي هم شرمساره.
اصلاً حرفاتو تایید نمیکنم.
مهم این نیست که آدم از چه نامی حمایت کنه و از چه نامی بد بگه.
انسانها در زمانها و موقعیتهای مختلف قرار میگیریند. اونی کامله که تو همه شرایط انسان بودن خودشو حفظ کنه.
من خودم شخصاً تا وقتی دایی بازیکن بود خیلی ازش خوشم میومد. واقعاً ارادۀ دایی بالا بود. یا وقتی مربی سایپا بود خیلی دوست داشتم قهرمان بشه که شد. ولی امان از وقتی که مربی تیم ملی شد.. دیگه خدا رو هم بنده نبود.
چیزی که دیگه تو این بشر نمیشد دید شعور و شخصیت بود.
حالا باید از یه آدم بی شعور حمایت کنم چون قبلاً تشویقش میکردم؟