• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی دایی برکنار شد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
در دروغ پردازی 100% حق با شما هست ;)

ایرنا با مدیریت جدید بسیار افت کرده اما به هر حال خبرگزاری رسمی ایران هست! شاید بخش ورزشی اون رو بشه از بقیه معتبر تر دونست! به هر حال باور کردن این خبر یکمی سخت هست
شما هر جور که دوست داری میتونی فکر کنی ولی بسیاری از سایتهای داخلی و خارجی منبع بسیاری از اخبارشون از ایران همین خبرگزاری هست (به نظرم شما سیاسی نظر میدی)
ایسنا و ایرنا و ایلنا و موج در بسیاری از موارد از این خبرگزاری عقب هستن
من که خودم قبول ندارم اخراج دایی رو ولی شک دارم که فارس خبر به این مهمی رو بر اساس حدس و گمان نوشته باشه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من اخبار ورزشي رو از دست دادم امروز ظهر

كسي ميدونه خبري اعلام شد در اين ضمينه يا نه تو اخبار ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1

من 1:20 تلویزیون رو روشن کردم خبری از اخبار ورزشی نبود! :blink:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شما هر جور که دوست داری میتونی فکر کنی ولی بسیاری از سایتهای داخلی و خارجی منبع بسیاری از اخبارشون از ایران همین خبرگزاری هست (به نظرم شما سیاسی نظر میدی)
ایسنا و ایرنا و ایلنا و موج در بسیاری از موارد از این خبرگزاری عقب هستن
من که خودم قبول ندارم اخراج دایی رو ولی شک دارم که فارس خبر به این مهمی رو بر اساس حدس و گمان نوشته باشه

بحث رو سیاسی نکن دوست عزیز! اگر منبع خبرهایی هم هست فقط و فقط به خاطر اینکه معمولآ خبرهای جنجالی و خبرهایی که جای دیگری نمیتونیم ببینیم رو اونجا میشه دید
یاد این کاریکاتور افتادم

fars5%20.jpg

حالا موضوع مهم این نیست تو این تاپیک موضوع مهم این هست که ایرنا هم خبرش رو داد! البته همه گفتن که یک منبع آگاه خبر داده! هنوز خود فدراسیون رسمآ اعلام نکرده

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

واللا من زدم شبکه ی ۳ ساعت ۱:۱۵ خبری نبود داشت نماز نشون میداد یه ۱۰ دقیقه ای هم صبر کردم بازم خبری نشد:eek:
ایپنا خبر برکناری داده، ایلنا تکذیب کرده

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
از محمد مایلی کهن سرمربی سابق کشورمان در سال 1996 به عنوان اصلی ترین نامزد مربیگری ایران نام برده می شود. :wacko: :blink: :blink:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اخبار ورزشي هم اعتصاب كرده ظاهرا :دي

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوستان انتظار دارید به آقای دایی مدال افتخار بدن ؟ :hmm:
اخراج کمترین کار ممکن هست ...
کسی که با 10 تا بازیکن ترین میزاره !!!
کسی که 1 کلاس مربی گری نرفته !!!
من هنوز اون برنامه 90 که دایی گفت هر کی لابیش پر زور تر باشه میشه سرمربی یادم نرفته ...
مرگ بر دایی و سیاست هاش ....

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
والاه به قول مانوک خدابخشیان " صفر رو با صفر عوض می کن"

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اینقدر دیشب از باخت تیم خوشحال شدم که حد نداشت. به عبارتی میشه گفت کلید ورود به جام جهانی رو با باخت دیشب بدست آوردیم چون اگه مساوی کرده یا برده بودیم هیچ یک از این اتفاقات نمیفتاد.

البته کاش این باخت مقابل تیم های شرق آسیا رخ میداد نه عرب پست!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شبکه خبر الان گفت فدراسیون رسما تایید نکرده
الان تو فدراسیون در این مورد جلسه اضطراری تشکیل دادن

تحلیل بازی دیشب هم اکنون با حضور حمید استیلی شبکه خبر

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان انتظار دارید به آقای دایی مدال افتخار بدن ؟ :hmm:
اخراج کمترین کار ممکن هست ...
کسی که با 10 تا بازیکن ترین میزاره !!!
کسی که 1 کلاس مربی گری نرفته !!!
من هنوز اون برنامه 90 که دایی گفت هر کی لابیش پر زور تر باشه میشه سرمربی یادم نرفته ...
مرگ بر دایی و سیاست هاش ....
به نظرم اگه اینا شعور داشتن باید قبل از اینا دایی رو کنار میزاشتن یا لااقل یه مربی میاوردن و اینو دستیار میزاشتن!
بازیهایی هم که نتیجه گرفته علتش فقط ضعف حریف و یا شانس ما بوده وگرنه یه بازی خوب هم از تیم ملی ندیدیم. حالا اخلاق گندش رو هم به اینا اضافه کنی می بینی باید خیلی زودتر از اینا مینداختنش بیرون
منتها چون اینجا ایرانه و یه طرف قضیه داییه من هنوز هم باور نمی کنم دایی با اون نفوذش اخراج شده باشه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بله دوستان درسته برکنار شد
هورااا خیلی خوشحال شدم

احتمال حضور قطبي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال خبرگزاري پانا_ در پي برکناري علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، انتخاب افشين قطبي به عنوان سرمربي جديد مطرح است.
Pana_Content_S0000464419_1.jpg
به گزارش خبرگزاري پانا به نقل از يک منبع آگاه ، بعد از پايان بازي شب گذشته تيم ملي فوتبال ايران و عربستان از علي دايي خواسته شد تا به واسطه عملکرد ضعيف تيم ملي در رقابتهاي اخير از مسئوليت خود استعفا دهد اما وي از اقدام به چنين کاري امتناع کرد.

بر اساس اظهارات اين منبع آگاه، با برکنار شدن علي دايي ، " افشين قطبي" و "مجيد جلالي" به عنوان گزينه هاي احتمالي براي جانشيني وي مطرح هستند که در اين ميان افشين قطبي از شانس بيشتري برخوردار است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مایلی کهن سرمربی تیم ملی می شود؟

بر خلاف اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر مشخص نبودن نام سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان ، یک منبع آگاه از انجام مذاکره با محمد مایلی کهن ساعاتی پس از دیدار تیم های ایران و عربستان خبر داد.

به گزارش شبکه ایران ، شب گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در حضور 120 هزار تماشاگر ایرانی در مقابل میهمان خود عربستان نتیجه را واگذار کرد تا سرمربی تیم ملی کشورمان با این نتیجه از کار خود برکنار شود.
مسئولان فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از انتشار این خبر ، از معرفی چند مربی از جمله مایلی کهن و وینگادا برای بر عهده گرفتن کار هدایت تیم ملی فوتبال خبر دادند اما یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال از انجام مذاکرات جدی و نهایی با سرمربی فعلی تیم فوتبال سایپا برای جایگزین شدن به جای علی دایی خبر داد.
وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود!
محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
روابط عمومی فدراسیون فوتبال خبر بركناری علی دایی را از سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران ، تكذیب كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، رئیس روابط عمومی فدراسیون فوتبال اعلام كرد تا این لحظه خبری از بركناری علی دایی از سمت سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران نیست و وی فعلا به كار خود ادامه می دهد.

امیر حسین حسینی گفت: پس از شكست 1 به 2 تیم ملی فوتبال كشورمان در بازی دیروز برابر عربستان در رقابت های مقدماتی جام جهانی ، مسوولان فدراسیون و كادر فنی دیشب تشكیل جلسه دادند و مقرر شد كه كادر فنی تیم ملی همچنان به كار خود با قدرت ادامه دهد و مورد حمایت نیز قرار گیرد.

یادآوری می شود برخی خبرگزاری ها اعلام كرده بودند كه علی دایی پس از باخت برابر عربستان از سرمربیگری تیم ایران بركنار شده است.

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
لول! / آخرش چی شد؟!

بالا