• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی دایی برکنار شد

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
به شخصه زیاد اهل فوتبال نیستم ولی از وقتی یادمه این آقا یه جوری متصل بود به تیم ملی , بد چمبره زده بود رو تیم ملی.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
b2.gif
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: جایگزین آقای علی دایی تا دو، سه روز دیگر مشخص می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر،علی کفاشیان پس از پایان جلسه اعضای فدراسیون فوتبال افزود: از مردم عزیز کشورمان که شب گذشته با همه وجود تیم ملی را تشویق کردند، تشکر می کنم و به علت شکست مقابل تیم عربستان از آنها معذرت می خواهم.
وی گفت: در جلسه امروز(یکشنبه) اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به این نتیجه رسیدیم که سرمربی تیم ملی فوتبال باید تغییر کند و با تشکر از زحمات آقای دایی، این موضوع را با وی نیز مطرح کردیم.
کفاشیان درباره گزینه جایگزین دایی گفت: اکنون گزینه مشخصی پیش رو نداریم اما همه مربیان مطرح کشورمان را مد نظر داریم و به طور قطع از مربی خارجی استفاده نخواهیم کرد.
وی افزود: گزینه ای انتخاب خواهد شد که از تیم ملی شناخت کافی داشته باشد و با شرایط ما نیز موافقت کند.
رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه به همه تعهداتمان با آقای دایی عمل کرده ایم ، گفت: قرارداد وی سال گذشته پایان یافته بود.
وی درباره شانس صعود تیم ملی فوتبال کشورمان افزود: هنوز شانس داریم و ناامید نیستیم و بازیکنان هم با همه توان شکست مقابل عربستان را جبران خواهند کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به شخصه زیاد اهل فوتبال نیستم ولی از وقتی یادمه این آقا یه جوری متصل بود به تیم ملی , بد چمبره زده بود رو تیم ملی.
هنوزم کاملا مشخص نیست این چمبره برداشته بشه!
شاید از راهی دیگر باز وارد بشه!
تیم ملی به این آدم همه چی داد.
الانم خوب در میاره واسه همونم کنار نمی کشید!!

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خبرگزاری مهر و فارس :

هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برکناری دایی را تایید کرد/ عذرخواهی از مردم

در اطلاعيه ‌هيات رئيسه فدراسيون فوتبال آمده است: "هيات رئيسه فدراسيون فوتبال ضمن تقدير و تشكر صميمانه از حضور گرم مردم عزيز و فهيم ايران اسلامي در حمايت از تيم ملي كشورمان و ضمن عذرخواهي از آحاد مردم بدليل عدم كسب نتيجه مناسب در ديدار تيم ملي ايران و عربستان به استحضار مردم عزيز كشورمان مي‌رساند؛ ضمن تشكر و قدرداني از زحمات آقاي علي دايي در طول مدت مربيگري خود كه توانست با جوان گرايي، بازيكنان ارزنده‌اي را به فوتبال ملي ايران معرفي نمايد، با تغيير ايشان موافقت به عمل آمد. "

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
كفاشيان به فارس خبر داد:
قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي فصل گذشته تيم پرسپوليس يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم ملي است.

علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس با تائيد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در زمان محدود بايد 3 مسابقه رسمي و 3 ديدار دوستانه برگزار كنيم ترجيح مي دهيم در اين وضعيت حساس از ميان مربيان ايراني كه شناخت خوبي از فوتبال كشور دارند يكي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: چند گزينه مد نظر ما است كه در جلسه امروز بررسي مي‌كنيم. افشين قطبي يكي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است اما تاكنون تماسي با وي نداشتيم.
كفاشيان درباره نحوه عملي كردن تعهدات فدراسيون فوتبال در خصوص دايي گفت: قبل از ديدار با عربستان به همه تعهداتي كه به علي دايي داشتيم عمل كرده و به طور رسمي از امروز قرارداد دايي با فدراسيون به پايان رسيده است. من امروز صبح با دايي تماس گرفتم و از زحماتي كه وي براي تيم ملي كشيده تشكر كردم.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال حضور يك مربي خارجي روي نيمكت تيم ملي ايران وجود دارد يا خير، چنين عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني نمي توانيم مربي خارجي به تيم بياوريم. هدف ما حضور يك مربي داخلي كه شناخت كامل و تجربه بالايي دارد؛ است.
وي افزود: در ديدار دوستانه برابر سنگال روته مولر به همراه ساير اعضاي فني غير از علي دايي هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت اما اگر تا فردا گزينه اي نهايي شود مسئوليت سرمربيگري را به مربي جديد واگذار خواهيم كرد.
رئيس فدراسيون درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رئيسه بود كه امروز به اين نتيجه رسيدند. ما مقابل عربستان شكست بدي را تجربه كرديم. با وجود همه مشكلات به آينده اميدوار هستيم. بازيكنان ايراني نشان دادند كه در مواقع دشوار كارهاي بزرگي انجام مي دهند. اميدوارم با كسب 3 پيروزي مقابل كره شمالي، كره جنوبي و امارات راهي جام جهاني 2010 شويم.
نوش دارو پس از مرگ سهراب

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خوب اینم از علی دایی!

حالا چه کار کنیم؟!
129fs2705461.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خبرگزاری مهر و فارس :

هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برکناری دایی را تایید کرد/ عذرخواهی از مردم

در اطلاعيه ‌هيات رئيسه فدراسيون فوتبال آمده است: "هيات رئيسه فدراسيون فوتبال ضمن تقدير و تشكر صميمانه از حضور گرم مردم عزيز و فهيم ايران اسلامي در حمايت از تيم ملي كشورمان و ضمن عذرخواهي از آحاد مردم بدليل عدم كسب نتيجه مناسب در ديدار تيم ملي ايران و عربستان به استحضار مردم عزيز كشورمان مي‌رساند؛ ضمن تشكر و قدرداني از زحمات آقاي علي دايي در طول مدت مربيگري خود كه توانست با جوان گرايي، بازيكنان ارزنده‌اي را به فوتبال ملي ايران معرفي نمايد، با تغيير ايشان موافقت به عمل آمد. "
به نظر به خاطر رئیس جمهور بود ها

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
هنوزم کاملا مشخص نیست این چمبره برداشته بشه!
شاید از راهی دیگر باز وارد بشه!
تیم ملی به این آدم همه چی داد.
الانم خوب در میاره واسه همونم کنار نمی کشید!!

:) نتونستم جلوی خندمو بگیرم , منم همین نظرو دارم.

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
نام کامل علی دایی
زادروز ۱ فروردین ۱۳۴۸ هجری خورشیدی
زادگاه اردبیل، ایران
قد ۱۹۲ سانتی متر
نام مستعار شهریار فوتبال ایران زمین، سلطان:eek:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بر خلاف اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر مشخص نبودن نام سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان ، یک منبع آگاه از انجام مذاکره با محمد مایلی کهن ساعاتی پس از دیدار تیم های ایران و عربستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، شب گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در حضور 120 هزار تماشاگر ایرانی و همچنین رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در مقابل میهمان خود عربستان نتیجه را واگذار کرد تا سرمربی تیم ملی کشورمان با این نتیجه از کار خود برکنار شود.

مسئولان فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از انتشار این خبر ، از معرفی چند مربی از جمله مایلی کهن و وینگادا برای بر عهده گرفتن کار هدایت تیم ملی فوتبال خبر دادند اما یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال از انجام مذاکرات جدی و نهایی با سرمربی فعلی تیم فوتبال سایپا برای جایگزین شدن به جای علی دایی خبر داد.

وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود!

محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
مایلی کهن!!!!! مزخرف ترین انتخاب میتونه باشه.

یعنی اگه این یارو انتخاب بشه نشون میده اصلا فوتبال مد نظر نیست!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

مگه شما فک کردی فوتبال مد نظره؟:wacko:

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
من نیز با شما هم‌داستانم.
مایلی کهن به هیچ روی گزینهٔ مناسبی نمی‌باشد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس مذاكره با فدراسيون فوتبال را تاييد كرد
قطبي : تیم ملی هنوز شانس صعود به جام جهانی را دارد

سرمر بی سابق تیم فوتبال پرسپولیس ضمن تائید مذاکرات فدراسیون فوتبال با وی در خصوص جانشينی علی دایی گفت :متعقدم تیم ملی هنوز شانس صعود به جام جهانی را دارد .

24-05%5B1%5D.jpg
ایلنا: سرمر بی سابق تیم فوتبال پرسپولیس ضمن تائید مذاکرات فدراسيون فوتبال با وی در خصوص جانشينی علی دایی گفت :متعقدم تیم ملی هنوز شانس صعود به جام جهانی را دارد.
افشین قطبی در گفتگو با ایلنا افزود : تیم ملی با کسب 7 امتیاز از 3مسابقه خود این شانس را خواهد داشت به جام جهانی صعود کند من خود اعتقاد دارم باید به فکر صعود به مرحله جام جهانی باشیم بازیکنان ایرانی از توانایهای بالایی دارند و می توانند به این مهم دست یابند .
وی ادامه داد مذاکرات تلفنی با فدراسیون فوتبال داشتم حالا منتظر اعلام نهایی انها هستم وخودم مشکلی برای حضور در تیم ملی ندارم چراکه به عنوان یک سرباز وطن همواره آماده خدمت هستم .

http://www.ilna.ir/newsText.aspx?ID=43350

1408

Registered User
لایک‌ها
57
نسخه چاپي ارسال به دوستان
كفاشيان به فارس خبر داد:
قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي فصل گذشته تيم پرسپوليس يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم ملي است.

علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس با تائيد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در زمان محدود بايد 3 مسابقه رسمي و 3 ديدار دوستانه برگزار كنيم ترجيح مي دهيم در اين وضعيت حساس از ميان مربيان ايراني كه شناخت خوبي از فوتبال كشور دارند يكي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: چند گزينه مد نظر ما است كه در جلسه امروز بررسي مي‌كنيم. افشين قطبي يكي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است اما تاكنون تماسي با وي نداشتيم.
كفاشيان درباره نحوه عملي كردن تعهدات فدراسيون فوتبال در خصوص دايي گفت: قبل از ديدار با عربستان به همه تعهداتي كه به علي دايي داشتيم عمل كرده و به طور رسمي از امروز قرارداد دايي با فدراسيون به پايان رسيده است. من امروز صبح با دايي تماس گرفتم و از زحماتي كه وي براي تيم ملي كشيده تشكر كردم.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال حضور يك مربي خارجي روي نيمكت تيم ملي ايران وجود دارد يا خير، چنين عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني نمي توانيم مربي خارجي به تيم بياوريم. هدف ما حضور يك مربي داخلي كه شناخت كامل و تجربه بالايي دارد؛ است.
وي افزود: در ديدار دوستانه برابر سنگال روته مولر به همراه ساير اعضاي فني غير از علي دايي هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت اما اگر تا فردا گزينه اي نهايي شود مسئوليت سرمربيگري را به مربي جديد واگذار خواهيم كرد.
رئيس فدراسيون درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رئيسه بود كه امروز به اين نتيجه رسيدند. ما مقابل عربستان شكست بدي را تجربه كرديم. با وجود همه مشكلات به آينده اميدوار هستيم. بازيكنان ايراني نشان دادند كه در مواقع دشوار كارهاي بزرگي انجام مي دهند. اميدوارم با كسب 3 پيروزي مقابل كره شمالي، كره جنوبي و امارات راهي جام جهاني 2010 شويم.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
گزارشی از کنار گذاشتن قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی / قطبی سرمربی 24ساعته تیم ملی

« روزی که تصمیم گرفته شد افشین قطبی سرمربی تیم ملی شود، همه رسانه‏های دنیا این خبر را اعلام کرده بودند. رسانه‏های مختلف نوشته بودند که یک آمریکایی – ایرانی سرمربی تیم ملی می‏شود. در آخرین لحظه یعنی وقت اضافه اعلام شد آقای علی دایی سرمربی تیم ملی ایران است و این برای آن رسانه‏ها زیاد جالب نبود. شب قبلش آقای تاج با من تماس گرفت و تبریک گفت و به من گفت که فردا به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب خواهی شد. روز بازی با مقاومت در شیراز به آقای کاشانی اعلام شد که افشین سرمربی تیم ملی شده و بعد از این بازی باید از بازیکنان خداحافظی کند. در رختکن قبل از شروع بازی خداحافظی کردم. بعد از بازی نیز من و آقای کاشانی یک دور، دور زمین زدیم و از همه هواداران خداحافظی کردیم. بعد از کنفرانس مطبوعاتی همه چیز عوض شد و اعلام کردند آقای دایی سرمربی تیم ملی است. فکر می کنم در ایران بعضی مواقع روابط بهتر از کیفیت، تجربه و دانش است» این متن صحبت های افشین قطبی با شبکه فارسی زبان BBC است که درباره اتفاقات سرمربیگری تیم ملی برایش افتاد. قطبی مدعی است که او انتخاب نهایی بود، همان روزی که مهدی تاج به یکی از دوستان خبرنگارش زنگ زد وبا لهجه اصفهانی گفت:«تمام شد، رفتیم تو شیکمشون(سازمان)، قطبی انتخاب شد» اما 24 بعد همه معادلات تغییر کرد

سفر پرماجرا
هتل پارس شیراز برای خودش زیبایی های خاص خودش را دارد اما مهمتر از همه آنها اینست که برخی اتاق هایش به هم از طرق دری چوبی راه دارد و برای همین صداها خیلی خوب از اتاق بغلی شنیده می شود. بازی پرسپولیس و مقاومت برای افشین قطبی پر از خاطره است که مطمئن باشید تا پایان عمر برایش کهنه نمی شود. اولین اتفاق در حال رفتن به شیراز و در هواپیما افتاد، شیث رضایی به فیلمبردار تیم گفت که از مسخره بازی های او فیلم بگیرد، او میکروفون مهماندار اصلی را گرفت و به مسافرین پرواز تهران – شیراز پیام ویژه ای داد:«ما داریم سقوط می کنیم» صدای جیغ مسافرین خصوصا نیکبخت که حسابی از هواپیما و سفر با آن می ترسد از همه طرف شنیده می شد، شیث خیلی خونسرد سرجایش نشست و یواشکی به نیکبخت چشمک زد و خودش را به خواب زد اما ماموران حراست شوخی سرشان نمی شد، همه دوربین ها را چک کردند اما فیلمبردار با رندی فیلم را خارج کرده بود و انداخت بغل پژمان نوری و جالب اینکه افشین قطبی زود از هواپیما بیرون پرید و به ماموران خبر داد شیث این کار را کرده است:«کار اون بود، نمی فهمم این چه شوخیه مسخره ای بود. تقصیر شیث است» و این آتشی بود بر انبار کاه اختلاف شیث و قطبی!

تلفن تاج به کاشانی
در یکی از نادرترین روزها افشین قطبی و حمید استیلی هم اتاق شدند، هر دو تا حدودی خبر داشتند که به احتمال فراوان افشین سرمربی تیم ملی خواهد شد چون چند روز قبل ترش قطبی با تاج، کاشانی و البته دوست روزنامه نگارش اردشیر لارودی به سازمان رفته بودند و تقریبا فدراسیون انتخابش را کرده بود. از طرفی تاج در مصاحبه با رسانه ها از شاخصه های سرمربی تیم ملی پرده برداشت:«سرمربی تیم ملی باید با سواد باشد، چند زبان بین المللی را بداند، باشخصیت باشد و مردم هم قبولش داشته باشند» و همه اینها نشان می داد که منظور استاد، مطمئنا افشین قطبی است. ساعت حدود 1 بود که تاج برای کاشانی زنگ زد، یکی از افرادی که آن‌شب در اتاق مدیرعامل حضور داشت ماجرا را اینطور تعریف می‌کند:«داشتیم با هم حرف می‌زدیم که ساعت یک‌ونیم شب دیدیم گوشی حاجی زنگ خورد، شماره برای کاشانی آشنا بود چراکه قبل از اینکه روی پیغام‌گیر برود جواب داد، وقتی گفت سلام آقای تاج، حالتان خوبه، فهمیدم نائب‌رئییس فدراسیون فوتبال تماس گرفته است» دوست نزدیک کاشانی در مورد مکالمات آن شب می‌گوید:«تاج زنگ زده بود و به حاجی گفت قطبی به‌عنوان سرمربی انتخاب شده است و باید از پرسپولیس برود، بعد کاشانی به تاج گفت برای اینکه من بتوانم به بازیکنان اعلام کنم بهتر است دست‌نوشته‌ای بدهید که تاج هم قبول کرده بود. اصلا همه‌چیز تمام شده بود»

تلفن روی آیفون
نیمساعت بعد، تماس های تاج ادامه پیدا کرد. قطبی روی تخت دراز کشیده بود که شماره‌ای از تهران بر روی گوشی‌اش افتاد، گوشی را که جواب داد، متوجه شد مهدی تاج، نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال در آن‌سوی خط قرار دارد و با لهجه اصفهانی به سرمربی پرسپولیس خبر خوشی می‌دهد، قطبی هم تلفن را روی آیفون می‌گذارد تا هم‌اتاقی‌اش مکالمه را بشنود:«من از شما تشکر می‌کنم، شما یکی از مربی‌های خوب و زحمتکش این مملکت هستید و من به شما به‌خاطر انتخابتان به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی تبریک می‌گویم» افشین در پوست خودش نمی‌گنجید اما تاج به‌حرف‌هایش ادامه می‌دهد:«به‌هرحال ترکیب کادرفنی هم مشخص است و افشین پیروانی هم کمک‌مربی اول شما خواهد بود» مکالمه که تمام می‌شود، حمید اولین نفری است که به او تبریک می‌گوید و قطبی هم مثل همیشه با همان لحن به استیلی گفت:«حمیدجان! من خیلی به تو زحمت دادم و اگر بدی از من دیدی واقعا منو ببخش» .

جشن و سرور در پرسپولیس
انگار همه راحت شده بودند، هم افشین خوشحال بود و هم استیلی راضی، هم مرزبان جشن گرفته بود و هم بازیکنان راحت شده بودند. حتی مرزبانی که دم به ساعت یکی از حقایق را در رابطه با قطبی می گفت:« اینو اینطور نبینین، جلو دوربین و مردم عادی اینطوری است. نمی‌دونید چه فحش‌هایی بلده؟» کمتر حرف می زد البته چندجا جلوی قطبی ژست گرفت و چندتا فحش آبدار نصیبش کرد در حالیکه سرمربی همه آنها را می شنید و وقتی اطرافیان می گفتند یواش تر، او با اعتماد بنفس می گفت:«این ... داره میره، از چی بترسیم؟» مرزبان به همه می گفت:«یکسری تمرینات جدید در آلمان یاد گرفته ام که تا حالا انجام ندادم، من مثل شیرم، شیر حمله می کنه به بازیکن و بازیکن ها تحریک می شوند تا مثل شیر در زمین حاضر باشند» و البته بازیکنان تهییج شدند و بازی را دو بر صفر بردند. استیلی در این میان سیاستمدارانه رفتار می‌کرد و اصلا به‌روی خودش هم نمی‌آورد و می‌گفت برایش فرقی ندارد اما با دوستانش به‌زبان آذری می‌گفت:«راحت شدیم، این داره می‌ره و خیالمون جمع می‌شه» در همان بازی افشین به دلیل بی انضباطی شیث، او را از ترکیب اولیه بیرون گذاشت و رضایی هم در رختکن مسخره بازی در می آورد:«من امروز بازی نمی کنم، من امروز از ترکیب بیرونم، قطبی ... شده منو از تیم بیرون کرد، امروز پرسپولیس بدون شیث میره تو زمین، اما قطبی میره و همه مون راحت می شیم، اون منو بیرون انداخت» و همه می خندیدند. دیگر همه مطمئن شده بودند قطبی از پرسپولیس خواهد رفت، خود افشین هم صبح همان روز به دو دخترش ( که از زن ایرانی اش که مقیم امریکاست آنها را دارد ) در امریکا زنگ زد و به آنها خبر داد که «سرمربی تیم ملی» شده است. بعد از خوش‌وبش و اتمام مکالمه هم به یکی از دوستان نزدیکش در آمریکا که دستی در عالم رسانه دارد و درواقع هم او بود که از طریق همین خبرگزاری پارس فوتبال و سایت گل باعث شده بود او سرمربی پرسپولیس بشود زنگ زد و این خبر را داد، هرچند او به افشین گفت:«زیاد مطمئن نباش! از این حرف‌ها در ایران زیاد است» اما قطبی ساده‌تر از این حرف‌ها بود و استدلالش این بود که وقتی نايب ‌رئیس فدراسیون و رئیس با او تماس می‌گیرند، همه‌چیز تمام شده است اما انگار او برخورد چند روز قبل‌تر سازمان با خودش را از یاد برده بود، همان روزی که با کاشانی و یکی از اعضای هیات‌رئیسه به اتاق مدیران سازمان تربیت‌بدنی رفت و برخورد سرد آنها را با چشمانش دید.

آقای دایی من اشتباه کردم زوم :حقیقت ماجرا این بود که فدراسیون قصد داشت در برابر سازمان موضع استقلال طلبانه ای داشته باشد و به همین جهت انتخاب قطبی برای این بود که در مقابل گزینه سازمان که قلعه نویی بود ایستاده باشند. تمام هدف فدراسیون تحمیل قطبی به سازمان بود و به همین جهت بود که اعضای فدراسیون وی را به سازمان بردند تا بله را از علی آبادی بگیرند, اما در کمال تعجب علی آبادی حتی وی را به حضور نپذیرفت و وی مجبور شد تا به دیدن کیومرث هاشمی اکتفا کند. در واقع او می پنداشت که قول یک نفر مانند تاج (حتی اگر قطعی هم بوده باشد) برای رسیدن وی به پست سرمربیگری کافیست , غافل از اینکه پس از خروج وی از جلسه با هاشمی , وی خطاب به اعضای فدراسیون می گوید که از این نمایشها سر در نمی آورد و گزینه آنها همچنان قلعه نویی است... و اینجا بود که در این سردرگمی حاصل از کشته شدن زمان نام دایی از دهان کفاشیان و با تایید سازمان بیرون می آید و طرفین برای کنده شدن قال قضیه به انتخاب وی رضایت می دهند. آری! در حقیقت برای انتحاب دایی نه فیفا و بلاتر و نه بن همام و ای اف سی و نه اصلاح طلبان و نه اصولگراها لابی نکردند و تنها این بی نظمی فوتبال ایران بود که از فرط طولانی شدن پروسه انتخاب سرمربی تیم ملی همه به انتخاب دایی رضایت دادند و دایی نیز با وجود اینکه تنها چند روز قبل در مصاحبه ای عنوان کرده بود که با وجود عضویتش در کمیته فنی فیفا و نامزدی اش به عنوان نیابت رییسی فیفا در کمیته جوانان فیفا این عین دیوانگی است که به دنبال پست خطیری همانند سر مربیگری تیم ملی در این برهه حساس برود و این عنوان برایش هنوز زود است , اما از آنجا که او همیشه دنبال ریسک و رسیدن به پله های بالاتر است باز هم دست به کاری عجیب زد و پست سرمربیگری تیم ملی را قبول کرد.

قطبی بعد از برد پرسپولیس مثل جنگجویان فاتح، پرچم ایران را در دست گرفت و با آن دور افتخار زد غافل از آنکه اتفاق دیگری در رختکن افتاده است. بعد از بازی، بازیکنان اولین کاری که قبل از تعویض لباس‌هایشان می‌کنند، به‌سراغ تلفن‌های همراه خاموششان می‌روند. نیکبخت زودتر از دیگران موبایلش روشن می‌شود و با شگفتی فریاد می‌زند:«اوه! سرمربی تیم‌ملی علی دایی شده است!» همه می‌خندند و فکر می‌کنند نیکبخت شوخی می‌کند و او را دست می اندازند اما علی روی حرفش می‌ایستد، در حالی که افشین و کاشانی دور افتخار می‌زنند، از آن طرف قیافه مرزبان و استیلی درهم می‌رود. بعد از مدتی چند بازیکن دیگر هم این موضوع را تایید می‌کنند و می‌گویند که به آنها هم SMS زده‌اند. شیرین‌کاری شیث گل می‌کند و گوشی‌اش را درمی‌آورد و به‌شوخی شماره دایی را می‌گیرد و می‌گوید:«آقای دایی! من اشتباه کردم، من دیگر پیراهنتان را نمی‌کشم، من دوستتان دارم و حاضرم برایتان هرکاری بکنم. توروخدا منو به تیم‌ملی دعوت کنید، من پشیمانم» و همه می‌خندند. چند دقیقه بعد پسر حبیب کاشانی به پدر زنگ می زند و این خبر را می دهد، همه چیز تمام شده است، قطبی دیگر سرمربی تیم ملی نیست.

دایی را من انتخاب کردم
برای اطلاع از صحت‌وسقم موضوع باید با رئیس فدراسیون فوتبال همکلام شویم، علی کفاشیان اهل دروغگویی نیست و برای همین بیشتر مسائل را بازگو می‌کند. رئیس با آنکه چندان رغبتی ندارد تا موضوع نبش‌قبر شود اما به ابهامات پاسخ می‌دهد:«آقای تاج با همه حرف زده بود و به همه زنگ می‌زد. او با افشین قطبی مذاکره کرد، با دوسه‌تا مربی دیگر هم حرف زد ولی به‌کسی قول قطعی نداده بودیم.» رئیس برای اولین بار ماجرا را اینگونه تعریف می کند:«همه این اتفاقات افتاده بود اما من آخرش قطبی را وتو کردم چون حق وتو داشتم» او توضیح می‌دهد:«اصلا قطبی قطعی نشده بود، ما بین او و قلعه‌نویی و یک‌نفر دیگر در حال سبک‌وسنگین کردن بودیم که در مواردی اختلاف سلیقه داشتیم که در این بین یک‌دفعه بحث دایی مطرح شد و من هم زودتر اعلام کردم تا قال قضیه را بکنم و کارش تمام شود چون از این وضعیت خسته شده بودیم».

قطبی دیگر خاطره شد/ قطبی تنهاست
افشین باورش نمی‌شود، او سرمربی تیم‌ملی بود اما حالا همه رسانه‌ها خبر سرمربیگری علی دایی را برای تیم‌ملی مخابره می‌کنند. همه در فرودگاه نشسته‌اند اما قطبی گوشه دنجی را برای خودش انتخاب کرد و نشست، کسی هم جرات نداشت نزدیکش شود. حتی برخورد بسیار سردی با عمه‌اش که بعد از سال‌ها دیده بودش کرد. مرزبان زیرلب می‌گفت:«باز هم این ... ماند، اینجا دیگه نمی‌شه زندگی کرد و من از ایران می‌روم. نمی‌توانم با این ... در پرسپولیس بمانم» عصبانیت از سر و صورت همه می‌بارید، در حالی که هم قطبی از جدا شدنش از پرسپولیس راضی بود و هم مجموعه باشگاه از این جدایی، اما ناگهان همه‌چیز به‌هم ریخت و طرفین باید تا پایان آن فصل همدیگر را تحمل می‌کردند. روزهایی که البته با قهرمانی پرسپولیس به اتمام رسید اما قطبی هیچ‌گاه خاطره نرسیدنش به تیم‌ملی را فراموش نکرد. همان ماجرایی که یکی از اعضای بلندپایه سازمان تربیت‌بدنی در گفت‌وگو با دوستان خبرنگارش گفت:«کاری کردیم که حتی خودمان هم نفهمیدیم که چه کار کردیم» و البته لبخندی بر گوشه لبش نقش بست. دیگر باید افشین قطبی را برای بحث تیم‌ملی به گنجینه ذهن‌هایمان بسپاریم، او در فوتبال ایران ظهور کرد و خیلی زود هم ستاره‌اش خاموش شد. فوتبال به مسیر خودش ادامه می‌دهد و فقط بیرون کشیدن خاطره‌ها از آرشیو ذهنمان می‌تواند احساسی متفاوت به همه ما می‌دهد. علی دایی سرمربی تیم‌ملی است و راه سختی برای رساندن تیمش به جام‌جهانی دارد و از سوی دیگر قطبی دوران تعطیلاتش را در امارات می‌گذراند. فوتبال همین است.

زوم :

حقیقت ماجرا این بود که فدراسیون قصد داشت در برابر سازمان موضع استقلال طلبانه ای داشته باشد و به همین جهت انتخاب قطبی برای این بود که در مقابل گزینه سازمان که قلعه نویی بود ایستاده باشند. تمام هدف فدراسیون تحمیل قطبی به سازمان بود و به همین جهت بود که اعضای فدراسیون وی را به سازمان بردند تا بله را از علی آبادی بگیرند, اما در کمال تعجب علی آبادی حتی وی را به حضور نپذیرفت و وی مجبور شد تا به دیدن کیومرث هاشمی اکتفا کند. در واقع او می پنداشت که قول یک نفر مانند تاج (حتی اگر قطعی هم بوده باشد) برای رسیدن وی به پست سرمربیگری کافیست , غافل از اینکه پس از خروج وی از جلسه با هاشمی , وی خطاب به اعضای فدراسیون می گوید که از این نمایشها سر در نمی آورد و گزینه آنها همچنان قلعه نویی است... و اینجا بود که در این سردرگمی حاصل از کشته شدن زمان نام دایی از دهان کفاشیان و با تایید سازمان بیرون می آید و طرفین برای کنده شدن قال قضیه به انتخاب وی رضایت می دهند. آری! در حقیقت برای انتحاب دایی نه فیفا و بلاتر و نه بن همام و ای اف سی و نه اصلاح طلبان و نه اصولگراها لابی نکردند و تنها این بی نظمی فوتبال ایران بود که از فرط طولانی شدن پروسه انتخاب سرمربی تیم ملی همه به انتخاب دایی رضایت دادند و دایی نیز با وجود اینکه تنها چند روز قبل در مصاحبه ای عنوان کرده بود که با وجود عضویتش در کمیته فنی فیفا و نامزدی اش به عنوان نیابت رییسی فیفا در کمیته جوانان فیفا این عین دیوانگی است که به دنبال پست خطیری همانند سر مربیگری تیم ملی در این برهه حساس برود و این عنوان برایش هنوز زود است , اما از آنجا که او همیشه دنبال ریسک و رسیدن به پله های بالاتر است باز هم دست به کاری عجیب زد و پست سرمربیگری تیم ملی را قبول کرد.

Sor3na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما نبايد قرار داد به پايان برسه كه..هر قرار داد جز زمانش چند تا شرط ديگه هم داره!

مثلن ممكنه تو قرارداد علي دايي ذكر شده باشه كه از فلان قدر بازي فلان امتياز بگيره!اينجوري!

----------
من فك ميكنم مايلي كهن مربي بشه!اگرچه با اينكه استقلاليم دوست داشتم افشين قطبي بياد كه واقعا مربي خوبي بود!

Film & Music

Registered User
لایک‌ها
13
همینطور که فکر می کردم علی دایی به عنوان یکی از مافیاهای بزرگ فوتبال در جهان :D را هیچکس نمی تونست برکنار کنه جز این احمدی نژاد گویا در جلسه هیئت دولت با داد و فریاد دستور داده که باید این مردک برکنار شه اخبار ساعت 21 هم قسمتیش رو نشون داد. ;) خدا رو شکر که این مردک برکنار شد با اینکه کمی دیر ... حرفهای نامجو مطلق در طپش هم خوب بود می گفت این بی شعور نمی دونست که اینا یه محمد نور دارند حتی یه تاکتیک درست برای مهار اون نداشتن مگه بازی استقلال رو ندیده بود. :hmm:

بالا