• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی دایی سرمربی فوتبال ایران

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ولي هنوز متاسفانه ياد نگرفته در عرصه گفتار هم تعادل رو رعايت بكنه و به هر حرف مخالفي به ديد دشمني يا باجگيري نگاه نكنه.

دقیقا همینطوره. مهم ترین نقطه ضعفی که علی دایی داشته همین لحن کلام نامناسبی است که داره و هنوز نتوانسته این مشکل رو برطرف کنه.
یکی باید بهش بگه: پدر جان، شما می تونی فرضا کار خودت رو انجام بدی و مخالف بحثی باشی ولی دعوا هم نکنی، این که انقدر سخت نیست؟!

از فردا خبرنگاران که تو را راحت نمی گذارند و به خاطر همین رفتارها هم که شده بی کفایتی تو را ثابت می کنند، یک خورده عاقلانه تر فکر کن!

اتفاقا همین نکته رو رسول کربکندی هم بهش اشاره کرده:

"اميدوارم علي دايي كمبود تجربه مربي‌گري خود را با مشورت گرفتن از كارشناسان و مربيان با تجربه و همچنين استفاده از مشاوران خوب به نوعي پوشش دهد، ضمن اين كه به او توصيه مي‌كنم در برخوردهايش كمي آرام‌تر و ملايم‌تر باشد تا بتواند در فرصت موجود همه را جذب كرده و از پتانسيل‌هاي موجود نهايت بهره‌وري را داشته باشد."

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب دیشب که دایی گفت هنوز چیزی رو امضا نکرده!
فردا فدراسیون میگه! چون از سایپا بیرون نیومد ما هم مربیش نکردیم!

نه، کفاشیان همچین چیزی نمی گه!!

(ولی واقعا عجب رئیس فدراسیون شل و ولی داریم، لنگه اش تو دنیا پیدا نمی شه!)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
mori جان به نكته خوبي اشاره كرديد. پيرو بند يك امروز خبر ساعت 7 صبح راديو ورزش به نقل از دايي اعلام كرد دستيارانش را از ميان مربياني كه قبلا در خارج از ايران با آنها كار كرده انتخاب خواهد كرد ضمن اينكه از دستيار ايراني هم استفاده مي كند.

دیشب هم دایی در برنامه ی نود همین مساله رو گفت. حالا منظورش کدام مربیان خارجی هستند؟

اما دیشب دایی یک حرف خیلی جالب هم زد که به نظرم حرف درستی هست:

فردوسی پور بهش گفت شما در گذشته باتعدادی از بازیکنان مشکل داشته اید مثل مهدوی کیا، علی کریمی، حالا که سرمربی شدی چه برخوردی با آنها خواهی داشت؟

دایی گفت: من آبروی خودم از هر چیز دیگه ای واسه م مهمتره، من اول به خودم و تیم ملی فکر می کنم که بتونم توی اون موفق بشم، هیچ وقت نمیام لجبازی کنم با یک بازیکن، حتی با مربیان دیگه و از الان می گم که از مشورت همه ی مربیان داخلی استفاده می کنم. برای همین هر بازیکنی که در بهترین شرایط باشه و بتونه به تیم کمک کنه ازش استفاده می کنم. (حالا فقط باید ببینیم در عمل چه اتفاقی می افته!)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
هیچ کس نمیتونه ایشون رو برکنار کنه. گفت که با خدا لابی کرده! خجالت هم خوب چیزیه. از قدیم گفتن چوب خدا صدا نداره وقتی زد دوا نداره! آخه دورویی و دغل بازی تا کی؟ این فوتبال که ترن اورش 100 میلیارد هم نیست وضعش اینه خدا به بقیه جاها رحم کنه!

تعجب کردم که تو نظر سنجی هفتاد درصد گفتن که دایی مناسبه! تعجب کردم که دایی گفت آیا من از اون 5 مربی چیزی کم دارم یا نه و فردوسی پور گفت نه! واقعا از نظر شخصیت، دانش و تجربه و رتبه تیم باشگاهی تو لیگ اون بالاتر بود یا قطبی یا حتی دکتر ذوالفقار نسب؟! واقعا جای تعجب داره که مردم یادشون رفت که همین آقایون به خاطر خودخواهی چه وضع خفت بار و ناامید کننده ای تو جام جهانی بوجود آوردن. با چه لحن تحقیر کننده ای گفت مگه کاپلو میاد ایران! خوب درست میگه نمیاد ولی دلیل نیومدنش مردم نیستن. دلیل نیومدنش امثال خودتش هستن که فوتبال رو هم با باند بازی و لابی کردن به فساد کشاندن. همچین میگه ما رو با برزیل مقایسه نکن که گویی فوتبال آپولو هوا کردنه. حضرت آقا ندیدن تو همون جام جهانی که ایشون و بقیه بازیکن ها با همدیگه درگیر بودن تیم های کوچک و بی پول آفریقایی چطوری فقط با اراده و شرفشون دویدن و مردمشون رو خوشحال کردن.

دایی گفت نیازی نیست سرمربی تمام بازی های لیگ رو نگاه کنه و قرار هم نیست تمام وقت برای تیم ملی کار کنه و زمانی که تیم ملی درگیر بازی ها نیست میره سراغ سایپا. خوب مگه کلمنته غیر از این میگفت؟ تازه اون بنده خدا نمیخواست وقتی ایران بازی نداره بره و تو یه باشگاه کارکنه. فقط میخواست بره کشورش و تازه میگفت از همونجا همه چیز رو زیر نظر میگیره. (تازه آخرش هم که قبول کرد بیاد و ساکن بشه)

بعید میدونم همچین مربی و به دنبالش تیم ملی با این وضع به نتیجه برسه. ایشون حتی تاریخ بازی بعد از کویت رو هم هنوز نمیدونه! واقعا عجب برنامه ریزی دقیقی برای تیم انجام داده!

فقط برای قطبی خوشحالم که مربی نشد. باید بره خدا رو شکر کنه که دگیر کار با این سیستم فوتبالی فاسد نشد

اصلا راجب این چیز ها حرف زدن بی فایدس آقایون اصلا مردم رو قاطی آدم حساب نمیکنن. هر کاری دلشون میخواد از پشت پرده انجام میدن. حرفاشون و رفتارشون هم که همون طور که فردوسی پور یه قسمت هاییش رو گفت سراسر تناقض هست. گرچه مردم هم این روزها اونقدر گرفتاری دارن با این وضع اقتصادی که دیگه این چیزها روز به روز داره بی اهمیت تر میشه. من که دیگه اینقدر تو این تیم ملی فساد و باند بازی دیدم اصلا دلم با تیم ملی نیست و اگر از کویت و بقیه هم ببازه اصلا ناراحت نمیشم

خب دیشب که دایی گفت هنوز چیزی رو امضا نکرده!
فردا فدراسیون میگه! چون از سایپا بیرون نیومد ما هم مربیش نکردیم!

البته در پیش قرار داد این مورد لحاظ شده بودا!
اما در قرار داد اصلی نشد!
حالا میریم دنبال مربی خارجی!

و این بازی ادامه دارد ....

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
قطبی بدبخت قبل از بازی مقاومت از همه بازیکنان مربی خداحافظی کرد و بعد از بازی اومدن ازش مصاحبه کنن گفت سریع باید برم تهران تا برم فدراسیون قرارداد امضا کنم . یهو گزارشگر گفت علی دایی شده سرمربی ...

مملکت بی قانون همینه همینه
فدراسیون بی خا** همینه همینه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
علی کفاشیان می گوید : قرار نیست با عجله برای تیم ملی فوتبال ایران که یکی ‌از مهمترین علایق مردم است تصمیم‌گیری شود.

کفاشیان با اشاره به این که مربیان داخلی توانمندی لازم را برای هدایت تیم ملی ایران دارند، ادامه داد: پس از نیامدن کلمنته به سراغ مربیان داخلی رفتیم و برنامه‌های آنان را در مدت زمان کوتاه دریافت کردیم که در این باره اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال با توجه به توانمندی‌های دایی و برنامه‌های ارایه شده وی ، برای حضورش در تیم ملی به توافق رسید.

رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر این‌که دایی در انتخاب دستیارانش اختیار تام دارد، گفت: از وی خواستیم تا سه روز آینده دستیارانش را به فدراسیون فوتبال معرفی کند.

کفاشیان تاکید کرد ، دایی تا 20 اسفند باید اسامی تیم ملی را اعلام و بازیکنان دعوت شده به تیم ملی را مشخص کند.

منبع

omath

Registered User
لایک‌ها
1
علي دايي را هميشه دوست داشتم چون هيچ وقت دروغگو نبود... علي دايي را حتي اون موقع 100هزار نفر توي آزادي هوش ميكردند دوستش داشتم... هميشه قبولش داشتم ولي ميگم اين به خراب شدن خودش منجر ميشه... علي دايي چه فرقي با قلعه نوعي داره؟ فقط قلعه‌‌نوعي مدرك مربيگري داره كه دايي نداره! من كه ايران نيستم ولي يكي از دوستام كه ايران بود گفتدايي توي 90 خيلي تهديد آميز حرف زده... اونجا گفته بود كه هر كي لابي‌اش قويتر باشه مربي ميشه كه اين با اين حال خيلي بد نيست ولي بعدش گفت كه بايد فدراسيون بياد متن قرارداد را نشون بده... مسلما فدراسيون هم يه گندي بالا آورده بود سر جريان كلمنته كه نبايد رو ميشد از اين رو دايي را بهترين گزينه ديد تا در دهنش را بذاره... دايي خيلي جاه‌طلبه و ضربه‌ش را ميخوره بالاخره

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دیشب دایی خیلی بد حرف زد ... مثل همیشه روحیه ی تهاجمی داشت ... به شعور مردم توهین کرد و رفت ... "" اینجا ایرانه "" . "" باید به همینی که هست بسازید "" . "" من به تیم سایپا تعهد دارم "" . "" درسته که سرمربی تیم ملی نباید دو شغله باشه اما من فرق دارم "" و قص علی هذا ...

ولی با همه ی اینا یه امیدواری هست که دوستان در پست های بالا اشاره کردن و اون اینه که : تیم ملی با انضباطی خواهیم داشت ... دیگه خداداد هایی نخواهند بود که به کیف لگد بپرونن . دیگه کریمی هایی نخواهند بود که جو رو خراب کنن و بقیه ی ماجرا ...

خلاصه فکر کنم از لحاظ ارتباط یه سرمربی با رسانه ها بعد از قلعه نویی بدترین مربی تاریخ فوتبال ایران نشسته رو نیمکت ...

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
با چه لحن تحقیر کننده ای گفت مگه کاپلو میاد ایران! خوب درست میگه نمیاد ولی دلیل نیومدنش مردم نیستن. دلیل نیومدنش امثال خودتش هستن که فوتبال رو هم با باند بازی و لابی کردن به فساد کشاندن. همچین میگه ما رو با برزیل مقایسه نکن که گویی فوتبال آپولو هوا کردنه. حضرت آقا ندیدن تو همون جام جهانی که ایشون و بقیه بازیکن ها با همدیگه درگیر بودن تیم های کوچک و بی پول آفریقایی چطوری فقط با اراده و شرفشون دویدن و مردمشون رو خوشحال کردن.
گل گفتی
فقط میتونم بگم خاک بر سر اون فوتبالی که اسطورش علی دایی باشه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
.

دایی گفت نیازی نیست سرمربی تمام بازی های لیگ رو نگاه کنه و قرار هم نیست تمام وقت برای تیم ملی کار کنه و زمانی که تیم ملی درگیر بازی ها نیست میره سراغ سایپا. خوب مگه کلمنته غیر از این میگفت؟ تازه اون بنده خدا نمیخواست وقتی ایران بازی نداره بره و تو یه باشگاه کارکنه. فقط میخواست بره کشورش و تازه میگفت از همونجا همه چیز رو زیر نظر میگیره. (تازه آخرش هم که قبول کرد بیاد و ساکن بشه)

كلمنته كه ميگفت اصلا نميماند اينجا اصلا ساكن نباشه
دايي ميگه فقط اين مال فروردين مشكل ايجاد ميكنه والا بقيه هيچ تداخلي نداره وبه هردو ميشه راحت رسيد

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا راجب این چیز ها حرف زدن بی فایدس آقایون اصلا مردم رو قاطی آدم حساب نمیکنن. هر کاری دلشون میخواد از پشت پرده انجام میدن. حرفاشون و رفتارشون هم که همون طور که فردوسی پور یه قسمت هاییش رو گفت سراسر تناقض هست. گرچه مردم هم این روزها اونقدر گرفتاری دارن با این وضع اقتصادی که دیگه این چیزها روز به روز داره بی اهمیت تر میشه. من که دیگه اینقدر تو این تیم ملی فساد و باند بازی دیدم اصلا دلم با تیم ملی نیست و اگر از کویت و بقیه هم ببازه اصلا ناراحت نمیشم

آخه متاسفانه این شده که همین آقایونی که شما میگی هر غلطی (بلانسبت شما!) میکنن و گندکاریشون رو میکنن و انتظار هم دارن مردم و رسانه ها حمایت کنن!
بعد چی میشه؟ بازی تیم ملی که تو آزادی میشه 100 هزار تا تماشاگر پا میشه میره استادیوم! اگر واقعا مردم ناراضین از این وضع فدراسیون و فوتبالش کاری نداره که چند تا بازی هیچ کس نره استادیوم! به خدا همین آقایون از تو تلویزیون به غلط کردن میفتن! متاسفانه مردم ما هیچ هماهنگی ای با هم ندارن و هر کسی ساز خودش رو میخواد بزنه!

تو فرانسه و ایتالیا سیب زمینی گرون میشه مردمش 1 ماه 1 گرم سیب زمینی نمیخرن تا همش بگنده و بریزن دور!!! بعد همون دولت میاد سیب زمینی رو میکنه به قیمت روز اولش! اون که سیب زمینی ئه اونا این کارو میکنن بعد اینی که فوتبال مملکته مردم هیچی به هیچی! واقعا برای خودمون متاسفم! :hmm:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
آخه متاسفانه این شده که همین آقایونی که شما میگی هر غلطی (بلانسبت شما!) میکنن و گندکاریشون رو میکنن و انتظار هم دارن مردم و رسانه ها حمایت کنن!
بعد چی میشه؟ بازی تیم ملی که تو آزادی میشه 100 هزار تا تماشاگر پا میشه میره استادیوم! اگر واقعا مردم ناراضین از این وضع فدراسیون و فوتبالش کاری نداره که چند تا بازی هیچ کس نره استادیوم! به خدا همین آقایون از تو تلویزیون به غلط کردن میفتن! متاسفانه مردم ما هیچ هماهنگی ای با هم ندارن و هر کسی ساز خودش رو میخواد بزنه!

تو فرانسه و ایتالیا سیب زمینی گرون میشه مردمش 1 ماه 1 گرم سیب زمینی نمیخرن تا همش بگنده و بریزن دور!!! بعد همون دولت میاد سیب زمینی رو میکنه به قیمت روز اولش! اون که سیب زمینی ئه اونا این کارو میکنن بعد اینی که فوتبال مملکته مردم هیچی به هیچی! واقعا برای خودمون متاسفم! :hmm:

حرفت کاملا تایید می شه ولی ...

این مردم دیگه اون مردم سابق نیستند ... همه می خواهند سر همو کلاه بزارن ... همه فکر می کنن واسه خودشون گرگن .... توله سگ هم نیستند .

حرف خوبی زدی .

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
درسته. ولی در نظر بگیرید که تهران 7 میلیون جمعیت داره تازه خیلی ها از شهر های دیگر از سراسر ایران میان. 100 هزار نفر توی 70 میلیون نفر عددی نیست. بالاخره توی 70 میلیون نفر جمعیت 100 هزار نفر آدم پیدا میشه که از مسایل مختلف بی خبر باشه و صرفا به خاطر علاقه بیاد استادیوم. تازه مگه خیلی ها غیر از همین فوتبال سرگرمی دیگه ای دارن؟! دلشون خوشه هفته ای یه بازی باشگاهی یا گاهی اوقات یه بازی ملی انجام بشه تا خودشون رو سرگرم کنن. گرچه باز هم حق با شماست و برای اعتراض به اینکه تیم ملی تبدیل شده به محل جولان دادن باندها و لابی های مختلف و حالت ملی بودن خودش رو از دست داده کسی نباید بره استادیوم

چند وقت قبل تو ایتالیا اسپاگتی گرون شد مردم در اقدامی هماهنگ یه روز اصلا نخریدن تازه کارخانجات تقصیری نداشتن و دلیل گرونی افزایش قیمت گندم بود!

اونوقت تو ایران گوجه شد کیلو 2.5 هزار تومان مردم هم خریدن! سبزی! قیمتش 2 برابر شد همه رفتن خریدن! لبنیات قیمتش دوباره 40 درصد زیاد شده ولی انگار نه انگار! نون گرون شد و اندازش کوچیک ولی هیچکس صداش در نمیاد، با گوشت و مرغ هم که دیگه کاری نداریم اصلا دندونهای کباب خوریمون رو کشیدیم! خیلی معذرت میخوام ولی مثل اینکه داریم زامبی میشیم البته نمیدونم شاید هم زیاد تقصیر ما نباشه مساله اینه که به کی باید رفت شکایت کرد؟! اونقدر این مشکلات خروار شده که دیگه آدم نمیدونه چیکار کنه! بریم از مخابرات شکایت کنیم که باید از 3 ماه پیش طبق مصوبه رگلاتوری آبونمان adsl رو از 3 هزار تومان میکرد هزار تومان ولی نکرده! بریم از صدا و سیما و شبکه خبر شکایت کنیم که داره از پول مالیات و بیت المال (جیب من و شما) اداره میشه ولی باید خبر تصویب قطعنامه رو از بی بی سی بشنویم چرا نمیگن اولی هاینونن تو جلسه شورای حکام چه مدارک و تصاویری نشون داد که با وجود گزارش البرادعی رفتن و اینقدر راحت و با قدرت و حمایت بقیه کشور ها قطعنامه رو تصویب کردن! انگار مردم نامحرمن! فقط آخرش که کار به قطعنامه و جنگ کشید باید بریم جلوی تانک ها و سرب داغ! بریم از بانکها شکایت کنیم که فرمول محاسبه سودی رو انتخاب کردن که با وجود اینکه نرخ سود بانکی کم شده ولی پول بیشتری باید پرداخت کنیم! بریم به کی شکایت کنیم که آقایون تو وزارت خونه های مرتبط خودشون به بعضی از مدیران! و کارمندان حواله سیمان میدن بعد میان میشینن تو تلویزیون و دم از مبارزه با رانت خواری و ساماندهی سیمان میزنن. میخوان بنزین لیتری 400 تومنی بفروشن و ما هم خوشحالیم که بالاخره بنزین به اندازه نیاز گیرمون میاد!. این همه که ادعای تکنولوژی دارن نمیتونن نفت ملت رو تبدیل به بنزین کنن؟! چرا از ونزولا بنزین وارد میکنیم؟! چرا از آقایون بانک مرکزی سوال نمیکنن این نرخ تورم رو چطوری محاسبه میکنید که با وجود اینکه قیمت خونه و به دنبالش اجاره خونه بیش از دوبرابر شده، مواد غذایی قیمت 50 تا 100 گرون شده، حمل و نقل هزینش چند برابر شده، خود دولت به اسم تعدیل و پله کانی کردن قیمت خدمات رو گرون میکنه ولی آخرش میگن تورم 17 درصده! واقعا کدوم اقلام رو در محاسبه نرخ تورم لحاظ میکنن؟!

بریم به کی بگیم که باباجون دریای ملت رو به روسها ندید! طبق قرارداد نصف دریا مال ماست نصف دیگه مال شوروی. حالا که شوروی n تیکه شده که مشکل ما نیست. اونا باید 50 درصد خودشون رو بین خودشون تقسیم کنن. آقایون میگن اصلا سهم ایران 50 دصد نیست! کی گفته سهم ایران 50 درصده؟! میگن هیچ جای قرارداد 1921 اشاره نشده که سهم ایران 50 درصده! و متن قرارداد رو هم منتشر میکنن! درسته هیچ جای قرارداد 1921 نگفته سهم ایران 50 درصده ما هم اصلا راجع به قرارداد 1921 حرف نمیزنیم. ما داریم درباره قرارداد 1940 صحبت میکنیم که آخرین قرارداد منعقد شده است و هنوز هم معتبر است و طبق اون دریا برای ایران و شوروی هست و روش تقسیم هم "تساوی" (50 50) ذکر شده!

از بی کفایتی آقایون به کی شکایت کنیم که این همه چین و روسیه رو چاق و چله کردیم و برای جوانان خوب چینی! اشتغال زایی کردیم! آخر هم هر دوتاشون علیهمون رای دادن!(از 15 تا کشور 14 تا کشور رای مثبت به قطعنامه دادن و فقط اندونزی رای ممتنع داد!) میگن قطعنامه تاثیری نداره! یه نمونش اینکه ما رو با هند مقایسه کنید که تو صنعت نرم افزار چه سودی میکنن ولی ما با این که همه درس خونده کامپیوتر داریم ولی به خاطر این مسایل اصلا نمیتونن وارد بازار جهانی بشن. بیشتر وقت بچه ها صرف پیدا کردن و خریدن و-ی پ-ی ا-ن (اینطوری نوشتم که سایت این بنده خدا رو نبندن!) میشه که تو اکانت پی پال لاگین کنن!

راجع به نگرفتن غرامت جنگ و دادن وام 1 میلیارد دلاری به عراق و موشک فضا پیمای ساخت ایران! که میگن همون موشک No-dong کره شمالی هست و ... هم بهتره چیزی نگم

قزافی دیروز حرف جالبی زد! گفت ما دیگه توانایی اداره کشور رو نداریم و دولت و وزارت خونه ها تبدیل شدن به وسیله ای برای بلعیدن بودجه کشور و پول مردم. گفتش تمام وزارت خونه های به جز وزارت خونه های کلیدی مثل دفاع و خارجه تعطیل! و پول نفت رو هم بین مردم تقسیم میکنیم!!!

اونقدر مشکلات هست که علی دایی! و فوتبال توش گمه!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
رييس اسبق فدراسيون فوتبال ايران، انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي را به دليل زود هنگام خواندن حضورش در اين پست؛ اشتباه خواند و تاكيد كرد كه نبايد مسوولان فوتبال كشور براي سرپوش گذاشتن به ايرادات مديريتي و اجرايي خود اسطوره‌ها را اين‌گونه بسوزانند.

صفايي فراهاني با اشاره به انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت: علي دايي اسطوره و پيشينه‌ي فوتبال ايران است. پس از چهل سال فوتبال توانسته‌ايم يك اسطوره به نام "علي دايي" را به جهانيان معرفي كنيم. نبايد در اين ميان به گونه‌اي رفتار شود كه از اين اسطوره استفاده نكرده، او را بسوزانيم.

وي گفت: ‌دايي افتخار ايران و آسياست. او بايد در يك شرايط بهتر و مناسب‌تر هدايت تيم ملي ايران را بر عهده مي‌گرفت. معتقدم حضور فعلي دايي در راس كادر فني تيم ملي يك اشتباه است و اين اشتباه را نيز مديراني مرتكب شده‌اند كه به دليل ضعف‌هاي خود خواهان سرپوش گذاشتن بر روي آن هستند.

رييس اسبق فدراسيون فوتبال افزود: علي دايي مي‌تواند كمك موثري براي فوتبال ايران باشد، معتقدم فدراسيون فوتبال پيش از انتخاب دايي به عنوان سرمربي تيم ملي، بايد وي را براي مدتي به يكي از مطرح‌ترين تيم‌هاي خارجي اعزام مي‌كرد تا او در كنار بزرگ‌ترين مربيان فوتبال دنيا تجربيات خود را افزايش مي‌داد.

وي افزود: دايي هميشه نشان داده كه مستعد و با تجربه عمل مي‌كند. او در حال حاضر نيز داراي تجربيات گران‌بهايي در عرصه بازي‌گري و مربي‌گري است. در زماني كه در فدراسيون فوتبال حضور داشتم او را آدمي منضبط و كاردان يافتم. او فوتباليستي است كه زير بار هر حرفي نمي رود و طبيعي است كه اين رفتار نيز در جامعه كنوني ما طرفدار چنداني ندارد و قطعا بدخواهان زيادي منتظر كوچك‌ترين لغزش دايي هستند.

صفايي فراهاني گفت: نبايد شرايط را به گونه‌اي فراهم مي‌كرديم تا لغزش احتمالي دايي در آينده، تيم ملي و او را به حاشيه براند. دايي اسطوره‌ي فوتبال ايران است و شكستن اين اسطوره‌ها در هر مقطع زماني؛ دانسته يا نادانسته طبعات فراواني براي فوتبال ايران و حتي آسيا به همراه خواهد داشت. خيلي‌ها از دايي خوششان نمي‌آيد و قطعا اين روند آسيب پذيري شرايط آينده فوتبال ملي و شخص علي دايي را بيشتر خواهد كرد.

صفايي فراهاني اظهار كرد: به هر حال آنچه كه نبايد اتفاق مي‌آفتاد، رخ داده است. در حال حاضر بايد تنها با سرمربي جديد تيم ملي همكاري كنيم تا در آينده تاسف‌ نخوريم. سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال بايد تمام تلاش خود را براي كمك و موفقيت به علي دايي و تيم ملي انجام دهند.

وي با رد هر گونه تاثيرگذاري در انتخاب "دايي" يا هر گزينه‌ي ديگري براي سرمربي‌گري تيم ملي گفت: شخصا پس از پايان فعاليت كميته‌ي انتقالي هيچ تماسي با مسوولان فدراسيون فوتبال نداشته‌ام و آنها نيز كمتر به سراغ من آمدند و حتي در جريان تصميم‌گيري‌ها و برنامه‌هاي آنان نيز نبوده‌ام.

صفايي فراهاني در پايان به علي دايي توصيه كرد كه در هدايت تيم ملي از بهترين و نام‌آورترين مربيان خارجي استفاده كند.

منبع خبر

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اعضای کمیته تیم های ملی پس از بررسی ، برنامه های علی دایی را تصویب کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر:

مهدی تاج در نشست کمیته تیم های ملی فوتبال ایران که در فدراسیون فوتبال بر گزار شد، افزود : آمریکا پیشنهاد برگزاری دیدار دوستانه را به فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرده است که درصورت تایید شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی و علی دایی سرمربی تیم ملی ،‌یکی از روزهای اول تا دهم خرداد سال 87 در آن کشور برگزار خواهد شد.

وی همچنین گفت : پیشنهاد دیدار دوستانه تیمهای اسکاتلند و اکوادور با تیم ملی فوتبال ایران نیز مورد قبول اعضای کمیته تیم های ملی قرار گرفت و اگردایی و شورای برون مرزی سازمان تر بیت بدنی قبول کنند ، این دو تیم در ورزشگاه ازادی تهران با تیم فوتبال ایران دیدار خواهند کرد .

تاج تاکید کرد : حتی اگر شورای برون مرزی برگزاری این دیدارها را تایید کند ، بازهم نظر علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال شرط اساسی است.

وی گفت : نظر مساعد اعضای کمیته تیم های ملی درباره این سه دیدار دوستانه به شورای برون مرزی ارجاع شده است.

سخنگوی فدراسیون فوتبال همچنین اخبار مربوط به بررسی نشدن برنامه علی دایی پیش از انتخاب وی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال را تکذیب کرد.

تاج در این حال افزود : تنها نکته مطرح درباره علی دایی ، سرمربیگری وی در تیم سایپا بود که فدراسیون با شرایط این مربی موافقت کرد.

وی تاکید کرد : فدراسیون فوتبال پس از بررسی گزینه های سرمربیگری تیم ملی ، به سرعت دایی را انتخاب کرد که مورد استقبال عامه مردم نیز قرار گرفت.

وی افزود : فدراسیون فوتبال با سرعت عملی که در انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی انجام داد ، جلوی ادامه گمانه زنی ها را گرفت.

خبر دیگر اینکه کمیته تیم های ملی فوتبال عصر امروز تشکیل جلسه داد و برنامه های کلی درخصوص فوتسال ، بازاریابی ، آموزش تیم های پایه و دیدارهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال بزرگسالان کشورمان مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال هم با حضور در این جلسه ، درباره برنامه ها و ویژگیهای علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران توضیحاتی ارائه کرد.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اونوقت تو ایران گوجه شد کیلو 2.5 هزار تومان مردم هم خریدن! سبزی! قیمتش 2 برابر شد همه رفتن خریدن! ....

بریم به کی بگیم که باباجون دریای ملت رو به روسها ندید! ....

از بی کفایتی آقایون به کی شکایت کنیم که این همه چین و روسیه رو چاق و چله کردیم و برای جوانان خوب چینی! اشتغال زایی کردیم! آخر هم هر دوتاشون علیهمون رای دادن....

راجع به نگرفتن غرامت جنگ و دادن وام 1 میلیارد دلاری به عراق و موشک فضا پیمای ساخت ایران! که میگن همون موشک No-dong کره شمالی هست و ... هم بهتره چیزی نگم

اونقدر مشکلات هست که علی دایی! و فوتبال توش گمه!

آقا دمت گرم . حرف دل منو زدی . در واقع حرف دل 20 میلیون جوون که بهترین اسمی که می شه براشون گذاشت نسل سوخته هست ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما که میخوایم بریم مالزی اگه خدا بخواد

میگن شهر خوبیه. ارزون ترین پایتخت دنیا. در ضمن کشور دانشگاهی هست.

البته این حرفا ربطی به علی دایی و فوتبال نداشت اما خب باید برای دایی ارزوی موفقیت کرد

بالا