سلام
بنظرتون اینکه برم عمده بخرم و با ماشین توی شهر بچرخم و بفروشم میصرفه؟
مثلا دلستر دوغ رب و...
فروش داره؟استهلاک ماشین چی میصرفه؟کسی تا حالا امتحان کرده؟چقدر در روز فروش میکنم؟کجاها باس برم برای فروش؟
مثلا پرسیدم اگه باکسی بخری دوغ 1100تومن ارزون تر از قیمت روشه یا دلستر 1200تومن ارزونتر از قیمت روش برام میفته.
ماشین هم پرایده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما هر کاری میخوای انجام بدی از کم شروع کن ، کم کم متوجه میشی مشتریات چیا میخوان و چه کالایی رو لازم دارن ، مغازه دار ها خیلی به کسی که مغازه نداره اعتماد نمیکنن و معمولا مغازه هم داشته باشی باید خیلی زرنگ باشی تا بتونی جا باز کنی و یا بتونی یه مغازه دار رو بکشونی مغازه ات
من خودم سال 90 سی دی خام و دی وی دی خام از مشهد میگرفتم و پشت ماشین میذاشتیم به سوپرمارکت ها میدادم ( با برادرم و با اجازه ات کارشناسی مکانیک سیالات از دانشگاه دولتی هم دارم و الانم حقوق ثبت نام کردم ترم اولی
) بعدش داخل گاراژی که پدرم داشت یه مغازه رو مرتب کردیم (همه میگفتن عمرا بتونی موفق بشی و از همین حرفا که به همه میگن ) و پدرم اون موقع حدود 3 تومن به ما داد و کار رو شروع کردیم - الان که بازار خیلی خرابه و من کلا به کسی پیشنهاد نمیکنم مغازه بزنه ولی واقعا در حد خودم خیلی خیلی پیشرفت کردیم و در این مدت راضی بودم و الان اگه کسی بیاد داخل مغازه ام چیزی نیس که نداشته باشم و واقعا بار اول تعجب میکنه که همچین مغازه ای داخل یه گاراژ وجود داره - در همین گاراژ یه مغازه لوازم جانبی موبایل هم تاسیس کردیم و یه مغازه هم در خیابون اصلی با یکی شریک زدیم ه بعد از 3 سال به شریکم فروختم و . . .
این حرفارو واسه تعریف از خودم نزدم ، گفتم هر کاری خواستی شروع کنی از کم شروع کن و زرنگ باش ، پولت رو نخورن ، منصف و خوش اخلاق باش کارت میگیره
اینم آدرس کانلمون : @computerbojnourd
@mobile_case_center