• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عملی کردن یک ایده ویژه کسب درآمدی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
من چند تا ایده برای کسب درآمد دارم که فعلا در حد ایده هست و به یک نفر همفکر نیاز دارم تا روی ایده هام بیشتر فکر بشه و بتونیم از با کمک همدیگه ضعفهاش رو برطرف کنیم و به مرحله اجرا برسونیم برای همین به یک نفر همفکر نیاز دارم برای اینکار که با هم همکاری کنیم و سودش رو هم میتونیم تقسیم کنیم.
اگر کسی مایل هست پی ام بزنه تا بیشتر توضیح بدم و اگر شد با هم همکاری کنیم.
ممنون از همکاریتون

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سرکاریه برای جذب بازدید کننده و عضو گیری سایتشون

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
میگی بیا عضو سایتم شو تا حرف بزنیم عضو میشم هیچ تاپیکی نیس میگم کجاس میگی بعدا بقیم عضو میشن شروع میشه کم کم

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
میگی بیا عضو سایتم شو تا حرف بزنیم عضو میشم هیچ تاپیکی نیس میگم کجاس میگی بعدا بقیم عضو میشن شروع میشه کم کم

چی میگی؟؟
من گفتم عضو شو که عضو شدی بعد فعالت کردم که بیای توی خصوصی مثل چت روم باهم صحبت کنیم و با هم تبادل نظر کنی ولی تو اومدی میگی سرکاریه و میخواد عضو جمع کنه آخه برای انجمن خصوصی عضو جمع میکنن؟؟؟
وقتی گفتی سرکاریه منم فکر کردم دیگه نمیخوای بیای یوزر عادیت کردم اگه خواستی بگو دوباره فعالت کنم برای خصوصی.
بعدشم مگه مهمه که چند تا کاربر داره؟ فرض کن من و تو هستیم؟ اینم مثل یاهو چه فرقی داره؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چی میگی؟؟
من گفتم عضو شو که عضو شدی بعد فعالت کردم که بیای توی خصوصی مثل چت روم باهم صحبت کنیم و با هم تبادل نظر کنی ولی تو اومدی میگی سرکاریه و میخواد عضو جمع کنه آخه برای انجمن خصوصی عضو جمع میکنن؟؟؟
وقتی گفتی سرکاریه منم فکر کردم دیگه نمیخوای بیای یوزر عادیت کردم اگه خواستی بگو دوباره فعالت کنم برای خصوصی.
بعدشم مگه مهمه که چند تا کاربر داره؟ فرض کن من و تو هستیم؟ اینم مثل یاهو چه فرقی داره؟

یه چیز کلی توی پ.خ بگو از ایده ات و اینکه برای اجراش به چی نیاز داری . خوب باشه بیشتر و خصوصی صحبت می کنیم....

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
یه چیز کلی توی پ.خ بگو از ایده ات و اینکه برای اجراش به چی نیاز داری . خوب باشه بیشتر و خصوصی صحبت می کنیم....

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خیلی همتون بی مزه این !!!!!!!!!!! دی:

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
خیلی همتون بی مزه این !!!!!!!!!!! دی:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بی مزه این خیلی همتون !!!!!!!!!!! دی:

بیشتر و خصوصی صحبت می کنیم خوب باشه .... توی پ.خ یه چیز کلی بگو از ایده ات و برای اجراش اینکه به چی نیاز داری .

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
بی مزه این خیلی همتون !!!!!!!!!!! دی:
توی پ.خ یه چیز کلی بگو از ایده ات و برای اجراش اینکه به چی نیاز داری . ..بیشتر و خصوصی صحبت می کنیم خوب باشه ....

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
بی مزه این همتون خیلی!!!!!!!!!!! دی:
توی پ.خ یه چیز کلی بگو از ایده ات و برای اجراش اینکه به چی نیاز داری . ..بیشتر و خصوصی صحبت می کنیم خوب باشه ....

بالا