• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عن در عجایب سیستم های پاپ آپ !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان یه چیز جالب و عجیب براتون بگم بلکه این دفعه رو دیگه ایمان بیارید

دوتا سیستم همزمان در سایتم استفاده میکنم. سیستم اول هر آی پی 2 تومن میده. و فقط هم یک بار برای هر کاربر باز میشه. سیستم دوم هر آی پی 12 تومن میده. و سه بار هم برای کاربرا باز میشه !

اما نکته عجیب چیه! این که درآمدم از سیستم اولی بیشتر از دومیه ! عایا به نظر شما این یه معجزه نیست؟ هنوز هم نمیخواهید ایمان بیاورید؟ عایا من الان نباید سرمو بکوبم به دیفار؟

بعد از یه عمر وبمستری اصلا فکرشو نمیکردم یک روزی ملعبه این سیستم های پاپ آپ بشم. هی اینو تست کن اونو تست کن. هرکدومشون هم شرایط بسیار متفاوت و متنوعی نسبت به هم دارن. ولی نهایتا بازدهی هاشون زیاد باهم فرقی نداره.

بالاغیرتا ول کنید این لینک رفرال گذاشتن رو. بی خیال این بشید که فلان سیستم هر آی پی فلان مقدار میده. فلانی شمارشش خوبه. بدون رودرواسی و حاشیه پردازی بیاید راست و حسینی بگید از بین سیستم هایی که تست کردید کدوم یکی بازدهی بهتری داشتن و میشه بیشتر ازشون درآمد داشت

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10
من خیلی از سیستم های پاپ آپ رو تست کردم چون خودم هم از این سیستم و اسکریپت استفاده می کنم و طراحی و برنامه نویسی هم می کنم متوجه موردی شدم که باعث کاهش شمارش پاپ آپ شده

به جرات می تونم بگم سیستم پاپ آپ اسکای و ادز گستر ، پاپ آپشون که باز می شه شمارش نمی کنه حتی 1 دقیقه یا 10 دقیقه هم بگذره بازم شمارش نمی شه و در گزارش های پاپ آپ ، آی پی شما نشان داده نمی شود

فقط و فقط در صورتی پاپ آپ شما در این دو سایت نمایش داده می شود که بر روی اون پنجره وسط خود پاپ آپ که نوشته شده شما برنده شده اید یا تخفیف گرفتید و بعد اوکی کنید آی پی شما شمارش می شود
بنده بارها با چندین آی پی مختلف این دو سایت رو چک کردم شما هم می توانید این موارد رو امتحان کنید تا بهتون ثابت بشه

موفق باشید

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
من خیلی از سیستم های پاپ آپ رو تست کردم چون خودم هم از این سیستم و اسکریپت استفاده می کنم و طراحی و برنامه نویسی هم می کنم متوجه موردی شدم که باعث کاهش شمارش پاپ آپ شده

به جرات می تونم بگم سیستم پاپ آپ اسکای و ادز گستر ، پاپ آپشون که باز می شه شمارش نمی کنه حتی 1 دقیقه یا 10 دقیقه هم بگذره بازم شمارش نمی شه و در گزارش های پاپ آپ ، آی پی شما نشان داده نمی شود

فقط و فقط در صورتی پاپ آپ شما در این دو سایت نمایش داده می شود که بر روی اون پنجره وسط خود پاپ آپ که نوشته شده شما برنده شده اید یا تخفیف گرفتید و بعد اوکی کنید آی پی شما شمارش می شود
بنده بارها با چندین آی پی مختلف این دو سایت رو چک کردم شما هم می توانید این موارد رو امتحان کنید تا بهتون ثابت بشه

موفق باشید
100% تأیید میشه ، افتضاح ترین سیستم موجود همین هست

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
منصور اکثر این سیستم های پاپ آپ همونطور که خودت میدونی محصولات همکاری در فروش ها رو میذارن . اگر جنس فروش بره و برگشتی کم باشه پول دارن و پول بقیه هم میدن. اما اگر سود آوری خودشون کم باشه هرجور شده یه کاری میکنن که پول کمتر به شما بدن. بهترین کار اینه که شما مستقیم خودت محصولات رو با کد پاپ آپ بذاری تو سایتت. پول از مشتری میرسه به همکاری در فروش و از اون هم به شما. دیگه یه چیزی مثل سیستم پاپ آپ این وسط واسطه نمیشه.

تو یه تاپیک دیگه هم گفتم ، جای یک واسطه برای معرفی پلن های تبلیغاتی در سایت ها و خرید پلن ها خیلی خالیه. فرض کن من یک محصول دارم یا اصلا میخوام الکسای سایتم رو ببرم بالا ، میام از بین کلی سایت انتخاب میکنم که پلن پاپ آپ کدوم رو انتخاب کنم. دیگه 10 ثانیه و 20 ثانیه و جفتک اندازی های شبیه به این هم نداره.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
با اجازه استارتر می خوام یه سیستم دیگه رو هم معرفی کنم
سایت پاپ پاپ برای هر آی پی 120 ریال میده که امروز 20 ریال دیگه هم اضافه کردن به تعرفه هاشون یعنی 140 ریال بابت هر آی پی
زمان شمارش هم 1 ثانیست . شمارشش هم عالیه ، مهم تر از همه سیستمش وینوکسه.
من تقریبا تمام سیستم های پاپ آپ رو تست کردم ، این سیستم نسبت به بقیه بهتره
لینک عضویت در سایت پاپ پاپ
لینک عضویت هم referal من هست ممنون میشم با این لینک عضو شید

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
سایت پاپ پاپ برای هر آی پی 120 ریال میده که امروز 20 ریال دیگه هم اضافه کردن به تعرفه هاشون یعنی 140 ریال بابت هر آی پی

خب لامذهب تو آبروی هر چی وبمستر رو که بردی تو همه تاپیک ها هم هستی o_O

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469

Google007

Registered User
لایک‌ها
72
سلام . من تجربه ام رو میگم ، خودم هم زیاد سیستم تست کردم ! اما نه هر سیستمی !

به نظر من بهترین سیستم در حال حاضر پاپ نما هست .

morteza26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم چند روزه با مکس پاپ آپ کار می کنم خیلی راضیم ازش شمارشش خیلی عالیه یکی خوبی دیگه ای هم که نصبت به سیستم های دیگه داره اینکه بعد از اینکه درخواست واریز دادم سریع برام واریز کردن دیگه مثل بعضی سیستم ها نمی خواد چند روز صبر کنی که ببینی آیا برات واریز می کنند یا نه من که خیلی ازش راضیم ایشالله همینطوری هم خوب بمونه

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
طرف خودشم میدونه شمارشش کمه! واقعا رو چه آدمایی اسم مسلمون گذاشتید!
شمارش کم هست اما داریم سه برابر جاهای دیگه پرداخت می کنیم . شما شمارش رو نبین درآمد رو ببین تو کدام سیستم بیشتر هست . تو سیستمی که هر ای پی 3 می ده یا 20!!!!

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من خودم چند روزه با مکس پاپ آپ کار می کنم خیلی راضیم ازش شمارشش خیلی عالیه یکی خوبی دیگه ای هم که نصبت به سیستم های دیگه داره اینکه بعد از اینکه درخواست واریز دادم سریع برام واریز کردن دیگه مثل بعضی سیستم ها نمی خواد چند روز صبر کنی که ببینی آیا برات واریز می کنند یا نه من که خیلی ازش راضیم ایشالله همینطوری هم خوب بمونه
من در عجبم شمای تازه وارد مثلا دو تا پست دادی حداقل چند پست جای دیگه میدادی

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
من در عجبم شمای تازه وارد مثلا دو تا پست دادی حداقل چند پست جای دیگه میدادی
جالبش هم اینجاست تمام نیو یوزر های گرامی که مثلا دو سه تا پست دارند از یه سیستم تعریف میکنند : ))))))))))
بزودی جیمیل و ایمیل از دست این یوزرها اعلام ورشکستگی میکنند !دی:
واقعا عجیبه !

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152

مثل اینکه عادتونه تو هر تایپیکی برید تبلیغ کنید حداقل لینک زیر مجموعه گیری رو میزاشتی نه مستقیم

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
مثل اینکه عادتونه تو هر تایپیکی برید تبلیغ کنید حداقل لینک زیر مجموعه گیری رو میزاشتی نه مستقیم
:)
کلا تو 2 تا تاپیک لینک ریفرال گذاشتم
چندین سیستم پاپ آپ رو تست کردم و به این نتیجه رسیدم که سیستم ذکر شده بهتر از بقیست و به کاربرا معرفی کردم تا دیگه برای پیدا کردن سیستم پاپ آپ خوب ضرر نکنن .
اگه با ریفرال مشکلی دارید بگید دیگه ریفرال نمی گذارم. برای من که فرقی نداره کسی از لینک من عضو بشه یا نه چون درآمد زیادی از ریفرال بدست نمیاد

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
کدوم سیستم درآمد بیشتری میده !؟ من هر سیستمی تست میکنم یه روز خوبه یه روز بد معلوم نیست چی بی چیه ...
دوستان یه چیز جالب و عجیب براتون بگم بلکه این دفعه رو دیگه ایمان بیارید

دوتا سیستم همزمان در سایتم استفاده میکنم. سیستم اول هر آی پی 2 تومن میده. و فقط هم یک بار برای هر کاربر باز میشه. سیستم دوم هر آی پی 12 تومن میده. و سه بار هم برای کاربرا باز میشه !

اما نکته عجیب چیه! این که درآمدم از سیستم اولی بیشتر از دومیه ! عایا به نظر شما این یه معجزه نیست؟ هنوز هم نمیخواهید ایمان بیاورید؟ عایا من الان نباید سرمو بکوبم به دیفار؟

بعد از یه عمر وبمستری اصلا فکرشو نمیکردم یک روزی ملعبه این سیستم های پاپ آپ بشم. هی اینو تست کن اونو تست کن. هرکدومشون هم شرایط بسیار متفاوت و متنوعی نسبت به هم دارن. ولی نهایتا بازدهی هاشون زیاد باهم فرقی نداره.

بالاغیرتا ول کنید این لینک رفرال گذاشتن رو. بی خیال این بشید که فلان سیستم هر آی پی فلان مقدار میده. فلانی شمارشش خوبه. بدون رودرواسی و حاشیه پردازی بیاید راست و حسینی بگید از بین سیستم هایی که تست کردید کدوم یکی بازدهی بهتری داشتن و میشه بیشتر ازشون درآمد داشت
کدوم سایت 2 تومن میده و شمارشش زیاده ؟

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
کدوم سیستم درآمد بیشتری میده !؟ من هر سیستمی تست میکنم یه روز خوبه یه روز بد معلوم نیست چی بی چیه ...

کدوم سایت 2 تومن میده و شمارشش زیاده ؟
ایران پاپ آپ
(دوستان میان و بجای من لینک رفرال میزارند : )))))))))))) )

بالا