سلام دروستان
من عکسهای ماهواره ای گوگل رو با کیفیت بالا لازم دارم که تا ارتفاع 100 الی 200 متری زمین باشه .
چطوری میتونم این عکس های مورد نظر رو بدست بیارم .
سلام میشه زحمت این نقطه رو برای بنده بکشید .
عکس بزرگ و با کیفیت لطفا![]()
خیلی خیلی ممنونم . کلی کارم راه افتاد . مرسی![]()
بعد با این نسخه میشه فیلم برداری هم کرد از نقشه ؟ یعنی از حرکت کره زمین تا پیدا کردن محل مورد نظر رو بودن آرم بهمون خروجی فیلم میده ؟سه تا تاپیک پایینتر تو همین بخش لینک دانلود نسخه کامل گوگل ارث پرو به همراه کرکش بود
http://forum.persiantools.com/t64553.html
از اینجا میتونید دانلود کنید.
هم کرکش هست و هم خودش. میتونید راحت از هرجا که دوست دارید عکس بگیرید
بعد با این نسخه میشه فیلم برداری هم کرد از نقشه ؟ یعنی از حرکت کره زمین تا پیدا کردن محل مورد نظر رو بودن آرم بهمون خروجی فیلم میده ؟
ایول .. پس من رفتم تو خط دانلودش ... TNXبله. میشه جوری هم تنظیمش کنی که از نقطه ای به نقطه ی دیگه بره.
سه تا تاپیک پایینتر تو همین بخش لینک دانلود نسخه کامل گوگل ارث پرو به همراه کرکش بود
http://forum.persiantools.com/t64553.html
از اینجا میتونید دانلود کنید.
هم کرکش هست و هم خودش. میتونید راحت از هرجا که دوست دارید عکس بگیرید
یعنی اگر من این گوگل ارث رو دانلود کنم و اجرا کنم میشه به راحتی خیابون x رو تو فلان منطقه ی تهران پیدا کنم و عکس بگیرم؟
راستی نگفتید مختصات یک نقطه مثلا یک خونرو تو یه خیابون تهران از کجا می تونم گیر بیارم
یعنی اگر من این گوگل ارث رو دانلود کنم و اجرا کنم میشه به راحتی خیابون x رو تو فلان منطقه ی تهران پیدا کنم و عکس بگیرم؟
راستی نگفتید مختصات یک نقطه مثلا یک خونرو تو یه خیابون تهران از کجا می تونم گیر بیارم
ممنونم![]()
تا اونجا که من میدونم فقط دستگاه جی پی اس میتونه این کار رو برای شما انجام بده
این کارو که با ورژن معمولیشم میشه بکنی. خصوصیات این ورژن نسبت به ورژن معمولی عکس گرفتن با کیفیت بالاست.
مختصات را هم پایین صفحه Google Earth نوشته.
آقا من با ورژن 10.1.0.244 هر کاری کردم مگه از یه اندازه پایین تر می رفت! خودمو کشتم ولی فقط تا بالای یک استان رو (مثلا تهران یا اصفهان ...) برام بزرگ می کرد و اصلااااااااا روی خیابون ها نمیرفت - مگر اینکه جاهای معروف دنیا مثل واتیکان و .... این هم مثل همونه؟!! بعضیا میگند باید پول بدی تا مثل مال دوستمون zoom کنه اما انگار میگید این طوری نیست. آره؟