• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس العمل خارجی ها چیست ؟!!!

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

من دارم روی یک سایت انگلیسی کار میکنم که میتونه کاربر از کل دنیا داشته باشه ، یک دامنه انتخاب کردم که KH داره ( خ ) در واقع کلمه فارسی هست.

به نظرتون چقدر مهمه این موضوع ؟ من میتونم از اینجور کلمه ها استفاده کنم یا بهتر به زبون خودشون دامنه رو در نظر بگیرم ؟! شخصا خیلی دوست دارم دامنه پنگلیشم رو بزارم ولی نمیدونم این کار مانع پیشرفت سایت یا کند شدن اون میشه یا نه ! و اینکه خارجیها با سایتهایی که دامنه بیگانه دارند چجوری برخورد میکنند .

البته مشکل اصلی اینه که این دامنه KH داره به نظرتون انگلیسی زبانها با تلفظ این کلمه مشکل خواهند داشت ؟! نظرتون چیه کلا ؟!

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

من دارم روی یک سایت انگلیسی کار میکنم که میتونه کاربر از کل دنیا داشته باشه ، یک دامنه انتخاب کردم که KH داره ( خ ) در واقع کلمه فارسی هست.

به نظرتون چقدر مهمه این موضوع ؟ من میتونم از اینجور کلمه ها استفاده کنم یا بهتر به زبون خودشون دامنه رو در نظر بگیرم ؟! شخصا خیلی دوست دارم دامنه پنگلیشم رو بزارم ولی نمیدونم این کار مانع پیشرفت سایت یا کند شدن اون میشه یا نه ! و اینکه خارجیها با سایتهایی که دامنه بیگانه دارند چجوری برخورد میکنند .

البته مشکل اصلی اینه که این دامنه KH داره به نظرتون انگلیسی زبانها با تلفظ این کلمه مشکل خواهند داشت ؟! نظرتون چیه کلا ؟!

سلام

تا اونجایی که من می دونم این اینگلیشی ها علاقه ی خاصی به هجی کردن دارند.شما کل دامنه ات چند حرفی هست؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

تا اونجایی که من می دونم این اینگلیشی ها علاقه ی خاصی به هجی کردن دارند.شما کل دامنه ات چند حرفی هست؟

ببخشید هجی کردن یعنی چی ؟ ( نمیدونم واقعا :دی )

دامنه ام 8 کاراکتر هست .

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مهم اینه که دامنه رو بتونن بخونن و براشون مفهوم داشته باشه وگرنه به نظرم سایت نمیتونه پیشرفت کنه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگه منظورت رو سیو تاثیر داره اره داره باید دامنت با کلمه کلیدیت بخونه البته اختیاریه اما امتیاز داره

اما از نظر نوع اوری می گی امتیازش تو موتور های جستجوی لوکال مثلا امریکا بالاست چون جدیدا رو خلق ایده یا نوع اوری چه دومین چه محتوا کار کرده

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
ممنون از دوستان .

درسته قبول دارم که خوندنش مهمه برای همین سوال کردم .

نظرتون در مورد دامنه ای که توش KH داره چیه ؟ مثلا webkhan.com ?

بالا