• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذاهای بازیافته

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
پیش اومده که هر کدوم از ما توی یه وعده ی غذایی مقداری از غذامون اضافه اومده که دو حالت داشته : یا ریختیمش دور و یا اون قدر کدبانو بودیم که باهمون غذای مونده یه غذای جدید درست کردیم.این جا دستور هر غذایی که با غذاهای مونده بشه درست کرد رو بذارید که ما هم ایده بگیریم و اسراف رو کم کنیم
flowerysmile.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
اکثرا توی مهمونیامون پلو خیلی اضافه میاد می تونیم باهاش کراکت درست کنیم
yum2.gif


کراکت برنج

برنج 2 پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
ارد سوخاري ونمك و فلفل به ميزان لازم
ارد 4 قاشق غذاخوري

برنج را 2 بار چرخ ميكنيد البته بايستي سرد باشه تا مانند خمير نرم شود بعد تخم مرغها را در ظرفي شكسته و كمي زده و سپس به برنج اضافه كرده و بعد ارد و نمك و فلفل را افزوده و همه را مخلوط ميكنيم و از مايه باندازه يك نارنگي برداشته و به شكل بيضي دراورده و در ارد سوخاري زده و در روغن فراوان سرخ ميكنيم .

ميشه از كراكت برنج براي دور گوشت سرخ شده يا خوراكها استفاده كرد.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran

وقتی مرغ یا ماهی اضافه میاد حتی یک روز هم که بگذره دیگه نمیشه خوردش چون طعم موندگی میده .


من هم هر وقت مرغ يا ماهي از مهماني ها اضافه مي آيد دو نوع ساندويچ فوق العاده لذيذ با آنها درست ميكنم.
مرغ يا ماهي پخته را ريز خرد كرده و در يك كاسه با خيارشور خرد شده و سس مايونز مخلوط مي كنم سپس يك نان باگت را سه قسمت كرده و از اين مايه حدود يك و نيم قاشق در آن ميريزم و ساندويچ ها را در ساندويچ ميكر قرار مي دهم. اين ساندويچهاي لذيذ را مي توانيد با سس قرمز سرو كنيد.

و یا......

از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل می تونید کوکوی مرغ درست کنید.

مرغ خرد شده( به اندازه بند انگشت) و کمی آبلیمو، زرشک شسته، ماست چکیده، زعفران، چیپس خلالی، نمک و فلفل و در صورت تمایل گردوی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم. روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم و مایه کوکو را در ماهیتابه می ریزیم. ( با ضخامت کم) وقتی یک طرف کوکو پخته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
با اب گوشت اضافی

هر وقت ناهار اب گوشت دارید هر جقدر از ناهار مانده را شب با برنج دمپخت کنید....

با ترشی خیلی خوشمزه میشه و البته سالاد شیرازی...


و یا......

با شوید پلوی باقی مونده کوفته درست کنید

کوشت چرخ کرده
شوید پلو
لپه
تخم مرغ
الو
رب گوجه پیاز
گوشت و شوید پلو و لپه ای که خیس کردید رو ورز بدید و بهش یدونه تخم مرغ بزنید که منسجم شه داخل هر کوفته یه الو بذارید و کوفته ها رو بذارید کنار.
پیاز رو توی روغن تفت بدید.می تونید سیب زمینی هم مکعبی کنید و داخلش بریزید دلخواهه بعد دو قاشق رب رو داخل یه لیوان اب رقیق کنید و به پیاز اضافه کنید و کوفته ها رو اروم داخلش بچینید و بذارید بپزه.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
یه چیز جالب اینکه اگه نون باگت مونده و خشک شده دارید تو آسیاب بریزید و پودرش کنید و تو یخچال یا فریزر نگه داری کنید. هروقت خورش درست می کردید و یکم خورشتون آبکی بود (اخرای پخت) بهش یکی دوقاشق بسته به مقدار خورش از این نون های ریز شده بریزید. غلظت خورش رو عالی می کنه.دیگه نگران جا افتادن خورشتون هم نباشید...
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
با عدس پلو مونده سالاد درست كنين
توي عدس پلو موندتون كاهو و گوجه و خيارشور و ريز كنين با يه تخم مرغ آب پز ، در آخر هم سس مايونز يا ماست بزنين با فلفل و كمي نمك . خيلي خوش مزه ميشه
yum2.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
شعله زردی که اضافه اومده ارو به یه روش خیلی ساده می شه تبدیل به یه عصرونه خیلی خوشمزه کرد .
به این صورت که شعله زرد رو حسابی می زاریم روی حرارت تا آبش خشک خشک بشه وقتی به شکل یه خمیر تقریبا سفت تبدیل شد می زاریم تا خوب سرد بشه . چند عدد تخم مرغ رو می شکونیم و حسابی با همزن هم می زنیم خوب که یه دست شد شعله زرد رو بهش اضافه می کنیم . خوب با همدیگه مخلوط می کنیم . . روغن رو داغ می کنیم و این مخلوط آماده شده ارو توی ماهیتابه پهن می کنیم و درش رو می زاریم 15 دقیقه ایی که گذشت در ظرف رو بر می داریم و این کوکوی شعله زرد رو ( اختراع اسم از خودم بود ) بر می گردونید 5 دقیقه دیگه بمونه .
واقعاااااااا خوشمزه است .
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300
خپش بحال مردی که همسر شما میشه
برای خودت کدبانویی هستی
 

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2012
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
10,372
محل سکونت
مِشـــHaD
شعله زردی که اضافه اومده ارو به یه روش خیلی ساده می شه تبدیل به یه عصرونه خیلی خوشمزه کرد .
به این صورت که شعله زرد رو حسابی می زاریم روی حرارت تا آبش خشک خشک بشه وقتی به شکل یه خمیر تقریبا سفت تبدیل شد می زاریم تا خوب سرد بشه . چند عدد تخم مرغ رو می شکونیم و حسابی با همزن هم می زنیم خوب که یه دست شد شعله زرد رو بهش اضافه می کنیم . خوب با همدیگه مخلوط می کنیم . . روغن رو داغ می کنیم و این مخلوط آماده شده ارو توی ماهیتابه پهن می کنیم و درش رو می زاریم 15 دقیقه ایی که گذشت در ظرف رو بر می داریم و این کوکوی شعله زرد رو ( اختراع اسم از خودم بود ) بر می گردونید 5 دقیقه دیگه بمونه .
واقعاااااااا خوشمزه است .

کوکوی شله زرد دگ چه صیغه ای:دی
ولی در کل بابت بازیافت های غذاتون ممنون
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
43
محل سکونت
یه خورده اونورتر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
45
محل سکونت
طهران

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
تاييد ميشه . ولي من غذاي تازه رو با حجم كمتر بيشتر ميپسندم . از فلسفه برنج زياد سر در نميارم .

mamnon
hame ghazahaye tazaro bishtar dost daran..vali bazi vaght ha adam majbor b in kar mishe
 

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2012
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
10,372
محل سکونت
مِشـــHaD

BEHN4M

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
16
همانا پس مانده ی غذا در شان سگ و گربه است لکن ما عن قلاب نکردیم که برنج دست دوم بخوریم
 
بالا