• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذاهای بازیافته

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2012
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
10,372
محل سکونت
مِشـــHaD
همانا پس مانده ی غذا در شان سگ و گربه است لکن ما عن قلاب نکردیم که برنج دست دوم بخوریم

با یوزر اصلیت بیا دادا
به قول بچه ها این جا برای یه کاربر دوپسته تره هم خورد نمیکنن
 

BEHN4M

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
16
با یوزر اصلیت بیا دادا
به قول بچه ها این جا برای یه کاربر دوپسته تره هم خورد نمیکنن

توی یه تاپیکی به پرشین تولز فحش دادم فرداش لاگین کردم دیدم 1 ماه بنم کردن
yao-ming.jpg
 

silverstar292

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
732
لایک‌ها
1,898
سن
37
محل سکونت
kashan
واقعا آفرين به اين همه سليقه و خلاقيت...خوش به حال همسرتون:lol:
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
واقعا واقعا آفرین به همسرت که تو رو انتخاب میکنه
155fs287321.gif
خوش بحالت که شوهر به این خوش سلیقگی داری واقعا
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif
واقعا حسودیم شد
154fs232528.gif
 

فرشید

Registered User
تاریخ عضویت
3 جولای 2007
نوشته‌ها
631
لایک‌ها
122
محل سکونت
Polaris
با عدس پلو مونده سالاد درست كنين
توي عدس پلو موندتون كاهو و گوجه و خيارشور و ريز كنين با يه تخم مرغ آب پز ، در آخر هم سس مايونز يا ماست بزنين با فلفل و كمي نمك . خيلي خوش مزه ميشه
yum2.gif

یه چیزی شبیه به اینو قبلا امتحان کردم البته خیار شور و تخم مرغ نزدم ولی بازم خیلی خوشمزه شده بود

کلا خراب اینجور غذاهای مخلوطیم !!
2uge4p4.gif
 

KN0WHOW

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آگوست 2012
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
55
محل سکونت
Dec 2002
الهه یه پارچه کد بانو هستی !
 

takesh

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
5,312
لایک‌ها
4,325
محل سکونت
جَـفَـنـگِـــستــانــ...... . . . . .
شعله زردی که اضافه اومده ارو به یه روش خیلی ساده می شه تبدیل به یه عصرونه خیلی خوشمزه کرد .
به این صورت که شعله زرد رو حسابی می زاریم روی حرارت تا آبش خشک خشک بشه وقتی به شکل یه خمیر تقریبا سفت تبدیل شد می زاریم تا خوب سرد بشه . چند عدد تخم مرغ رو می شکونیم و حسابی با همزن هم می زنیم خوب که یه دست شد شعله زرد رو بهش اضافه می کنیم . خوب با همدیگه مخلوط می کنیم . . روغن رو داغ می کنیم و این مخلوط آماده شده ارو توی ماهیتابه پهن می کنیم و درش رو می زاریم 15 دقیقه ایی که گذشت در ظرف رو بر می داریم و این کوکوی شعله زرد رو ( اختراع اسم از خودم بود ) بر می گردونید 5 دقیقه دیگه بمونه .
واقعاااااااا خوشمزه است .
-----------------------------------

این خانوما جدیدا یاد گرفتن هرچی میبینن:eek: دیگه کاری به محتوا و جدول تناوبی عناصرش ندارن :hmm:زرتی چندتا تخم مرغ(معجزه طبیعت توسط مرغ)میتپونن توش میکننش کوکو،:blink: بهشون میگی غذا چیه میگه یه چیز جدید و بکر و جالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:
مارو میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:rolleyes::rolleyes::rolleyes::guitar:
وقتی میاره قیافه هامون دیدن داره:eek::eek::puke::wacko:
---------------------------------
اتفاقا جاتون خالی کله پاچه نهار داشتیم من زوق زده شدم یه عالم واسه خودم تیلتیلیتیدم:eek: و همون چند قاشق اول مارو گرفت :D،حالا به نظر شما این تیلیت اضافه رو میشه تخم مرغ بزنم توش بشه کوکو پاچه
به قول اون کاربر جنگولکه میشه صیغه جدید
 
Last edited:

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
برای بعضی از غذا ها خوبه اتفاقا ! اما برای غذاهای مونده نه اصلا .

من همیشه به این معتقدم و این اصول رو رعایت می کنم که همیشه به اندازه اون وعده درست کنم غذای تازه چیز دیگه اس . اما باز الهه جون ایده های خوبی برامون گذاشتع برای غذاهای مونده مثلا برای مهمونی ها مجبوری کمی بیشتر درست کنی! البته تا صبح خورده میشه معمولا برای من !!! نصف شب شبیخون می زنیم به یخچال !!!! تا نهار روز بعد 100 دفعه یخچال رو ریفرش می کنیم !!!!!!!!
 
بالا