همانا پس مانده ی غذا در شان سگ و گربه است لکن ما عن قلاب نکردیم که برنج دست دوم بخوریم
bashe shoma nakhorrrr.ki esraret kard
همانا پس مانده ی غذا در شان سگ و گربه است لکن ما عن قلاب نکردیم که برنج دست دوم بخوریم
با یوزر اصلیت بیا دادا
به قول بچه ها این جا برای یه کاربر دوپسته تره هم خورد نمیکنن
توی یه تاپیکی به پرشین تولز فحش دادم فرداش لاگین کردم دیدم 1 ماه بنم کردن![]()
واقعا آفرين به اين همه سليقه و خلاقيت...خوش به حال همسرتون:lol:
واقعا واقعا آفرین به همسرت که تو رو انتخاب میکنهخوش بحالت که شوهر به این خوش سلیقگی داری واقعا
واقعا حسودیم شد![]()
![]()
با عدس پلو مونده سالاد درست كنين
توي عدس پلو موندتون كاهو و گوجه و خيارشور و ريز كنين با يه تخم مرغ آب پز ، در آخر هم سس مايونز يا ماست بزنين با فلفل و كمي نمك . خيلي خوش مزه ميشه![]()
یه چیزی شبیه به اینو قبلا امتحان کردم البته خیار شور و تخم مرغ نزدم ولی بازم خیلی خوشمزه شده بود
کلا خراب اینجور غذاهای مخلوطیم !!![]()
-----------------------------------شعله زردی که اضافه اومده ارو به یه روش خیلی ساده می شه تبدیل به یه عصرونه خیلی خوشمزه کرد .
به این صورت که شعله زرد رو حسابی می زاریم روی حرارت تا آبش خشک خشک بشه وقتی به شکل یه خمیر تقریبا سفت تبدیل شد می زاریم تا خوب سرد بشه . چند عدد تخم مرغ رو می شکونیم و حسابی با همزن هم می زنیم خوب که یه دست شد شعله زرد رو بهش اضافه می کنیم . خوب با همدیگه مخلوط می کنیم . . روغن رو داغ می کنیم و این مخلوط آماده شده ارو توی ماهیتابه پهن می کنیم و درش رو می زاریم 15 دقیقه ایی که گذشت در ظرف رو بر می داریم و این کوکوی شعله زرد رو ( اختراع اسم از خودم بود ) بر می گردونید 5 دقیقه دیگه بمونه .
واقعاااااااا خوشمزه است .
الهه یه پارچه کد بانو هستی !