Moseley
Registered User
- تاریخ عضویت
- 30 ژوئن 2013
- نوشتهها
- 91
- لایکها
- 39
در مورد غذاهاي مناسب سحر باید گفتُ ديدگاه هاي مختلفي وجود دارد. خيلي از افراد تصور مي کنند اگر غذاهاي پرچرب بخورند يا از مواد قندي مثل عسل يا شيريني هايي که خيلي قوي هستند استفاده کنند در طول روز گرسنگي کمتري دارند در صورتي که اين تصور صحيحي نيست زيرا اگر ما از غذاهاي چرب استفاده کنيم تشنگي خيلي زيادي عارض مي شود و چون آب خيلي از فعاليت هاي ارگانيک بدن ما را انجام مي دهد باعث مي شود که کل فعل و انفعالا ت شيميايي بدن ما دچار مشکل شود. بنابراين اصلا غذاهاي چرب سرخ کردني براي سحر توصيه نمي شود و همچنين غذاهاي شيرين که قند آنها مصنوعي و ساده هستند باعث مي شود قند بدن بالا برود وقتي بدن افراد مي خواهد اين قند را متعادل سازد هرموني به نام انسولين مي سازد و اين افزايش قند خون در يک وعده غذايي منجر به ترشح انسولين مي شود و افراد را دچار سرگيجه، بي حوصلگي، عصبانيت و پرخاشگري مي کند.
به طورکل براي وعده سحر بايد از موادي استفاده کنيم که اولا انرژي روزانه ما را تامين کند ثانيا از تشنگي ما در طول روز بکاهد و ثالثا از عوارضي که ممکن است بر اثر روزه داري در افراد به وجود آيد جلوگيري کند. استفاده از غذاهاي پرفيبر و در کنار آنها غلات و حبوبات مثل برنج و همه گروه هاي غلات مناسب است و سعي شود غذاهايي مورد مصرف قرار گيرد که آب پز و کبابي باشند. استفاده از انواع سبزي ها و ميوه جات هم مناسب است زيرا حاوي مقادير زيادي قند مرکب هستند و اين قندها به سادگي هضم و جذب نمي شود و اين باعث مي شود که ما در طول روز منبع انرژي مورد نياز را براي کارهاي روزمره مان داشته باشيم.
به طورکل براي وعده سحر بايد از موادي استفاده کنيم که اولا انرژي روزانه ما را تامين کند ثانيا از تشنگي ما در طول روز بکاهد و ثالثا از عوارضي که ممکن است بر اثر روزه داري در افراد به وجود آيد جلوگيري کند. استفاده از غذاهاي پرفيبر و در کنار آنها غلات و حبوبات مثل برنج و همه گروه هاي غلات مناسب است و سعي شود غذاهايي مورد مصرف قرار گيرد که آب پز و کبابي باشند. استفاده از انواع سبزي ها و ميوه جات هم مناسب است زيرا حاوي مقادير زيادي قند مرکب هستند و اين قندها به سادگي هضم و جذب نمي شود و اين باعث مي شود که ما در طول روز منبع انرژي مورد نياز را براي کارهاي روزمره مان داشته باشيم.
