منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

غیرفعال کردن همه پیام های خطا در هنگام اجرا

sejuani

Registered User
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,114
لایک‌ها
1,221
محل سکونت
اهواز
سلام دوستان گرامی
من یک برنامه کوچیک با دلفی نوشتم که از یک کامپوننت وب بروزر استفاده میکنه.
و اگر مشکلی در سایتی که لود میشه باشه هی پیغام میده که سایت فلان مشکل رو داره و... (ولی بخوبی سایت رو لود میکنه)

چطوری میشه در یک برنامه نوشته شده با دلفی کلا همه پیغام های خطای زمان اجرا رو غیرفعال کرد؟
برنامه من کارش رو انجام میده و نیازی ندارم خطاها رو نشون بده.

روش ساده و استاندارد برای این کار چیه؟
ممنون

کد:
unit Unit1;

interface

uses
  Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
  Dialogs, StdCtrls, OleCtrls, MOZILLACONTROLLib_TLB;

type
  TForm1 = class(TForm)
    MozillaBrowser1: TMozillaBrowser;
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
  private
    { Private declarations }
  public
    { Public declarations }
  end;

var
  Form1: TForm1;

implementation

{$R *.dfm}

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
   MozillaBrowser1.Navigate('http://www.xeex.ir');
end;

end.
 

parial1

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2008
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
37
محل سکونت
تهران
سلام دوستان گرامی
من یک برنامه کوچیک با دلفی نوشتم که از یک کامپوننت وب بروزر استفاده میکنه.
و اگر مشکلی در سایتی که لود میشه باشه هی پیغام میده که سایت فلان مشکل رو داره و... (ولی بخوبی سایت رو لود میکنه)

چطوری میشه در یک برنامه نوشته شده با دلفی کلا همه پیغام های خطای زمان اجرا رو غیرفعال کرد؟
برنامه من کارش رو انجام میده و نیازی ندارم خطاها رو نشون بده.

روش ساده و استاندارد برای این کار چیه؟
ممنون

کد:
unit Unit1;

interface

uses
  Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
  Dialogs, StdCtrls, OleCtrls, MOZILLACONTROLLib_TLB;

type
  TForm1 = class(TForm)
    MozillaBrowser1: TMozillaBrowser;
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
  private
    { Private declarations }
  public
    { Public declarations }
  end;

var
  Form1: TForm1;

implementation

{$R *.dfm}

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
   MozillaBrowser1.Navigate('http://www.xeex.ir');
end;

end.
اين قسمت كدتون رو به اين صورت بنويسيد:


procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
try
MozillaBrowser1.Navigate('http://www.xeex.ir');
except
end;
end;
 

MR-S

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2013
نوشته‌ها
4,395
لایک‌ها
7,612
اين قسمت كدتون رو به اين صورت بنويسيد:


procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
try
MozillaBrowser1.Navigate('http://www.xeex.ir');
except
end;
end;
بعد از 7-8 ماه مشکلشون حل نشده؟!
bad_boys_20.gif
 

parial1

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2008
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
37
محل سکونت
تهران
بعد از 7-8 ماه مشکلشون حل نشده؟!
bad_boys_20.gif
احتمالا مشكلشون رفع شده اما من اينجا اين جواب رو گذاشتم تا اگه كسي ديگه توي گوگل سرچ زد و به اينجا رسيد به يه جاي پوچ نرسيده باشه و لااقل يه جوابي گرفته باشه
موفق باشيد دوست عزيز
 
بالا