فارسي كردن قالب در بلاگر

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
آقا من بالاخره يه نيم نگاهي دارم به بلاگر هم مي اندازم. البته همچنان روزنگارم در persianblog خواد ماند.
حالا می خواستم ببینم که برای فارسی کردن یک قالب خارجی، چه مواردی را باید در نظر گرفت؟ اگر تکراری است، لطفا پیوند سوال و جواب را بدهید لطفا
 

Eagles

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
1
فكر كنم فقط كافيه شما كد زيرا در را در بين هد كپي كنيد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

و موارد خاصي هم وجود نداره. اگر هم بخواهيد فارسي بنويسيد بايد يونيكد باشه.
 

nazanin_sa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
بايد راست چين هم بكنيد كه مي تونيد از اين تگ استفاده كنين:
[code:1]&#60;div align=&#34;right&#34;&#62;&#60;/div&#62;[/code:1]
كه كدهاي بلاگر بين اين دو تگ قرار ميگيره.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا

...همين؟!
اين ها را كه بلد بودم. در persianblog هم که قالب درست کردم این ها را رعایت کردم.(قالبم در <a href='http://alieseraj.persianblog.com' target='_blank'>http://alieseraj.persianblog.com</a> است. تازه درست کرده ام. لطفا ببینید و نظرتان را بگویید)
من گفتم حالا Blogger مشكل داره با فارسي بايد يه كاراي ديگه هم بكني.
به هر حال متشكر.
 
بالا