آژانس هواپیمایی
pop up

فارسي كردن قالب وبلاگ

شروع موضوع توسط raminonline ‏17 جولای 2004 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    سلام
    من يه قالب وبلاگ براي بلاگر ساختم كه وقتي توش فارسي مينويسم فارسي نشون نميده
    ميخواستم بدونم چي كار كنم كه فارسي رو نشون بده
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
     
  2. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    برای اینکه قالبهای طراحی شده به فارسی نشون بدند باید چند نکته رو رعایت کنید:
    1. به کار بردن تگ متا برای یونیکد
    کد:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    2. جهت نمایش متنها از راست به چپ
     
  3. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    پس از اينكه كد
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    را در قسمت <head> و </head> سايت خود كپي كرديد
    متن فارسي خود را توسط ادیتور و مبدل یونیکد پرشین
    ادیتوری برای تولید صفحات وب مستقل از سیستم
    تنها ادیتوری است که قابلیت تبدیل یک صفحه ی اچ تی ام ال کامل
    را به کدهای اسكي و يونيكد اسکی دارد++امکانات بسیار قدرتمند دیگر

    به كد اسكي تبديل كنيد

    سپس كد تبديل شده را پست كنيد

    حتما موفق خواهيد شد
    باتشكر
    نيما
    http://www.persianeditor.tk
     
  4. Mossaffa

    Mossaffa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    نيماي عزيز
    سلام
    من نمي توانم در فضاي وب به يونيكد بنويسم همه راهها را هم در کنترل پانل و رژينال ... و لانگ هم رفته ام و لي نميدانم چرا وقتي با كليك راست روي يونيكد 8 مي گذارم باز حروفي بي سر وته مي نويسد اين در حالي است كه به راحتي مي توانم با گذاشتن كي بورد روي FA به فارسي تايپ كنم ! مشكل از كجاست ؟ از لطف شما ممنونم.