آژانس هواپیماییexchanging

فارسي كردن وردپرس

شروع موضوع توسط raminonline ‏14 جولای 2005 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    سلام.
    من اين نسخه‌ي فارس وردپرس رو از پروژه‌هاي پارسي گرفتم و اونجوري كه خودشون گفتن نصب كردم ولي فقط كنترل پنل وبلاگم راست به چپ شد و يك كلمه‌ي فارسي هم توش پيدا نشد. :(
    مشكل چيه؟
     
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
  3. TruthPraiser

    TruthPraiser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    2,348
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
    برای این منظور تنظیمات مربوط به فایل wp-config.php رو انجام دادید؟

    یعنی به جای این عبارت :
    کد:
    define ('WPLANG', '');
    
    این عبارت رو بنویسید :
    کد:
    define ('WPLANG', 'fa');
    
     
  4. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    @ آقا رامین یکبار دیگه مراحل کرا رو چک کن ! یا فایل fa.mo رو درست آپلود نکردی (ناقص یا در محل اشتباه) یا اینکه کاری که a Truth Seeking گفت انجام ندادی ...

    @ مهرداد انتخاب زبان وردپرس تویه پنل ادمین نیست و از طریق فایل کانفیگه ;)
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    همون که شما میفرمایید!من ورد پرسم آخه یکم فرق میکنه و یک ماژول تحت زوپسه اخه!
     
  6. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    من هرچي گشتم جايي واسه انتخاب پيدا نكردم
    اين كارو كرده بودم
    نه جاش درست بود فقط اينو من رو كامپيوتر نصب كردم ممكنه ايرادش به خاطر اين باشه؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    با IIS یا Apache ؟!
     
  9. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    آقا شرمنده ايراد از خودم بود همين چند دقيقه پيش متوجه شدم :(
    من اشتباها ميرفتم اون كلمه‌ي fa رو تو قسمت توضيح فايل wp-config تغيير ميدادم :lol:
    ببخشيد از دوستان اگه وقتتون رو گرفتم
    زياد نخنديد :blush: :blush: