آژانس هواپیمایی
pop up

فارسي نوشتن در Bulletin

شروع موضوع توسط Behrooz_Ice ‏10 می 2004 در انجمن vBulletin و IPB

  1. Behrooz_Ice

    Behrooz_Ice کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    سلام بر احسان جان و ديگر دوستان
    من براي سايت خودم license فروم vbulletin را خریدم و نصب کردم. ولی می خوام که برای اعضای فروم از لحاظ تایپ حق انتخاب فارسی تایپ کردن یا انگلیسی را اضافه کنم. درست مثل همین قسمت post new thread سايت پرشين تولز. ممنون مي شوم دوستان source اين كار را در اختيار من بزارند.

    موفق باشيد
    بهروز
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    سلام....
    من قبلا یه راهنما برای استفاده از جاوا برای تایپ فارسی در فرم ها و فیلدها نوشته بودم. سعی کن از اون استفاده کنی.
    اگر هم حوصله جستجو نداری یه سورس صفحه نگاه کنی سر در میاری :)
     
  3. Behrooz_Ice

    Behrooz_Ice کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    سلام احسان جان. ممنون از جوابت. من نمی دونم این مقاله شما در کدام قسمت این فروم هست. ممنون میشم نام تاپیک را به من بگید. در ضمن من source را ديدم. يك جا نوشته بود انتخاب زبان. با كپي و past كردن اين خط در فایل newthread.php و newreply.php امکان انتخاب زبان و تایپ فارسی در فروم من ایجاد می شود؟

    ممنون و موفق باشید
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    تغییرات رو نباید توی فایلهای php بدین. بلکه باید با تمپلیتهای مربوطه از قسمت مدیریت سایت استفاده کنید.
     
  5. blackxlive

    blackxlive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام احسان جان ميشه بيشتر توضيح بدين من خوب نفهميدم
    چگونگي كار رو ميشه بگيد؟
    مرسي :)
    باي :blush:
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    فكر كنم مشكل با اين حل شه و به دوتا اينپوت پايين يه نگا بندازين . براي هر فيلد يه باتون ست كنيد . fildname ها رو تغيير بديد
    کد:
    <script>
    function storeCaret(textEl) {
    	if (textEl.createTextRange) textEl.caretPos = document.selection.createRange().duplicate();
    }
    var lang = 1;
    var farsikey = [
       0x0020, 0x0021, 0x061B, 0x066B, 0x00A4, 0x066A, 0x060C, 0x06AF,
       0x0029, 0x0028, 0x002A, 0x002B, 0x0648, 0x002D, 0x002E, 0x002F,
       0x0030, 0x0031, 0x0032, 0x0033, 0x0034, 0x0035, 0x0036, 0x0037,
       0x0038, 0x0039, 0x003A, 0x0643, 0x003E, 0x003D, 0x003C, 0x061F,
       0x066C, 0x0624, 0x200C, 0x0698, 0x0649, 0x064D, 0x0625, 0x0623,
       0x0622, 0x0651, 0x0629, 0x00BB, 0x00AB, 0x0621, 0x004E, 0x005D,
       0x005B, 0x0652, 0x064B, 0x0626, 0x064F, 0x064E, 0x0056, 0x064C,
       0x0058, 0x0650, 0x0643, 0x062C, 0x005C, 0x0686, 0x00D7, 0x0640,
       0x200D, 0x0634, 0x0630, 0x0632, 0x064A, 0x062B, 0x0628, 0x0644,
       0x0627, 0x0647, 0x062A, 0x0646, 0x0645, 0x067E, 0x062F, 0x062E,
       0x062D, 0x0636, 0x0642, 0x0633, 0x0641, 0x0639, 0x0631, 0x0635,
       0x0637, 0x063A, 0x0638, 0x007D, 0x007C, 0x007B, 0x007E ];
    
    function changeLang() {
        if (lang == 0) {
        lang = 1;
        return true;
      }
      else {
        lang = 0;
        return true;
      }
    }
    
    function FKeyDown (txtFrm){
     var key = window.event.keyCode;
     if (key == 145){
        if (lang == 0) {
          lang = 1;
          return true;
        }
        else {
          lang = 0;
          return true;
        }
    
    }
    
    }
    function FKeyPress(txtFrm) {
       var key = window.event.keyCode;
    
      if (key == 13) { window.event.keyCode = 13; return true; }
    
       if (lang == 1) { // If Farsi
         if (key == 0x0020 && window.event.shiftKey)
           window.event.keyCode = 0x200C;
         else
           window.event.keyCode = farsikey[key - 0x0020];
         if (farsikey[key - 0x0020] == 92) {
            window.event.keyCode = 0x0698;
         }
         if (farsikey[key - 0x0020] == 8205) {
            window.event.keyCode = 0x067E;
         }
       }
       return true;
    }
    
    function change(obj){
    if (lang==0)
    lang=1
    else
    lang=0;
    obj.focus();
    }
    
    </script>
    <INPUT style="width:160;" onkeypress='FKeyPress("fildname");' onkeydown='FKeyDown("fildname");' name="fildname">
    <input type="Button" value="FA / ENG" style="width:100;CURSOR: hand" onclick='change("fildname")'>
    
    
    
     
  7. boxilink
  8. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    آقا من تو اين template هاي اين گم شدم. اصلا نمي دونم چي به چيه . كسي مي تونه اين كار رو واسه ما انجام بده؟؟؟؟؟؟ من اينو واسه يه سايت معتبر مي خوام .
     
  9. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    من طريقه استفاده از farsix.js رو براي فارسي كردن فرمها قبلا كار كردم براي وبلاگم. اما تو اين نمي دونم تمپليتهاش كجان .
    ميشه دقيقا بگين چه مسيري رو بايد برم؟؟؟؟؟؟؟
     
  10. wolfskin

    wolfskin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    107
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    اگه غلط املایی دارم ببخشید چون هول هولکی نوشتم

    من تا حدودی می دونم باید چی کار کرد ولی یه مشکلی هست و اون اینه که شما نباید از ادیتور WYSIWYG موجود در vBulletin استفاده کنید.(که

    البته اون هم راه حل داره و لی من وقت ندارم توضیح بدم)
    برای این که اون رو غیر فعال کنید باید به قسمت اختيارات vBulletin برین و از میان لیست گزینه Message Posting Interface Options رو انتخاب کنید

    و وارد این قسمت بشین. در صفحه مربوطه که ظاهر خواهد شد باید در قسمت Enable Clickable Message Formatting Controls که اولین قسمت

    هم هست گزینه Enable Standard Controls را انتخاب کنید و حالت انتخاب را از Enable Standard & WYSIWYG Controls به Enable Standard

    Controls تغییر بدین.
    بعد از انجام این کار ادیتور WYSIWYG غیر فعال خواهد شد.
    بعد از این کار باید به قسمته Template & Style برین و از اون قسمت Style Manager رو انتخاب کنید و از منویی که ظاهر میشه گزینه Edit

    Templates رو انتخاب کنید و بعد در فهرستی که ظاهر میشه به دنبال Ediror Templates بگردی و روش دابل کلیک کنید تا لیست تمپلیت های این

    باز بشه بع از این باید روی editor_toolbar_standard دابل کلیک کنی تا وارد بشی. توی این قسمت هست که باید مراحله مربوطه را که آقا احسان

    توضیح دادن انجام بدین.
    همچنین برای تغییر دادن کوییک ری پلی هم باید از همون قسمته Edit Templates به دنبال Show Thread Templates بگردی و روش دابل کلیک

    کنی تا تمپلیت های مربوط به این قسمت هم نمایش داده بشه بعد از میان این لیست گزینه showthread_quickreply رو انتخاب کنی و روش دابل

    کلیک کنی و در داخل سورس اون هم همون کار هایی رو که آقا احسان گفتن انجام بدی.

    در ضمن یه قسمت دیگه ای هم هست که باید بشه توش فارسی نوشت و اون هم عنوان پست ها یا جواب ها پی ام ها هست که اون ها رو هم

    می تونی در داخل این آدرسی که ÷ایین نوشتم ÷یدا کنی

    باید New Posting Templates بگرددی و بر روی اون دابل کلیک کنید تا فهرست Template های اون قسمت نمایش داده بشه بعد در این قسمت

    باید گزینه NewThread رو انتخاب کنید.
    این یکی از قسمت های مورد نظر برای فارسی کردنه عنوانه. قسمت بعدی گزینه Newreply هست و یه قسمت دیگه هم می مونه که مربوط به

    ارسال PM هست که اون هم در قسمته Private Message Templates و تمپلیت pm_newpm هست.

    امیدوارم که متوجه شده باشی چی گفتم چون بیشتر از این وقت نداشتم توضیح بدم.
    اگه اینکاره باشی حتما متوجه می شی چی گفتم
     
  11. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    اي ول بابا تركوندي همه رو يجا گفتي. مرسيييييييييييييييييييييي
     
  12. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    الان چك كردم... اين آخري رو حتي احسانم اينجا كار نكرده ..... اي ول به بروبچز وبكده :D :D :D :D
     
  13. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    آقا اینا رو که توی اون تاپیک شانکی موت عزیز خیلی کامل توضیح داده بود
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    بازم امروز اينو خوندم ... خيلي ممنون