AliMOSTAFA
کاربر تازه وارد
فری آقا منصورم مرد
:lol: تو نیومدی که
به نقل از amnhak :آفت رو چک کن!
به نقل از zfarhad2003 :می بینم که این تاپیک MyBB حسابی شلوغ شده. همه دربه در دنبال فارسی ساز این برنامه هستن.
همونطور که می دونین من نسخه قبلی این برنامه رو فارسی کرده بودم ولی به دلایلی که برای دوستان هم توضیح دادم اون رو برای همه نذاشتم. می تونین تو آدرس مقابل فارسی شده نسخه قبلی رو ببینین: forum.persianOC.com
الان دارم روی نسخه جدید که به نظر می رسه Stable است کار می کنم کار هم خیلی پیش رفته تقریبا فکر کنم تا چند روز حاضر بشه. (البته با کلی امکانات فارسی نه فقط فایلهای Language فارسی)
به نقل از amnhak :پسره اسم نداره مگه؟
احمد
به نقل از amnhak :پسره اسم نداره مگه؟
احمد
به نقل از FireFly :سلام
با اجازه دوستان من هم از مدتی قبل بصورت تفریحی شروع به فارسی کردن Mybb کردم ، ولی بصورت جدی روش کار نکردم و فقط زمانهایی که بیکار بودم روش کار کردم ...
ولی خوب تاریخ هاش را کاملا جلالی کردم .. یه تصویر هم از این انجمن که روی لوکال نصب کردم را ضمیمه می کنم ... در صورتی که دوستان تمایل داشتن میتونم قسمت تبدیل تاریخش رو قرار بدم ولی کمی وقت میبره چون یادم نیست کجا رو تغییر دادم !
اگر هم امکان داره براتون یه نسخه زبان برای من هم بفرستید تا بلکه من هم تو تکمیل این پروژه بتونم کمکی کرده باشم ...
قالب من بصورت کامل و تمام از تو CSS راست چین شده و اصلا تو قالب های اصلی دستکاری نشده ..... الان یه چند تا عکس دیگه میزارم .....همینطوری که تو عکس هم میبینید با فایر فاکس هم مشکلی نداره .. اگر می خواهید با اپرا هم چک می کنمبه نقل از AliMOSTAFA :من تاریختو میخرم فقط بگو چند میدیش تا جلدی بدم
فقط اینکه ببین من الان این قالب وی بی رو از این احمد آقا گرفتم ولی بهم نگفت کلی دردسر داره و موندم تو نصبش!!!البته استاندارد نبود کارشون وگرنه من خودم اینکاره هستم
ماله شما یه چیز استاندارد درستش کرده باشی عالی میشه
به هر حال بگم ... همه تاریخ ها به جز تقویم تبدیل شدن ، همینطور که میدونید تقویم خیلی دردسر داره !به نقل از amnhak :fire flyببیین!
اگر تاریخش رو تا شب نتونستم فارسی کنم با هم کنار میاییم!
خبرت میکنم!
با هم معامله میکینیم!
سلام منظورم کلا قالب وی بی بود. انگلیسیشم اینقدر دردسر داره به هر حال من نمیدنستم:happy::happy::happy:به نقل از amnhak :قالب من هیچ مشکلی نداره. نمونه نصب شده رو توی هر مرورگری که میخوای نصبش کن.
علی آقا تاریخ هم فارسی شد. برات میفرستم!
چیز پیچیده ای نبود.