• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسی ساز Mybb+ قالب vbulltein

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فری آقا منصورم مرد:eek: :lol: تو نیومدی که

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و ما در آرزوی فارسی ساز سقت شدیم
33.gif
آقا این فارسی سازت درست نشده بگو ما بریم یه جای دیگه پیداش کنیم دیگه. بابا دمت گرم:happy::happy::happy:

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا خسته شدم
مگه داریم راجع به بمب صحبت میکنیم که اینجوری میکنی؟
بعدشم بابا من که صبح برات پول ریختم بهتم اعلام کردم
بهت گفتم من اینو احتیاج دارم فوری. گفتی شب خوب بابا شما که همه کارای منو ریختی به من

الانم اگه نمیخوای بدی بگو که برم یه جای زودتر تهیه کنم. بابا دمت گرم:happy::happy::happy:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
می بینم که این تاپیک MyBB حسابی شلوغ شده. همه دربه در دنبال فارسی ساز این برنامه هستن.
همونطور که می دونین من نسخه قبلی این برنامه رو فارسی کرده بودم ولی به دلایلی که برای دوستان هم توضیح دادم اون رو برای همه نذاشتم. می تونین تو آدرس مقابل فارسی شده نسخه قبلی رو ببینین: forum.persianOC.com

الان دارم روی نسخه جدید که به نظر می رسه Stable است کار می کنم کار هم خیلی پیش رفته تقریبا فکر کنم تا چند روز حاضر بشه. (البته با کلی امکانات فارسی نه فقط فایلهای Language فارسی)

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
می بینم که این تاپیک MyBB حسابی شلوغ شده. همه دربه در دنبال فارسی ساز این برنامه هستن.
همونطور که می دونین من نسخه قبلی این برنامه رو فارسی کرده بودم ولی به دلایلی که برای دوستان هم توضیح دادم اون رو برای همه نذاشتم. می تونین تو آدرس مقابل فارسی شده نسخه قبلی رو ببینین: forum.persianOC.com

الان دارم روی نسخه جدید که به نظر می رسه Stable است کار می کنم کار هم خیلی پیش رفته تقریبا فکر کنم تا چند روز حاضر بشه. (البته با کلی امکانات فارسی نه فقط فایلهای Language فارسی)

دستت درد نکنه. بابا من احتیاج داشتم که امشب فروممو راه بندازم که واسه فردا آماده باشه اما خوب این دوستمون کم لطفی کرد. قرار کرده بودیم که شب بهم بدش

ولی خوب نشد عیب نداره مهم نیست منتظر میشیم بقیه بچه ها هم نزدیکه تموم کنن فارسیشو. ایران جاوا و... هم هستن:happy::happy::happy: ایول این همه اکتیو بوی

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا فایل رو احمد آقا بهم داد
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif

برم نصبش کنم حالا بعد میام اینجا لینک میدم ببینید چجوری شده

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

با اجازه دوستان من هم از مدتی قبل بصورت تفریحی شروع به فارسی کردن Mybb کردم ، ولی بصورت جدی روش کار نکردم و فقط زمانهایی که بیکار بودم روش کار کردم ...
ولی خوب تاریخ هاش را کاملا جلالی کردم .. یه تصویر هم از این انجمن که روی لوکال نصب کردم را ضمیمه می کنم ... در صورتی که دوستان تمایل داشتن میتونم قسمت تبدیل تاریخش رو قرار بدم ولی کمی وقت میبره چون یادم نیست کجا رو تغییر دادم !

اگر هم امکان داره براتون یه نسخه زبان برای من هم بفرستید تا بلکه من هم تو تکمیل این پروژه بتونم کمکی کرده باشم ...

فایل های ضمیمه

• mybb.gif
    mybb.gif
    57.3 KB · نمایش ها: 14

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amnhak :
پسره اسم نداره مگه؟
احمد

آقا تشکر خیلی خوب فارسی کرده بودی
قالب وی بیشم جدا سخت بود نصبش حریفش نشدم گذاشتمش کنار
الان دارم یه قالب دیگه سبک براش میزنم
مرسی و خدافظ دیگه:happy::happy::happy:

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
fire flyببیین!
اگر تاریخش رو تا شب نتونستم فارسی کنم با هم کنار میاییم!
خبرت میکنم!
با هم معامله میکینیم!

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
سلام

با اجازه دوستان من هم از مدتی قبل بصورت تفریحی شروع به فارسی کردن Mybb کردم ، ولی بصورت جدی روش کار نکردم و فقط زمانهایی که بیکار بودم روش کار کردم ...
ولی خوب تاریخ هاش را کاملا جلالی کردم .. یه تصویر هم از این انجمن که روی لوکال نصب کردم را ضمیمه می کنم ... در صورتی که دوستان تمایل داشتن میتونم قسمت تبدیل تاریخش رو قرار بدم ولی کمی وقت میبره چون یادم نیست کجا رو تغییر دادم !

اگر هم امکان داره براتون یه نسخه زبان برای من هم بفرستید تا بلکه من هم تو تکمیل این پروژه بتونم کمکی کرده باشم ...

من تاریختو میخرم فقط بگو چند میدیش تا جلدی بدم
فقط اینکه ببین من الان این قالب وی بی رو از این احمد آقا گرفتم ولی بهم نگفت کلی دردسر داره و موندم تو نصبش!!!البته استاندارد نبود کارشون وگرنه من خودم اینکاره هستم
ماله شما یه چیز استاندارد درستش کرده باشی عالی میشه

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از AliMOSTAFA :
من تاریختو میخرم فقط بگو چند میدیش تا جلدی بدم
فقط اینکه ببین من الان این قالب وی بی رو از این احمد آقا گرفتم ولی بهم نگفت کلی دردسر داره و موندم تو نصبش!!!البته استاندارد نبود کارشون وگرنه من خودم اینکاره هستم
ماله شما یه چیز استاندارد درستش کرده باشی عالی میشه
قالب من بصورت کامل و تمام از تو CSS راست چین شده و اصلا تو قالب های اصلی دستکاری نشده ..... الان یه چند تا عکس دیگه میزارم .....همینطوری که تو عکس هم میبینید با فایر فاکس هم مشکلی نداره .. اگر می خواهید با اپرا هم چک می کنم

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از amnhak :
fire flyببیین!
اگر تاریخش رو تا شب نتونستم فارسی کنم با هم کنار میاییم!
خبرت میکنم!
با هم معامله میکینیم!
به هر حال بگم ... همه تاریخ ها به جز تقویم تبدیل شدن ، همینطور که میدونید تقویم خیلی دردسر داره !

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عکسهای مربوطه رو هم ضمیمه کردم .. هم تو فایر فاکس عکس گرفتم و هم تو اپرا ، هیچ مشکلی نداره ... و IE هم که اصلا نیاز به چک کردن نداره توش هرآشغالی بزاری باز درست نشون میده :blink:

فایل های ضمیمه

• 1.gif
    1.gif
    55.2 KB · نمایش ها: 14
  • 2.gif
    2.gif
    49.9 KB · نمایش ها: 9
  • 3.gif
    3.gif
    47.6 KB · نمایش ها: 2
  • o1.gif
    o1.gif
    49.8 KB · نمایش ها: 2
  • o2.gif
    o2.gif
    53.5 KB · نمایش ها: 4

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
قالب من هیچ مشکلی نداره. نمونه نصب شده رو توی هر مرورگری که میخوای نصبش کن.
علی آقا تاریخ هم فارسی شد. برات میفرستم!
چیز پیچیده ای نبود.

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اينم قالب وي بي براي mybb

البته انگليسي هست اما جاهاي فارسي راست به چپ شده فقط مونده كلمات رو فارسي كردن كه بنظر من زياد هم ضروري نيست چون كسي گيج نميشه توش :D

دوستاني هم كه فارسي كردن بزارن اينجا ديگران استفاده كنند قايم نكنيد فايلهاتون زحمت كشيديد دستتون درد نكنه . ناز بيخود ميكنيد

فایل های ضمیمه

• vbstyle.zip
    158.5 KB · نمایش ها: 5

AliMOSTAFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amnhak :
قالب من هیچ مشکلی نداره. نمونه نصب شده رو توی هر مرورگری که میخوای نصبش کن.
علی آقا تاریخ هم فارسی شد. برات میفرستم!
چیز پیچیده ای نبود.
سلام منظورم کلا قالب وی بی بود. انگلیسیشم اینقدر دردسر داره به هر حال من نمیدنستم:happy::happy::happy:

بالا