آژانس هواپیماییexchanging

فارسی نوشتن در فایل با asp

شروع موضوع توسط esm ‏28 آگوست 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    من یه فایل دارم که می خوام با asp توی اون اطااعات رو به فارسی وارد کنم
    برنامه اطلاعات رو فارسی می خوونه و می تونه فارسی هم چاپ کنه ولی فقط توی خود صفحات و نه توی فایل
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    از چه كد پيجي استفاده كردي؟ windows - 1256 يا يونيكد UTF-8 ؟
     
  3. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0

    windows - 1256
     
  4. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
  5. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    توي فايل ASP خط اول اینو بنویس :
    کد:
    <% @ Language="VBScript" Codepage="1256"%>
    توی HTML هم از کد پیج 1256 استفاده کن
    موفق باشی
     
  6. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0

    همه اين كارها رو كردم ولي برنامه مقادير فارسي رو نمي ريزه تو فايل هيچ errorهم ميره:
    Microsoft VBScript runtime error '800a0005'

    Invalid procedure call or argument

    /registred.asp, line 35

    اون خط هم اینه:
    f.writeline x
    که ایکس همون مقدار فارسيه
     
  7. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    ببینم f همون Scripting.FileSystemObject هستش ؟
    اگه همونه که باید بگم من یادم میاد از بچگی با WriteLine مشکل داشتم
    فکر کنم اگه از Write استفاده کنی بهتر باشه
     
  8. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0

    همونه برنامه برای داده های انگلیسی و فارسی جواب میره فقط فارسی تو فایل نمیریزه :wacko:
    ممنون میشم بازم کمک کنی
     
  9. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز من همین برنامه رو الان نوشتم ولی راحت کار می کنه
    فکر کنم مشکل از جای دیگه باشه
     
  10. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0


    حق با تو بود من اشتباهي صفر رو عوض 1-مي ذاشتم.
    set f=fs.OpenTextFile(Server.MapPath("during.txt"),8,true,-1)
     
  11. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    :) ;)
    موفق باشی